Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci da je Trojstvo u Bibliji izmisljeno jeste cista laz.
A zasto da ne lazu kada vecina nije ni upoznata sa Biblijom i ne mogu ni da znaju da li ih neko laze ili ne.
Ovde sam sakupio mnostvo materijala o Biblijskom trojstvu.
Materijal potice iz mnogo diskusija koje sam vodio na toj temi koje nikada niko nije mogao da obori.
http://biblija.serbianforum.info/t25-biblijsko-trojstvo
O svetom paganskom imperatoru Konstantinu Velikom zna svaki hriscanin, jer je on na silu uveo hirscanstvo u svoju imperiju. On je, cuj ti, glasnice, uveo sveto trojstvo 325. godine na saboru u Nikeji. Zalosno je da kao hriscanin ne znas istoriju svoje religije. Inace, moram da naglasim da ti citiras nekakve nazovi stihove iz svoje "svete knjige", a ni sam ne razumes njihov sadrzaj. Oj, Glasnice, Glasnice, svasta se moze procitati.Cuj ti.
Mene ne zanima nikakv koncil niti bilo kakav Konstanitn.
Biblija jasno govori o Trojstvu i to je ono sto za mene vazi.
A ti ako si slep i ne vidis jasno i ne zelis da naucis nesto o tome, , ja sta das ti radim?
Kol 2:6 Kako dakle primiste Hrista Isusa Gospoda onako živite u Njemu,
Kol 2:7 Ukorenjeni i nazidani u Njemu i utvrdjeni verom kao što naučiste, izobilujući u njoj zahvalnošću.
Kol 2:8 Braćo! Čuvajte se da vas ko ne zarobi filozofijom i praznom prevarom, po kazivanju čovečijem, po nauci sveta, a ne po Hristu.
Kol 2:9 Jer u Njemu živi svaka punina Božanstva telesno.
O svetom paganskom imperatoru Konstantinu Velikom zna svaki hriscanin, jer je on na silu uveo hirscanstvo u svoju imperiju.
Pitanje je nesuvislo. Da si ga postavio u proslom vremenu jos bi i nekako imalo smisla. Pored toga moralo bi da se naglasi da su samo dokazane cinjenice istine u datom vremenu i prostoru.Da li postupanje rimskog imperatora može da promeni istinu?
Pitanje je evazivno. Za tebe je istina ono sto pise u Bibliji, a za mene ono sto pise u naucnim delima. Pa, tako znamo da je voda hemijsko jedinjenje dva adoma vodinika i jednog atoma kiseonika, a ti u to ne verujes vec da je to materija koju je bog stvorio cudotvornim recima "hokus-pokus-preparandus", pre nekih sest,sedam hiljada godina kada je "stvarao" KosmosDa li se istina menja ako je svet prihvata ili ne prihvata?
Na kakvo pitanje? I kakve veze evolucija ima sa stishovima iz neke grcke krnjieg o bogovima?Neznam cemu ova vredjanja?
Zasto ne odgovoris na pitanje?
Da ti se ne cini suludo pitanje?
Da ne mislis: pa ko to moze da vidi?
Evolucija se prihvata samo verom!
Da li postupanje rimskog imperatora može da promeni istinu?
Pitanje je nesuvislo.
Da li se istina menja ako je svet prihvata ili ne prihvata?
Pitanje je evazivno.
Za tebe je istina ono sto pise u Bibliji, a za mene ono sto pise u naucnim delima.
Pa, tako znamo da je voda hemijsko jedinjenje dva adoma vodinika i jednog atoma kiseonika, a ti u to ne verujes vec da je to materija koju je bog stvorio cudotvornim recima "hokus-pokus-preparandus", pre nekih sest,sedam hiljada godina kada je "stvarao" Kosmos
Generalno vidjeno, istine se menjaju u zavisnosti od mnogih faktora..

Kako me asociras na jednog bivseg clana piramida4![]()

Cuj ti.
Ja za tebe nisam cuj ti jer mi nismo ovce cuvali.
Mene ne zanima nikakv koncil niti bilo kakav Konstanitn.
Biblija jasno govori o Trojstvu i to je ono sto za mene vazi.
A ti ako si slep i ne vidis jasno i ne zelis da naucis nesto o tome, , ja sta das ti radim?
Kol 2:6 Kako dakle primiste Hrista Isusa Gospoda onako živite u Njemu,
Kol 2:7 Ukorenjeni i nazidani u Njemu i utvrdjeni verom kao što naučiste, izobilujući u njoj zahvalnošću.
Kol 2:8 Braćo! Čuvajte se da vas ko ne zarobi filozofijom i praznom prevarom, po kazivanju čovečijem, po nauci sveta, a ne po Hristu.
Kol 2:9 Jer u Njemu živi svaka punina Božanstva telesno.
Da li je Hristov primer poniznosti suprotan svetskom poimanju časti?
Zar Onaj koji je Tvorac svemira može da bude siromašni radnik, koji trpi uvrede i vređanja i primerom pokazuje pravu veličinu Boga... Tvorac koji se ponizio kao sluga i pere noge grešnicima?
Zar je to slika Boga? Da to je karakter našeg Tvorca!
Ko ne može da vidi ljubav u postupanju Isusa Hrista?