Svetsko, a nase

O Bože, opet neki Iraq i Afganistan. :? Zar nisu mogli naći neku bolju podlogu za igru od ove.

Mada, dobro. Igra deluje obećavajuće, pogotovo mi se sviđa mogućnost kontrole glasom. Čini mi se da ovo nije bilo dosad viđeno. :) Videćemo još...
Napred naši! 8)

to tebi srpska igra??
32.gif

Ali zato Voice controled
Srbi izmislili i nVidia sponzor
nema veze sto je sa iracanima i amerima
vazno je da je dobro urade i bice onda jos igrica iz srbije a i sta pricate igrali ste svi GENERALS
muslije
ameri
i kinezi i kome je smetalo
nikome

Cekaj ne kapiram. Zasto bi ikome to smetalo? Prvo: zasto bi nama to trebalo da smeta? Rat amera i talibana, pa sta? Jel to kao nesto novo? A drugo: zasto za ime sveta to sad kinezima smeta? Sta kao vredja ih nesto, sta?

ebem ti svet ako se sastoji iz amera i ostale guzicmarevine... te igre sa politickom pozadinom nikad nisu bile najbolje, sad ti reci da ceo svet ne moze bez takvih igara... C&C je u nekoj meri obrazovna igra i pokazuje koliko smo napredovali u tehnologiji a nazadovali u svim prirodnim kvalitetima kao sto su emocije i vrlo precizno pokazuje sliku danasnjice (sreca da se jos ne prodaju kisobrani od olova ali gas-maske idu odlicno :idea: )
irak i ameri, stvarno nikad vidjeno i potpuno originalno, jedva cekam... prva glupost koja mi pade na pamet je bolja od ovog naslova: strategija sa (novom) pazljivo osmisljenom pricom koja se vrti oko terminatora... de ces bolje: zarzna igra u startu, puno mesta za kreativnost dizajnera i NOVA MUZIKA koja ce primoravati igraca da igra mesecima, setimo se C&C Tiberian Sun i sta znaci muzicka podloga i koliko doprinosi atmosferi a o kreativnosti igre da ne pricam (koja grafika koji voice control)... u ovoj igi se vidi ko sa americkog spijunskog satelita da nece biti zike...
sad ja mozda puno zelim ali stvarno su ne mastovite bulje...
15.gif

Igra jeste NASHA, 100% igre je odradjeno u Beogradu. 100% tima je "nash narod".

I ne tupite sa nekim politichkim konotacijama, ovo je igra, idi na B92 pa tupi o politici koliko hocesh.

Ovde bi bilo dovoljno dati tim momcima podrshku, jer je to prva nasha komercijalna igra, posle '97.

He, he, nigde ne piše "Made in Serbia", jel da?
3.gif

Nema veze, možda oće jednog dana kada se budemo mogli nečim hvaliti. Will of Stil će biti niskobudžetna igra, što se može odmah videti i po ceni (29,99$ :) ) kao i kiselim naslovom. Još jedna od igara "u nizu" čija se priča vrti o večnoj borbi dobra i zla (amera i talibana). Stoga, takav će joj biti i uspeh.

Lord British:
Igra jeste NASHA, 100% igre je odradjeno u Beogradu. 100% tima je "nash narod".

I ne tupite sa nekim politichkim konotacijama, ovo je igra, idi na B92 pa tupi o politici koliko hocesh.

Ovde bi bilo dovoljno dati tim momcima podrshku, jer je to prva nasha komercijalna igra, posle '97.
idi ti na B92 pa daj podrsku tim momcima
26.gif
to se pljuje sad da bi sledeci naslov bio nesta bolji a ne podrska da sutra dobijes ispresovano ***** u kutiji od cd-a

DabaMAN:
He, he, nigde ne piše "Made in Serbia", jel da?
3.gif

Nema veze, možda oće jednog dana kada se budemo mogli nečim hvaliti. Will of Stil će biti niskobudžetna igra, što se može odmah videti i po ceni (29,99$ :) ) kao i kiselim naslovom. Još jedna od igara "u nizu" čija se priča vrti o večnoj borbi dobra i zla (amera i talibana). Stoga, takav će joj biti i uspeh.

pitam se ko je tu zao.
ma opusteno samo. nije nikakva frka sto je ta tema u igri. meni bi bilo vaznije da vidim kako su je odradili. ako ispadne dobro, pa onda i mi ovde u ovoj jadnoj zemlji mozemo da pocnemo konacno da radimo takve stvari. vazno je da to pocne i da igra ima kvalitet odredjen, a posle ce doci razne teme, bolje, jedna za drugom, nadam se.
a ovi kinezi su majke mi odlepili. sta im fali, super su prikazani u igri, po meni. a opet neznam sta ih vredja u tim napadima terorista. to samo talibane opisuje kao zle, a kineze kao plemenite oslobodioce. mislim neznam...

Back