Svetofor i mere prodavnice - predobro da bude istinito?

Miša Šmolja

Domaćin
Poruka
4.031
Svetofor i mere su iskocile na vise lokacija i ima ih u vise gradova. Genericni brendovi, cene brutalno niske, uveliko ispod trzisnog proseka. Pisem jer su se mere otvorile nedavno u komsiluku i familija sad redovno uzima stvari tamo.

Koja su vam iskustva? sto se mene tice, zdenka sir u maxi je 200 dinara, u svetoforu 100/130 dinara isti ukus isti kvalitet. Jaja 30kom 380, ukus identican kao i iz drugih radnji. Uzimao sam i ono motorno ulje 10w40 ali mislim da je to zesca krsina, mozda za juga dobar. Radnje su bas depresivne, ali kad se navidis jeftinih stvari nabijes racun kad sve pokupujes...

ima i kvalitetnih stvari...led sijalice od 9 wati, za 40 dinara...ruski slatkisi...grickalice...bilo je i beloruskog tekstila..ima dosta stvari...

Možda i ima ali ovakvi prizori su nedopustivi (i oni nisu retkost)

1779492068081.png

Možda i ima ali ovakvi prizori su nedopustivi (i oni nisu retkost)

Pogledajte prilog 1904111
Pa to je vec nemarnost radnika.To ti je kao kad kukamo na americku hegemoniju sto nam je basta urasla u korov.Ako nas ne stavis pod nadzor i batinu,mislim da smo najnezainteresovaniji radnici na svetu,u bilo kom poslu.

Pa to je vec nemarnost radnika.To ti je kao kad kukamo na americku hegemoniju sto nam je basta urasla u korov.Ako nas ne stavis pod nadzor i batinu,mislim da smo najnezainteresovaniji radnici na svetu,u bilo kom poslu.
pa jbg imas prodavnicu za sirotinju, sta da ocekujes?

da stave katanac na kutije ko u maksiju sto ce jos malo ne bi ni jeli

Поставља се питање да ли се исплати куповати у Светофор?! Рецимо да се Светофор налази на периферији града а да становници месне заједнице центар реше да нешто купе у Светофору.

Рачуница гласи: одлазак до Светофора колима, бициклом, мотором + куповина производа +доста потрошеног времена (дакле ако неко живи у центру) + потрошена снага да се купљено довуче ако се иде бициклом + повратак назад.

Неко је написао да је роба лошијег квалитета. Подржавам изјаву.
Бићу искрен. Купио сам мердевине, цена 2.500 - 3.000 рсд. У упутству за мердевине сам прочитао да нису намењене за професионалну употребу. Контам да су намењене за молере па да морају бити квалитетне да особа која ради на њима не би пала.

6owvzT7.png

Неко је написао да је роба лошијег квалитета. Подржавам изјаву.
Бићу искрен. Купио сам мердевине, цена 2.500 - 3.000 рсд. У упутству за мердевине сам прочитао да нису намењене за професионалну употребу. Контам да су намењене за молере па да морају бити квалитетне да особа која ради на њима не би пала.

6owvzT7.png
profesionalci su 130 kila tako da cisto unapred govore da ne bi bili tuzeni

Back