Sveto Trojstvo

Pročitajte sve...

kao gorak lek što uzimate jer znate da ćete spasiti dušu svoju.

Nemojte imati predrasude - odbacite predubeđenja što ste do sada slušali o Hristu!

U pitanju je život ili smrt!

Vi možete prepoznati savršeni karakter Isusa Hrista i možete razumeti da Bog ima zakon i da traži pravdu i da ta pravda zahteva da bude zadovoljena.

Vama je potreban Isus Hrist... ne odbacujte svoga Spasitelja!

Zar je teško priznati da smo svi grešnici i da smo prekršili Božji zakon - 10 Božjih zapovesti?

Kako mislite da stanete da pred Svetog Boga ako ste grešnik?

Poslednja izmena:
Vi možete prepoznati savršeni karakter Isusa Hrista i možete razumeti da Bog ima pravdu i da ta pravda zahteva da bude zadovoljena.

Kad bi Allah ljude zbog grijehova njihovih kažnjavao, ništa živo na Zemlji ne bi ostavio, ali, On ih do roka određenog ostavlja, i kad rok njihov dođe, ni za tren ga jedan ne mogu ni odgoditi ni ubrzati. 16.61
Imamo vremena da se pokajemo i zatražimo Uzvišenog da nam blagoslovi Njegovom milošču ;)

Vama je potreban Isus Hrist... ne odbacujte svoga Spasitelja!
Slažem se, kad bih odbacio Isusa ne bi mogao biti spašen, isto ko kad bi odbacio Mojsija, ili Sulejmana, ili Davida.

Zar je teško priznati da smo svi grešnici i da smo prekršili Božji zakon - 10 Božjih zapovesti?
Nije,i možemo se pokajati :)

Kako mislite da stanete da pred Svetog Boga ako ste grešnik?
Kako ti misliš da staneš pred njega kad ti kaže da je zbog tebe njegov Sin umro?

- - - - - - - - - -

Ja sam citirao Isaiju 53. glavu (dva puta) i jasno je da prorok Isaija govori o Isusu Hristu.

Dao sam odgovor.

Isaija koji je pisao to.

Ne.

Po kom to pravilu Ne?

Zasto je mMuhamed ili kuran isprvan a Biblija ili apostoli nisu?

Po kom to pravilu?

Ovde pricamo sta kaze Biblija.

Jedno je da li ti veruje su Bibliju a drugo je ako ne verujes.

Ali reci Pavle je pisao nesto netacno je isto kao da ja tebi kazem da je Muhamed Pedofil i da takvome Bog sigurno ne bi dao nesto da zapise.

Isaphare da ti malo razjasnim jer vidim da nisi shvatio.

Ovde nije u pitanju tvoje neverovanje.

Ovde nikoga ne zanima da li ti verujes u Bibliju ili ne niti te je iko pozvao.

Ovde mozemo da razgovaramo o onome sta Biblija kaze.

Da li tako kaze ili ne.
Da li ces ti to prihvatiti ili ne to je tvoj problem.

Ali tvoja odbacivanja i vredjanja apostola , i Bozju rec, shvaticemo kao djihad, tvoja borba protiv hriscanstva.

Onda cu malo razgovarati sa moderatorima o tome.

A sada cu ti dati priliku.

Kaze li Biblija da je u Isaiji kada kaze, evo poslji mene, rec o Isusu ili ne?

Da li ti to prihvatas ili ne, nije pitanje.

Da te cujem?

Da li je za tebe pavle merodavan ili ne nije pitanje.

Onda ne trebas da postavljas pitanja ako nije.

Za mene niej muhamed merodavan i ja prihvatam onos to je on napisao kao vase ucenje i necu reci, am ko je Muhamed.

Poslednja izmena:
Zasto je mMuhamed ili kuran isprvan a Biblija ili apostoli nisu?
Odgovori ako nije :D Kur'an nije baš tema :P

Ali reci Pavle je pisao nesto netacno je isto kao da ja tebi kazem da je Muhamed Pedofil i da takvome Bog sigurno ne bi dao nesto da zapise.
A misliš da mi hrišćani na ovom forumu to ne govore? Naviko sam ja na te optužbe, i nakon što se odgovori čim stranica ode za koji broj opet počnu.

Ovde mozemo da razgovaramo o onome sta Biblija kaze.
Naravno, i samo nemoj skretat s teme ko prije pa na pitanja odgovaraš onim šta misliš da su kontradikcije u Kur'anu.

Ali tvoja odbacivanja i vredjanja apostola , i Bozju rec, shvaticemo kao djihad, tvoja borba protiv hriscanstva.

Onda cu malo razgovarati sa moderatorima o tome.
Slobodno razgovaraj, i kad si tako dobar sa njima reci im da malo pročešljaju podforum Islam, ima tamo masu laži protiv Muhameda i Islama...

Kaze li Biblija da je u Isaiji kada kaze, evo poslji mene, rec o Isusu ili ne?
Isaija kaže da je on to reko, Jovan, Pavle ili već ko kažu da je to Isus reko, vi tumačite Isaiju 53 da je o Isusu, ja navedoh dokaze da nije.

Poslednja izmena:
Reci da je Trojstvo u Bibliji izmisljeno jeste cista laz.

A zasto da ne lazu kada vecina nije ni upoznata sa Biblijom i ne mogu ni da znaju da li ih neko laze ili ne.

Ovde sam sakupio mnostvo materijala o Biblijskom trojstvu.
Materijal potice iz mnogo diskusija koje sam vodio na toj temi koje nikada niko nije mogao da obori.

http://biblija.serbianforum.info/t25-biblijsko-trojstvo

Mozes da se "zakitis" ko sa cvecem, :rotf:

ISUS JE BIO BOG I POSTAJE COVEK ODLUCIVSI TO SAM PONIZIO JE SAM SEBE I ODLUCIO DA BUDE POSLUSAN DO SMRTI NA KRSTU RADI NAS.

5 Jer ovo da se misli među vama šta je i u Hristu Isusu,
6 Koji, ako je i bio u obličju Božijem, nije SMATRAO ZA OTIMANJE STO JE JEDNAK S BOGOM.;
7 Nego je ponizio sam sebe uzevši obličje sluge, postavši kao i drugi ljudi i na oči nađe se kao čovek.
8 Ponizio sam sebe postavši poslušan do same smrti, a smrti krstove.
Filibljanima 2.

ISUSOVA POSLUSNOST NIJE NJEGOVO UNIZENJE DA ON NIJE BOG, VEC SAMO NJEGOV IZBOR.

Ako bi se sef firme sam odlucio da ode medju radnicima da radi sa njima neko vreme da bi ih bolje upoznao i oni njega i da bi im dao primer.
On sa time nije prestao da bude sef.
Jeste postao i radnik ali je i sef.
Ako je sa njima srafio ili cistio nesto.
To ne znaci da je on sada prestao da bude sef.
On je u njihovim ocima postao jos bolji sef.
I jedan od njih.

Da to i potvrdimo.

ISUS JE BIO BOG I POSTAJE COVEK ODLUCIVSI TO SAM PONIZIO JE SAM SEBE I ODLUCIO DA BUDE POSLUSAN DO SMRTI NA KRSTU RADI NAS.

5 Jer ovo da se misli među vama šta je i u Hristu Isusu,
6 Koji, ako je i bio u obličju Božijem, nije SMATRAO ZA OTIMANJE STO JE JEDNAK S BOGOM.;
7 Nego je ponizio sam sebe uzevši obličje sluge, postavši kao i drugi ljudi i na oči nađe se kao čovek.
8 Ponizio sam sebe postavši poslušan do same smrti, a smrti krstove.
Filibljanima 2.

ISUSOVA POSLUSNOST NIJE NJEGOVO UNIZENJE DA ON NIJE BOG, VEC SAMO NHEGOV IZBOR.

Ako bi se sef firme sam odlucio da ode medju radnicima da radi sa njima neko vreme da bi ih bolje upoznao i oni njega i da bi im dao primer.
On sa time nije prestao da bude sef.
Jeste postao i radnik ali je i sef.
Ako je sa njima srafio ili cistio nesto.
To ne znaci da je on sada prestao da bude sef.
On je u njihovim ocima postao jos bolji sef.
I jedan od njih.

Da Jednak sa Bogom po reci Hen,a znaci u Jedinstvu s Bogom, a stvoren kao i mi po Oblicju Bozijem.

Isus Bog i stvoritelj coveka uzima ulogu Adama da bi nas izbavio iz propasti greha.

Rim 5:12 Zato, kao što kroz jednog čoveka dođe na svet greh, i kroz greh smrt, i tako smrt uđe u sve ljude, jer svi sagrešiše.

21 Jer budući da kroz čoveka bi smrt, kroz čoveka i vaskrsenje mrtvih.
22 Jer kako po Adamu svi umiru, tako će i po Hristu svi oživeti.
23 Ali svaki u svom redu: novina Hristos; a potom oni koji verovaše Hristu o Njegovom dolasku;
1 Korincanima 15.

Rim 5:17 Jer kad za greh jednog carova smrt kroz jednog, koliko će većma oni koji primaju izobilje blagodati i dar pravde u životu carovati kroz jednog Isusa Hrista!

Ja neznam koliko neko moze da bude slep da ovo ne vidi?
Pogotvo kada mu ovo vec pokazujem deseti put a on opet kaze nije?

Mnogi grešnici su zahvalni Bogu za tu neverovatnu ljubav...

Joh 15:13 Od ove ljubavi niko veće nema, da ko dušu svoju položi za prijatelje svoje.

Mnogi gresnici ce biti zahvalni da ne budu adventisti, vec da budu u Nevesti Jagnjetovoj.
Otkr. 22 17 I Duh i nevesta govore: Dođi. I koji čuje neka govori: Dođi. I ko je žedan neka dođe, i ko hoće neka uzme vodu života za badava.

Da Jednak sa Bogom po reci Hen,a znaci u Jedinstvu s Bogom, a stvoren kao i mi po Oblicju Bozijem.

Gde kaze da je stvoren kao i mi po oblicju Bozjem?
Jovan kaze da nije stvoren vec je on stvarao i nista nije stvoreno bez njega sto je stvoreno.
Znaci da on nije stvorenje.

- - - - - - - - - -

Posto je kroz jednog coveka dosla smrt i patnje, pravedno je da kroz takodje jednog coveka, dodje i spasenje.
Posto vise nije bilo ni jednog savrsenog, Bog zakonodavac, tvorac, uzima sam tu ulogu i postaje covek.
Jer svi sagrešiše i izgubili slavu Božiju,
Rimljanima 3, 23.

EVO DOKAZA DA JE ISUS STVORITELJ SVEGA NE STVORENJE.
TO SAMO U KULI NIJE A U BIBLIJI JESTE BOG I STVORITELJ.
]Isus Bog stvoritelj svega i coveka, postaje covek dobrovoljno radi naseg spasenja.

1 U početku beše Reč, (Isus) i Reč beše u Boga, i Bog (Isis) beše Reč.

2 Ona beše u početku u Boga.

3 Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo.

14 I reč postade telo i useli se u nas puno blagodati i istine; i videsmo slavu Njegovu, slavu, kao Jedinorodnoga od Oca.

15 Jovan svedoči za Njega i viče govoreći: Ovaj beše za koga rekoh: Koji za mnom ide preda mnom postade, jer prijw mene bese...[/QUOTE]

Posto je kroz jednog coveka dosla smrt i patnje, pravedno je da kroz takodje jednog coveka, dodje i spasenje.
Posto vise nije bilo ni jednog savrsenog, Bog zakonodavac, tvorac, uzima sam tu ulogu i postaje covek.
Jer svi sagrešiše i izgubili slavu Božiju,
Rimljanima 3, 23.

Nece biti da je tako nego ovako;
Isaija 43 10 Vi ste moji svedoci, veli Gospod, i sluga moj koga izabrah, da biste znali i verovali mi i razumeli da sam ja; pre mene nije bilo Boga niti će posle mene biti.
Hvali ti o Jod-He-Vav He, sto upoznah tvoju milost, iako si nas sve zatvorio po Pismu u greh;
Rim 11 32 Jer Bog zatvori sve u neverstvo, da sve pomiluje.

Kakav intelktualni napor si morao da ucinis da sve ovo smisli, napises, bolldujes i obvojis crvenom bojom. To se zove visoko intelektualrno razmisljanje raba bozjeg, ali nicega duhom.

Bravo; :hahaha::think::lol:

- - - - - - - - - -

Isa 53:3 Prezren je bio, posljednji od ljudi, čovjek bolova, vičan patnjama, kao jedan, od koga čovjek zaklanja lice svoje, tako je bio prezren, i nijesmo ga cijenili.
Isa 53:4 A on je nosio patnje naše, žalosti je naše uzeo na se, mi smo ga držali udarenim, pogođenim od Boga i mučenim,
Isa 53:5 Ali je on bio ranjen za naše grijehe, izbijen za naša zlodjela. Za spasenje naše ležala je kazna na njemu, modricama njegovim mi smo se iscijeljeni.
Isa 53:6 Svi smo mi kao ovce lutali naokolo. Svaki je išao svojim vlastitim putem. A Gospod je stavio na njega grijehe zlodjela sviju nas.
Isa 53:7 Bio je zlostavljen, a on se je predao dragovoljno, nije otvorio usta svojih kao janje, što se vodi na klanje. Kao ovca, nijema pred onima, koji je strižu, nije otvorio usta svojih.
Isa 53:8 Iz tjeskobe i suda bio je uzet, i tko da iskaže sudbinu njegovu. Bio je istrgnut iz zemlje živih i za opačine naroda mojega bio je na smrt pogođen.
Isa 53:9 Odredili su mu grob uz zločince, a uz bogatoga bio iza smrti, jer nije počinio nepravde, i nije se našla prijevara u ustima njegovim.
Isa 53:10 Ali je Gospodu bila volja, da ga udari na muke. Kad se sam žrtvuje kao žrtva za grijeh, vidjet će potomke, dugo će živjeti, i volja će se Gospodnja ispuniti po njemu.
Isa 53:11 "Za muku duše svoje on će se nasititi obilno. Svojim spoznanjem moj će sluga kao pravednik donijeti mnogima pravednost, i zlodjela njihova uzima on na se.
Isa 53:12 Zato ću mu dati mnoge kao dio, mnogobrojne će on prisvojiti zato, jer je dao život svoj na smrt, i bio ubrojen među zločince, i nosio grijehe mnogih, i molio se za zločince."

Dokle vise spamovanja i beskrajnih tekstova, nismo u adventistickoj skolici, :think:

Zasto u Filibljanima kaze da Je Isus ponizio sam s3be?

Zato sto je Bog proroku Isaiji javio taj dogadjaj kada Isus sam odlucuje da bude poskan i da se na mesto Adama stavi pod Oceva naredjenja u smislu coveka Adama.

Zasto je Isus postao posinjen? Prvo lice Bozastva pita, a Isus odgovara:

Isaija 6:8 Potom čuh glas Gospodnji gde reče: Koga ću poslati? I ko će nam ići? A ja rekoh: Evo mene, pošalji mene.

Ja cu ici kaze Isus. Od tog trnutka isus preuzima ulogu Adama i pocinje njegovo delo spasenja.

ISUS NIJE DOSAO NA ZEMLJU DA BUDE POSLUSNI BOG VEC POSLUSNI ADAM.

TO JE TAJNA PLANA SPASENJA.

ISUS NE PRESTAJE SA TIME BITI BOG.

ON UZIMA ADAMOVU STAFETU O TRCI MESTO NJEGA.

SA TIME STO ON TRCI MNOGI POGRESNO SHVATAJU MISLECI DA SE ISUS UNIZIO U SVOM BOZANSTVU.

Zasto u Filibljanima kaze da Je Isus ponizio sam s3be?

Zato sto je Bog proroku Isaiji javio taj dogadjaj kada Isus sam odlucuje da bude poskan i da se na mesto Adama stavi pod Oceva naredjenja u smislu coveka Adama.

Zasto je Isus postao posinjen? Prvo lice Bozastva pita, a Isus odgovara:

Isaija 6:8 Potom čuh glas Gospodnji gde reče: Koga ću poslati? I ko će nam ići? A ja rekoh: Evo mene, pošalji mene.

Ja cu ici kaze Isus. Od tog trnutka isus preuzima ulogu Adama i pocinje njegovo delo spasenja.

ISUS NIJE DOSAO NA ZEMLJU DA BUDE POSLUSNI BOG VEC POSLUSNI ADAM.

TO JE TAJNA PLANA SPASENJA.

ISUS NE PRESTAJE SA TIME BITI BOG.

ON UZIMA ADAMOVU STAFETU O TRCI MESTO NJEGA.

SA TIME STO ON TRCI MNOGI POGRESNO SHVATAJU MISLECI DA SE ISUS UNIZIO U SVOM BOZANSTVU.

Ima jedna interesantnost u vezi poslanica za Filipljane, da ih je Pavle pisao izmedju 54 i 57 u zatvoru u Efesu, dok njegov pratilac i lecnik Luka u D.Apostolskim ne pominje da je Pavle bio u zatvoru, :think:

- - - - - - - - - -

Jedno pitanje :

kad bi SDG (Soli Deo Gloria) i Glasniku lupio samar da li bi mi okrenuli i drugi obraz ?

Ne, on bi mu oprao noge za uzvrat.:cool:

Nece biti da je tako nego ovako;
Isaija 43 10 Vi ste moji svedoci, veli Gospod, i sluga moj koga izabrah, da biste znali i verovali mi i razumeli da sam ja; pre mene nije bilo Boga niti će posle mene biti.
Hvali ti o Jod-He-Vav He, sto upoznah tvoju milost, iako si nas sve zatvorio po Pismu u greh;
Rim 11 32 Jer Bog zatvori sve u neverstvo, da sve pomiluje.

MA IPAK HOCE

1 U početku beše Reč, (Isus) i Reč beše u Boga, i Bog (Isis) beše Reč.

2 Ona beše u početku u Boga.

3 Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo.

14 I reč postade telo i useli se u nas puno blagodati i istine; i videsmo slavu Njegovu, slavu, kao Jedinorodnoga od Oca.

15 Jovan svedoči za Njega i viče govoreći: Ovaj beše za koga rekoh: Koji za mnom ide preda mnom postade, jer prijw mene bese..

1Pe 2:1 Odbacite dakle svaku pakost i svaku prevaru i licemerje i zavist i sva opadanja,
1Pe 2:2 I budite željni razumnog i pravog mleka, kao novorođena deca, da o njemu uzrastete za spasenje;
1Pe 2:3 Jer okusiste da je blag Gospod.
1Pe 2:4 A kad dođete k Njemu, kao kamenu živom, koji je, istina, od ljudi odbačen, ali od Boga izabran i pribran:
1Pe 2:5 I vi kao živo kamenje zidajte se u kuću duhovnu i sveštenstvo sveto, da se prinose prinosi duhovni, koji su Bogu povoljni, kroz Isusa Hrista.
1Pe 2:6 Jer u pismu stoji napisano: Evo mećem u Sionu kamen krajeugalan izbrani, i skupoceni; i ko Njega veruje neće se postideti.
1Pe 2:7 Vama, dakle, koji verujete čast je; a onima koji se protive kamen koji odbaciše zidari on posta glava od ugla, i kamen spoticanja i stena sablazni:
1Pe 2:8 Na koji se i spotiču koji se protive reči, na šta su i određeni.
1Pe 2:9 A vi ste izbrani rod, carsko sveštenstvo, sveti narod, narod dobitka, da objavite dobrodetelji Onog koji vas dozva iz tame k čudnom videlu svom;
1Pe 2:10 Koji nekad ne bejaste narod, a sad ste narod Božji; koji ne bejaste pomilovani, a sad ste pomilovani.
1Pe 2:11 Ljubazni! Molim vas, kao došljake i goste, da se čuvate od telesnih želja, koje vojuju na dušu.
1Pe 2:12 A vladajte se dobro među neznabošcima, da bi za ono za šta vas opadaju kao zločince, videvši vaša dobra dela, hvalili Boga u dan pohođenja.
1Pe 2:13 Budite dakle pokorni svakoj vlasti čovečijoj, Gospoda radi: ako caru, kao gospodaru;
1Pe 2:14 Ako li knezovima, kao njegovim poslanicima za osvetu zločincima, a za hvalu dobrotvorima.
1Pe 2:15 Jer je tako volja Božija da dobrim delima zadržavate neznanje bezumnih ljudi.
1Pe 2:16 Kao slobodni, a ne kao da biste imali slobodu za pokrivač pakosti, nego kao sluge Božije.
1Pe 2:17 Poštujte svakog: braću ljubite, Boga se bojte, cara poštujte.
1Pe 2:18 Sluge! Budite pokorni sa svakim strahom gospodarima ne samo dobrima i krotkima nego i zlima.
1Pe 2:19 Jer je ovo ugodno pred Bogom ako Boga radi podnese ko žalosti, stradajući na pravdi.
1Pe 2:20 Jer kakva je hvala ako za krivicu muke trpite? Nego ako dobro čineći muke trpite, ovo je ugodno pred Bogom.
1Pe 2:21 Jer ste na to i pozvani, jer i Hristos postrada za nas, i nama ostavi ugled da idemo Njegovim tragom:
1Pe 2:22 Koji greha ne učini, niti se nađe prevara u ustima Njegovim;
1Pe 2:23 Koji ne psova kad Ga psovaše; ne preti kad strada; nego se oslanjaše na Onog koji pravo sudi;
1Pe 2:24 Koji grehe naše sam iznese na telu svom na drvo, da za grehe umremo, i za pravdu živimo; kog se ranom isceliste.
1Pe 2:25 Jer bejaste kao izgubljene ovce, koje nemaju pastira; no sad se obratiste k pastiru i vladici duša svojih.

Rom 12:9 Ljubav da ne bude lažna. Mrzeći na zlo držite se dobra.
Rom 12:10 Bratskom ljubavi budite jedan k drugom ljubazni. Čašću jedan drugog većeg činite.
Rom 12:11 Ne budite u poslu leni; budite ognjeni u duhu, služite Gospodu.
Rom 12:12 Nadanjem veselite se, u nevolji trpite, u molitvi budite jednako.
Rom 12:13 Delite potrebe sa svetima; primajte rado putnike.
Rom 12:14 Blagosiljajte one koji vas gone: blagosiljajte, a ne kunite.
Rom 12:15 Radujte se s radosnima, i plačite s plačnima.
Rom 12:16 Budite jedne misli među sobom. Ne mislite o visokim stvarima, nego se držite niskih. Ne mislite za sebe da ste mudri.
Rom 12:17 A nikome ne vraćajte zla za zlo; promišljajte o tome šta je dobro pred svim ljudima.
Rom 12:18 Ako je moguće, koliko do vas stoji, imajte mir sa svim ljudima.
Rom 12:19 Ne osvećujte se za sebe, ljubazni, nego podajte mesto gnevu, jer stoji napisano: Moja je osveta, ja ću vratiti, govori Gospod.
Rom 12:20 Ako je, dakle, gladan neprijatelj tvoj, nahrani ga; ako je žedan, napoj ga; jer čineći to ugljevlje ognjeno skupljaš na glavu njegovu.
Rom 12:21 Ne daj se zlu nadvladati, nego nadvladaj zlo dobrim.

2Ti 3:1 Ali ovo znaj da će u poslednje dane nastati vremena teška.
2Ti 3:2 Jer će ljudi postati samoživi, srebroljupci, hvališe, ponositi, hulnici, nepokorni roditeljima, neblagodarni, nepravedni, neljubavni,
2Ti 3:3 Neprimirljivi, opadači, neuzdržnici, besni, nedobroljubivi,
2Ti 3:4 Izdajnici, nagli, naduveni, koji više mare za slasti nego za Boga,
2Ti 3:5 Koji imaju obličje pobožnosti, a sile su se njene odrekli. I ovih se kloni.
2Ti 3:6 Jer su od ovih oni koji se zavlače po kućama, i robe ženice koje su natovarene gresima i vode ih različne želje,
2Ti 3:7 Koje se svagda uče, i nikad ne mogu da dođu k poznanju istine.
2Ti 3:8 Kao što se Janije i Jamvrije protiviše Mojsiju, tako se i ovi protive istini, ljudi izopačenog uma, nevešti u veri.
2Ti 3:9 Ali neće dugo napredovati; jer će njihovo bezumlje postati javno pred svima, kao i onih što posta.
2Ti 3:10 A ti si se ugledao na moju nauku, življenje, nameru, veru, snošenje, ljubav, trpljenje,
2Ti 3:11 Proterivanja, stradanja, kakva mi se dogodiše u Antiohiji, i u Ikoniji, i u Listri, kakva proterivanja podnesoh, i od svih me izbavi Gospod.
2Ti 3:12 A i svi koji pobožno hoće da žive u Hristu Isusu, biće gonjeni.
2Ti 3:13 A zli ljudi i varalice napredovaće na gore, varajući i varajući se.
2Ti 3:14 Ali ti stoj u tome što si naučio i što ti je povereno, znajući od koga si se naučio,
2Ti 3:15 I budući da iz malena umeš sveta pisma, koja te mogu umudriti na spasenje u Hristu Isusu.
2Ti 3:16 Sve je pismo od Boga dano, i korisno za učenje, za k@ranje, za popravljanje, za poučavanje u pravdi,
2Ti 3:17 Da bude savršen čovek Božji, za svako dobro delo pripravljen.

1Pe 3:8 A najposle budite svi složni, žalostivi, bratoljubivi, milostivi, ponizni;
1Pe 3:9 Ne vraćajte zla za zlo, ni psovke za psovku; nego nasuprot blagosiljajte, znajući da ste na to pozvani da nasledite blagoslov.
1Pe 3:10 Jer koji je rad da živi i da vidi dane dobre, neka zadrži jezik svoj od zla, i usne svoje, da ne govore prevare;
1Pe 3:11 Neka se ukloni od zla, i neka učini dobro; neka traži mir i neka se drži njega.
1Pe 3:12 Jer oči Gospodnje gledaju na pravednike, i uši Njegove na molitvu njihovu; a lice Gospodnje na one koji zlo čine da ih istrebi sa zemlje.
1Pe 3:13 I ko može vama nauditi ako uzidete za dobrim?
1Pe 3:14 Nego ako i stradate pravde radi, blaženi ste. Ali straha njihovog ne bojte se, niti se plašite;
1Pe 3:15 Nego Gospoda Boga svetite u srcima svojim. A budite svagda gotovi na odgovor svakome koji vas zapita za vaše nadanje.
1Pe 3:16 S krotošću i strahom imajte dobru savest, da ako vas opadaju za šta kao zločince da se postide oni što kude vaše dobro življenje po Hristu.
1Pe 3:17 Jer je bolje, ako hoće volja Božija, da stradate dobro čineći, negoli zlo čineći.

Zaista ne razumem ovoliko stihova pisati, a vazna su samo ona Crvena, :think:

Dakle, Glasnik kaze da je Tojstvo delo imperatora Konstantina Velikog, pa samim tim i dodavanje jos dva boga. Uz to, on kaze da je Isus preuzeo ulogu Adama.

Poslednja izmena od moderatora:

Back