Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da nam se smesi veliki juznoamericki derbi u 1/8 finala.

Inace Gana je talentovana ekipa, imaju talenat, brzinu, znaju da igraju, imaju i disciplinu u igri i zaista sjajne navijace ali mislim da im fali malo visine i mase u zadnjoj liniji, nekako mi njihovi odbrambeni igraci deluju nekako sitno i krhko a to im je rekao bi vec hronicna boljka skoro na svim prvenstvima i iz tog razloga cesto imaju problema sa visokim i snaznim napadacima protivnickih ekipa.

Mada sa druge strane Urugvaj zaista ne igra nista posebno, jos u kvalifikacijama se videlo da nije to vise ona ekipa od pre nekoliko godina, u poslednje vreme imaju problema sa tim jakim ekipama (dok kada su favoriti uglavnom pobedjuju), recimo protiv Brazila i Argentine u kvalifikacijama od utakmice sa njima mislim da su izgubili sve 4.
Generalno dosta toga se promenilo od kada je cuveni Oskar Tabarez napustio klupu Urugvaja, jedna prava legenda i maltene tata urugvajskog fudbala koji je svima bio i ocinska figura i od kako je on otisao nekako nema vise te energije, te borbenosti i te igre , jednostavno njegovim odlaskom ekipa je izgubila “ono” nesto posebno sto ih je krasilo, a na mesto selektora im je dosao Diego Alfonso relativno mlad trener koji je bio solidan igrac, igrao za Urugvaj i na jednom Copa America a kao trener radio je po Juznoj Americi i Meksiku, onako po meni osrednji trener iako je osvojio i dve CONCACAF Lige sampiona sa Pacukom i Monterejom i on je kao trebalo da donese neku novu i svezu energiju u ekipu ali se to ocigledno ne desava.
Tako da mislim da ni Urugvaj ne bi imao mnogo sansi protiv Brazila, pre nekoliko godina mozda ali sada tesko.

Ово је срамота шта се ради

Шпанци синоћ намештају немце да испадну, а себи обезбеђују мање тежак костур такмичења.
Данас португалци братски намештају Бразилу да игра са Корејом уместо Уругвајем.
Ко би сад смео да се клади да Бразил неће вечерас да им узврати услугу и пошаље им Камерун уместо нас или швајцараца ?
Какви су све им јбм

56EBF365-BF4A-4074-83B3-A38DA385C986.jpeg

U Nemackoj su samokriticni i u sramoti, a u Srbiji se zna na koga se moze sa 1 bodom i dok je zec u sumi.

AD84DE92-C36A-4892-9866-5E73D89E30C3.jpeg

Tako je bilo i za Brazil, "je li lete oni?!", "dajte Brazil da se igramo" itd. Pa kada je zamalo bilo 4:0 i makazice u mrezi, onda "pojma nemate!".

Ово је срамота шта се ради

Шпанци синоћ намештају немце да испадну, а себи обезбеђују мање тежак костур такмичења.
Данас португалци братски намештају Бразилу да игра са Корејом уместо Уругвајем.
Ко би сад смео да се клади да Бразил неће вечерас да им узврати услугу и пошаље им Камерун уместо нас или швајцараца ?
Какви су све им јбм

Pa sad kalkulacije su isto legitimna stvar i kao i u svakom poslu svi kalkulisu i svako gleda da izabere neki laksi put da dodje do nekog cilja.

Inace ne namestaju Portugalci nista Brazilu jer generalno Brazilci i Portugalci se bas ne vole previse i neretko ih Brazilci gledaju kao na kolonizatora koji ih je pljackao, eksploatisao i drzao u ropstvu vekovima (i vide ih na slican nacin kao mi Turke).

Pa sad kalkulacije su isto legitimna stvar i kao i u svakom poslu svi kalkulisu i svako gleda da izabere neki laksi put da dodje do nekog cilja.

Inace ne namestaju Portugalci nista Brazilu jer generalno Brazilci i Portugalci se bas ne vole previse i neretko ih Brazilci gledaju kao na kolonizatora koji ih je pljackao, eksploatisao i drzao u ropstvu vekovima (i vide ih na slican nacin kao mi Turke).
Ма сигурно.... Кад је интерес у питању лако они превазиђу све разлике
Све сами прелази.....срамота....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back