Quantcast

Svetsko Prvenstvo 2006

Dokle cemo dogurati?

  • Ispadamo u grupi

  • 1/8 finala

  • 1/4 finale

  • 1/2 finale

  • finale

  • Ma,osvajamo!


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

v.v.ilic

Elita
Banovan
Poruka
23.504
JekaiGeorge:
Meni se bas svidja moj avatar, cak sta vise obozavam svoj avatar :-) .Bas je sladak(osoba na slici/avataru)
Da bi covek stekao predstavu o tebi avatar treba prema tome i da prilagodis. Vise bi odgovarao lik devojcice, cvet ili tome slicno. Lik jednog muskarca (nije od znacaja da li ti se svidja) ne sme da predstavlja tebe.:D,:lol: Secas se da sam te oslovljavao kao muskarca? :D
 

v.v.ilic

Elita
Banovan
Poruka
23.504
68Charger440:
Navrati na taj sajt nekada.
Bio sam malopre. Gotovo je. Nisam vise u fazonu. Motore ne vozim vec 37godina. Poslednji put sam ga vozio preko "novog" novosadskog mosta 1969 god. Ali ne po njemu vec preko onog najveceg luka. "VI" :lol: STE NAM TAJ MOST SRUSILI u bombardovanju. Vise ga nema, samo na starim razglednicama isto kao i njujorskih bliznakinja. Sve se jedanputa vrati!(samo mladost nikada :lol: Sada vozim automobile ali to nije to. A moj san "Testarosa" mi se nije ispunio. *******, necu vise da idem na taj sajt! (gde je onaj smajlik sto place?)
 

torrente_bg

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.227
batka_mija:
znaci, igrajte danas 4-6 ili 4+ na argentina-nemacka... care... na to se stavlja vikendica...
4+? Tesko! Pa nije Argentina neka smesna reprezentacija da dozvoli takvu igru gde ce da dodje 4+.Bice to druga prica u odnosu na mec NEM-SVE gde su nemci imali milion sansi.Prvo sto i nemci nece bas tako jurisati na gol Argentine jer mogu vrlo lako da popiju gol za razliku od predhodnih svojih meceva.
 
Top