nexxx011
Ističe se
- Poruka
- 2.875
Не могу да верујем, какав краљ...
![]()
Da,da živa istina......Gledao sam dnevnik u pola 8 kada je debil to izjavio............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не могу да верујем, какав краљ...
![]()

World premiere "Zastava 128 metalic"
![]()

Davno jednom reče eks premijer Mirko Marjanović kada su ga pitali zašto i mi ne usavršavamo naša vozila kad na primer Nemci izbacuju Golfa I,II,III,IV a on mrtav ladan reče:
Oni usavršavaju jer njihova kola imaju nedostatke a naš automobil je savršen i nema potrebe da ga dalje usavršavamo!:shock::shock::shock:
Reče čovek i ne propade u zemlju................:shock::shock::shock:

Jojjjjjjjjjjj...sto mi se svidja novi naslov u Kuriru.
Nije,bitno kakve su novine al je bitan naslov.
www.kurir.debejel se racunaju u opremu i srafcigeri za prozore?![]()
Хаха то је стандардна опрема, добијеш четри комада када купиш аутомобил и то у боји аутомобила.![]()
Ма људи шта вам је, боље да ''Застава'' иде на добош него да производи онакве аутомобиле..... Од оног не може бити горе......
Davno jednom reče eks premijer Mirko Marjanović kada su ga pitali zašto i mi ne usavršavamo naša vozila kad na primer Nemci izbacuju Golfa I,II,III,IV a on mrtav ladan reče:
Oni usavršavaju jer njihova kola imaju nedostatke a naš automobil je savršen i nema potrebe da ga dalje usavršavamo!:shock::shock::shock:
Reče čovek i ne propade u zemlju................:shock::shock::shock:

jel se racunaju u opremu i srafcigeri za prozore?![]()