Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.190
Zar FIFA nije rekla da svi moraju da nose iste kapitenske trake
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar FIFA nije rekla da svi moraju da nose iste kapitenske trake
Nisi svjestan koliko si kontradiktoran.Ja sam nebahat.
Ne mislim da je RH najveća nogometna sila u Univerzumu ni da Hrvati igraju najljepši nogomet
Ti si to stavio 1e na maroko il hrvatsku u cetvrtfinalu pa sad pljuješ i vređaš (nisi sankcionisan za najgore uvrede argentinci a) Argentinu I francusku jer prpas da će ti rasture tiket...Francuzi nikada nisu imali veliki broj navijaca u svijetu
Jako su uticajni u Fifi.Imaju i lobi jak a i prejak tim
Ti si strunjače svoje znanje pokazao od ranije...hrvatska : argentina 1
francuska: maroko 1
hrvatska: francuska 2
ne treba ti statistika.. dovoljno je videti rezultate od pre 4 godine i sada..https://www.b92.net/sport/qatar2022/vesti.php?yyyy=2022&mm=12&dd=12&nav_id=2257772
Evo statisticke potvrde da je Hrvatska sila.
stalno pominjanje argentine...Pogledajmo prosle Mundijale
Skoro uvijek je pobjednik Mundijala imao na putu do titule makar jedan mec da je igrao 0 - 0
Argentina je na svim mecevima dosada dala gol, pretenduje na titulu.Znaci u jednom od naredna 2 meca oni su na 0 golova
Postignuti golovi:
Argentina golovi: 1,2,2,2,2...
Hrvatska golovi: 0,4,0,1,0...
Francuska golovi:4,1,0,3,2
Maroko golovi: 0,2,2,0,1
stalno pominjanje argentine...
kockaru tvoje tikete i zelje ostavi sa strane, realne cinjenice su drugacije...
a zasto je to tako ?Čak i da igraju Albanija i Hrvatska navijam za Albaniju
Dakle uvek i isključivo za protivnike hrvata .. a što se tiče fr reprezantacije nisu krivi pripadnici crne rase što su pošli za svojim bogastvom u Francusku i što im i tamo jedini beg od bede da budu savremeni gladijatori
Odvratno mi je bilo kada se slave kao multi kulti u službi promocije neke pljačkaške ideologije kao što je bilo kada su pobedili na jednom SP (vreme Zidana)
imas li ti dokaze osim nagadjanja trucanja?Normalno kada svaki mec Fifa ih gura hoce na silu da uguraju Mesiju trofej u ruke.Pa to i Spanci na tv pricaju,da je to providno.
Oce od malog i proteziranog Mesija na silu da naprave igraca koji je veci od Pelea,Maradone...da ne nabrajam dalje.
Barsa ga je napravila,bez njih bi niko bio.Dali mu zlatnu loptu na poklon oteli Lewi.
Igraju meceve sude im Katalonac iz Barse (Mesijev fan), a sada i Italijan.
Prevara su
Mesi je majstor al ne toliki koliko mediji zele da nas ubijede
Novinari se pale na njega,ne bi me cudilo koliko ga hvale.Da je za njih pitanje svakog Mundijala hoce li Argentina i malac Messi sa ruznom facom osvojiti Mundijal
pa prosli mundijal zlatnu loptu su dodelili modricu koji je potom na proslavu srebra i zlatne lopte licno sa dalicem na proslavu pozvao ustaskog pevaca TOMPSONA...Normalno kada svaki mec Fifa ih gura hoce na silu da uguraju Mesiju trofej u ruke.Pa to i Spanci na tv pricaju,da je to providno.
Oce od malog i proteziranog Mesija na silu da naprave igraca koji je veci od Pelea,Maradone...da ne nabrajam dalje.
Barsa ga je napravila,bez njih bi niko bio.Dali mu zlatnu loptu na poklon oteli Lewi.
Igraju meceve sude im Katalonac iz Barse (Mesijev fan), a sada i Italijan.
Prevara su
Mesi je majstor al ne toliki koliko mediji zele da nas ubijede
Novinari se pale na njega,ne bi me cudilo koliko ga hvale.Da je za njih pitanje svakog Mundijala hoce li Argentina i malac Messi sa ruznom facom osvojiti Mundijal
Znaci ti si od onih koji misle da je Pele veci igrac od Mesija iako je igrao u vreme kad su odbrane bile slabije?
a novinari treba da se pale na ove koje ti podrzavas i simpatises im igru ?Argentinci pa njih i u Juznoj Americi ne voli niko.Samo im udjite na njihove fudbalske emisije iz Meksika,Urugvaja itd.Svi za njih imaju negativne komentare.Zna Fifa da je Mesiju ovo zadnja sansa da osvoji Mundijal.Toliko proteziran tokom cijele karijere ,sponzorisan.Da se upregnu sve sile moguce da Mesi osvoji Mundijal.Da bi novine pisale najveci Ikada svi su za njega smijesni
Sramni likovi,
Kada Brazil nesto osvoji,Urugvaj dobije neku Evropsku.Svi cestitaju.Kada Argentina izgubi vise od pola njih slave
Argentinci se rugaju svakom,u fudbalu, nadmeni pokvareni.Uvijek potcjenjuju she,svakom psuju sve po spisku.Stvaraju uvijek dramu oko sebe nicim izazvani.
Poraz za fudbal je da oni osvoje Mundijal.Svako ko voli fer plej igru,voli fudbal nikada nece biti navijac Argentine.
Nikada nece biti gospoda kao Francuzi.Ili veseli i dobrobamjerni i talentovani za fudbal kao Brazilci npr.