SVETSKI MEGA CAR!!!

*misutka*:
wild_child:
guslar:
Otvaram ovu temu sa namerom da saznam sta ucesnici ovog podforuma misle o najvecem misliocu ovog vremena,Rambu Amadeusu!Prevashodno me zanima sta mislite o njegovom muzickom stvaralastvu!

Ako nam je on najveci mislioc onda stvarno....... :roll:

Pa mislioc ne može da bude nikako, a mislilac možda i može :D
Eve nekog pametnog, falim te bože! :D

®:
*misutka*:
wild_child:
guslar:
Otvaram ovu temu sa namerom da saznam sta ucesnici ovog podforuma misle o najvecem misliocu ovog vremena,Rambu Amadeusu!Prevashodno me zanima sta mislite o njegovom muzickom stvaralastvu!

Ako nam je on najveci mislioc onda stvarno....... :roll:

Pa mislioc ne može da bude nikako, a mislilac možda i može :D
Eve nekog pametnog, falim te bože! :D

Ma ne treba tu neka pamet, nego samo pažnja na časovima jezika u petom (il' beše u šestom) osnovne :wink:

HeBePoBaTaH_:

Kad se zahvaljujem majci, uvek se setim i dodam u sebi: "Što si me rodila, što si sa ocem ljubav vodila" :D
Kad sam bio klinac, gledao sam na TV kviz, u kojem je Rambo bio super voditelj. Čovek ima najružnije ime i prezime, i "estradno" ime, voli Dinkića, član je G17+, nikad ne bih kupio njegov album, ali mi ne smeta.
Pa kakve veze ima kakvo mu je ime i prezime.
Mislim da voli zenu i decu a ne Dinkica, i nije clan G17+!
A jes' ti preslus'o ijedan njegov album?

guslar:

Kada je bio u UN (Utisku nedelje) rekao je da obožava Dinkića, da samo njemu veruje i da je član G17+. Slušao sam i kako svira gitaru. Dinkić bolje svira. Antonije Pušić - Rambo Amadeus zvuči kao DJ Krmak. Ima on zanimljive tekstove, ali se sve je to drkete - djon! Ne bih ga ni narezao za dž. Mene to ne zabavlja.

A šta te zabavlja, ajd' otvori srce, da vidimo šta je alternativa sega – mega caru, Rambu A? Očigledno da je stotinama kopalja ispod tih/tog/te tvojih/tvog/tvoje favorita/favoritkinje..... :?

HeBePoBaTaH_:
guslar:

Kada je bio u UN (Utisku nedelje) rekao je da obožava Dinkića, da samo njemu veruje i da je član G17+. Slušao sam i kako svira gitaru. Dinkić bolje svira. Antonije Pušić - Rambo Amadeus zvuči kao DJ Krmak. Ima on zanimljive tekstove, ali se sve je to drkete - djon! Ne bih ga ni narezao za dž. Mene to ne zabavlja.
Ti ocigledno nisi prao usi te veceri kad je on gostovao kod Olje Beckovic. Kad je bre,on rek'o da obozava Dinkica,a i da ga obozava,kakve to veze ima sa njegovom muzikom.
Pa jel' ti na osnovu imena i prezimena nekog coveka procenjujes njegovo stvaralastvo?

@guslar
Možeš sasvim lako da proveriš na sajtu B92, ko je bio gost i ko šta je rekao. Sada je to ex, zbog promene TV na kojoj ide emisija, ali sajt postoji.

Zna se da je član član G17+, ne znam kako ti, kao njegov vatreni obožavalac, to nisi znao, ili si prečuo.

O njegovom kvalitetu kao muzičara je smešno pričati. Ali, neko ko prodaje, pre svega, tekst, taj ne može da svira uz bilo koju političku opciju. To je stvar njegovog ličnog ubeđenja, kao i mog, koga ću da cenim. Guslaj ti i dalje o Rambu, ovo su činjenice. Kakvo "stvaralaštvo", smešno. Navedi ti ono što te je privuklo "misliocu" i "stvaraocu", pročitaću ovih dana...

Back