- Poruka
- 63.759
И црни лук.Одмах пиво, чему прелазна решења.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И црни лук.Одмах пиво, чему прелазна решења.
Kad dojis ne koristis elektricnu energiju za aparate za muzu,kamion za prevoz (nafta),preradu mleka (opet struja)...A o ekologiji?
Kako povezujemo ekologiju i dojenje?
I vegani doje, samo deci dodaju neke vitamine.Kad dojis ne koristis elektricnu energiju za aparate za muzu,kamion za prevoz (nafta),preradu mleka (opet struja)...
A zbog toga su ovi odvratni globalisti resili da prave minihidroelektrane po SrBskim rekama,i unistavaju vazduh izduvnim gasovima,sve u cilju da istrebe Srbe.
Cekaj,ovo nije ta tema...
A kako vegani gledaju na dojenje,ipak je majcino mleko nebiljnog porekla (ne mogu da kazem zivotinjskog,mozda animalnog)?
Opet omasih temu jbt...
Nista Cile,pisi 1 da se vise ne brukam,pa cu se spremiti za sledeci ispitni rok.
Ma znam,salim se sa tobom...znam da je tebi ova tema neiscrpan izvor inspiracije)))I vegani doje, samo deci dodaju neke vitamine.
Jedno vreme je bila ta pomama oko njihove ishrane itd... medjutim sve ih je manje... odustaju izgleda
Da li si razmišljala o tome da u reali otvoriš školu dojenjaDa li dame moje znate nesto o dojenju?
I zasto je bas “za zdraviju planetu” slogan ove godine?
Da da.Da li si razmišljala o tome da u reali otvoriš školu dojenja
imaš volje, jel, to se vidi, a i finansijskih moguđnosti.
Pitam te najozbiljnije.
Kako ste samo duhovitiJel znate da u kovacici imaju zene koje doje tudju decu?
Dejan i ja ih jednom zaebavali na telefonu, nisu htele da dodju
Zezam se cile upadam u teme samo da bi nesto napisaoKako ste samo duhoviti
U vremena kad je razum igrao glavnu ulogu, zene su dojile i tudju decu jer HUMANO mleko je namenjeno coveku.
Danas ga ima u bankama humanog mleka, medjutim kod nas nije dostupan svima nazalost.
Pitaj, moze ti razjasniti neke misterijeTruba mi da pitam kevu da li me je dojila i koliko. Zdrav sam kao mafarac:h
Zezam se cile upadam u teme samo da bi nesto napisao
Некада су постојале дојиље, предавало се дете дојиљи готово по ређењу да га храни. Поготово у племићким породицама.Jel znate da u kovacici imaju zene koje doje tudju decu?
Dejan i ja ih jednom zaebavali na telefonu, nisu htele da dodju
Da bar dete dobije nesto strano jer su u srednjem veku bili incesoidna nacija. Zato su tako ridji, nedovrseniНекада су постојале дојиље, предавало се дете дојиљи готово по ређењу да га храни. Поготово у племићким породицама.
У 15. веку се расправљало о томе да ли мајка уопште треба да доји своје дете. Замисли где? У Енглеској, где би