cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
on to radi - dobro.i ja bih u dobrotvorne svrhe uradio svasta
samo zato sto sam dobar
ko zna sta radi opste dobro kada ima takav nick :shock:
A, ono "opshte" to sluzi samo da se malo folira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on to radi - dobro.i ja bih u dobrotvorne svrhe uradio svasta
samo zato sto sam dobar
i ja bih u dobrotvorne svrhe uradio svasta
samo zato sto sam dobar

Dobro da smo skrenuli sa theme....zamisli da smo skrenuli u kakvu shumu!Skrenuli sa teme,Predlazem da svetski dan Srba i Srpskog plemena koje cine Crnogorci, bude 29 februar , jer je svake cetvrte godine i valjda mozemo jednom u te cetri godine jedan dan da se ne svadjamo.
Skrenuli sa teme,Predlazem da svetski dan Srba i Srpskog plemena koje cine Crnogorci, bude 29 februar , jer je svake cetvrte godine i valjda mozemo jednom u te cetri godine jedan dan da se ne svadjamo.
jao evo ga gospodin Rajkovic!
sta mu je?
Ubio si ga kao zeca !jao evo ga gospodin Rajkovic!
sta mu je?
сад му више није ништа:shock:
on to radi - dobro.
A, ono "opshte" to sluzi samo da se malo folira![]()
mislis.....:-x
Dobro da smo skrenuli sa theme....zamisli da smo skrenuli u kakvu shumu!
па убио си га као зеца.....
Jeste,црвенкапо:rolleyes:

Jel znash ti koliko kosta 1 kilogram bakra, a koliko aluminijuma?Ajde bre, ako je došlo da zavidite na ''pravima'', ''privilegijama'' i ''povlasticama'' Roma, stvarno je prevršilo svaku meru...

A zasto vi maltretirate vashe male crnce?A što Romi im ne daju da skupljaju sekundarne sirovine i ostali otpad...
Zaveli monopol u tom sektoru![]()
Ajde bre, ako je došlo da zavidite na ''pravima'', ''privilegijama'' i ''povlasticama'' Roma, stvarno je prevršilo svaku meru...

:shock::shock::shock:
ми немамо брата Ђоганија као они ..па да нас увесељава својим новим хитовима..![]()
cudno mi jer sam mislio da je Michael Jackson - Srbin! ?!?!?шта ти је сад чудно
ми немамо брата Ђоганија као они ..па да нас увесељава својим новим хитовима..![]()