Светски центри моћи

SURbel

Buduća legenda
Poruka
36.544
Аууу! Погледајте овде!!!

http://www.muckety.com/Query?SearchResult=15565&SearchResult=1907&graph=MucketyMap?_r=2D

Обратите пажњу на мапу!


Иначе, запрепастило ме је што сам у емисији "Да, можда, не" чула Човића да је међународну комисију за нестале (ICMP) која је 1999. и 2000. на Косову ископавала и тражила нестале, довео у директну везу са Олбрајтовом! (снимак те емисије која је била посвећена несталима на Косову можете погледати овде: http://www.rts.rs/media/multimediaBoxPopup.jsp?mediaId=183451&itemType=podcast&storyTitle=Да Можда Не ).

Сад кад сам потражила о тој ИЦМП комисији, испада да је иста ископавала у Сребреници, видим и наслов "Zajednička radna grupa uspješno riješila slučajeve nestalih osoba" (http://www.ic-mp.org/BA/) само што несталих Срба још увек има!, а даљом потрагом стигох и до ове мапе, коју треба добро истражити (ко је ко, где је ко учествовао, у шта је умешан, и са ким, итд)!

Ако је све то тако повезано (сви ови центри моћи који су на овај или онај начин допринели страдању српског народа) као на овој мапи, није ни чудо што не можемо не само да нађемо своје нестале већ и да истерамо правду на глобалном плану, бар не до сада.


П.С. Овај пост је био одговор на једну другу тему, али сматрам ово јако важним и мислим да завређује вашу пуну пажњу.
 

Back
Top