- Poruka
- 28.354
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kasno je. Nasukani smo mi odavno.
Став цркве је да се не крсти када само пролазимо поред у превозу.Pa, lepa je ideja..,
Ima crkva pored koje svakodnevno prolazim i prekrtstim se. Jedan tip mi je to zamerio i zahtevao da mu objasnim svoj postupak.
Meni to znači-mir, duhovno ipounjava, a ON mi počr skakati po glavi kako sam seljoberka. Moja crkva je moj svetionik-a njemu je zasmetalo što sam se PORED NJEGA usudila da se prekrstim.
"Da više nikad nisi seo pored mene. Izbegavaj me u širokom luku." TI mi propovedaš satanizam/komunizam." Pa, moj pra-otac je platio glavom verovanje u Hrista, i ti ćeš sad, ispiljeno govedo, da me učiš kom bogu treba da se molim. BEDO, ZAPITAJ SE, prst na čelo!
Па... ови не да "свирају" него неће стати док то не упореде са пуним оркестром.Znaci nama iz sns.
Taj svetionik moze da osvetljava nebo dok nas voze letecim taksijem. Vrlo inteligentno zamisljeno.
Uvesti i saobracajne balonske znakove punjene helijumom kao deo nove saobracajne infrastrukture SMKSIPM.
*Srpsko Ministarstvo Kosmickog Saobracaja I Podzemnog Metroa.
Moramo misliti i na podzemlje i na nadzemlje. Vi sto niste u sns eto vam prizemlje.
Pa jbt daj ne svirajte k. koji idiot se setio ovog.
Stav crkve mene ne zanima. Krstim se kao da me je sam Bog posetio u trenutku gledanja iste. Posetio, opomenuo, upozorio, javio se, rodio, razapet i vaskrsnuo.Став цркве је да се не крсти када само пролазимо поред у превозу.
Симболика подсећа као да смо видели неко чудо па се крстимо у стилу "ју, шта ме снађе".
Крштавање у превозу је само савремена навика, неутемељена у црквеним прописима.
Може да се прекрсти када се улази у порту или зграду цркве.
Па шта да ти кажем... Црква је врло страромодна институција, са њом се не може договорити. Може се или поштовати или не.Stav crkve mene ne zanima. Krstim se kao da me je sam Bog posetio u trenutku gledanja iste. Posetio, opomenuo, upozorio, javio se, rodio, razapet i vaskrsnuo.
Nisam ja baš bilo ko.
Nemoj sa mnom.
Izdvojena sam priča, i sve se bavim ljudima koji su izdvojene priče od konvencionale.
Večeras se gospođa pored mene štrecnula kad sam isto uradila.
Ne moram fizički da posetim crkvu, ali koliko puta sam je videla i isvetkovala u ime Isusa Hrista, toliko puta sam je i posetila.
Što se krstim? Ma, krstim se-ja sam iz kuće koja stoleće slavi sv. Jovana Krstitelja, prvog koji je zapazio Božije dete među svima.
Ja treba da se krstim i češće.
Turci mi ne zameraju, Arapi mi ne zameraju, a našla se karikatura od vere da mi skreže pažnju da se ne krstim kad god poželim. Krstim se jer mi je to ime i znak postojanja na svetu. Šta god i kakva god da sam, krst mi je simbol i nešto poput lične karte.
Gde je demokratija zakazala? Lajk, ljudi mogu da se izrodno izjašnjavaju, i to je dobro, ali ja ako se prekrstim-to diže prašinu i nekome smeta???
Ne, ne, da se razumemo, meni SPC nije zasmetala nikad, i sad-kad laju na patrijarha da je stranački i politički opredeljen, u mom viziru je on Otac ove nacije i ničim uprljan. Imam problem uglavnom sa kvazi-vernicima. Nisam vernik-živim život strogo po Bogu jer kad god nisam, bolela me je glava. Nisam osoba koju inače boli glava. Alarm mi je da sam skrenula s puta i da nešto nije u redu kad me boli glava.Па шта да ти кажем... Црква је врло страромодна институција, са њом се не може договорити. Може се или поштовати или не.
Али, такво је ово време, ради свако шта хоће...
А за које то бродове, само се питам... ух.Svetionik u centru Beograda na vodi.
Sat težak 6 tona i visok 9 metara.
Ne daj Bože da se dogodi jači zemljotres.
Bolje da ništa ne diraju, jer kad diraju sve pada, sve se ruši...
Lepa instalacija.Svetionik u centru Beograda na vodi.
Sat težak 6 tona i visok 9 metara.
Ne daj Bože da se dogodi jači zemljotres.
Bolje da ništa ne diraju, jer kad diraju sve pada, sve se ruši...
napisace jos jedju knjigu kako sam pobedio revoluciju. Ako mozete protiv muzike mozda ne citate knjigeПа... ови не да "свирају" него неће стати док то не упореде са пуним оркестром.
Ух.
I am just in pasing by. No more music, so...napisace jos jedju knjigu kako sam pobedio revoluciju. Ako mozete protiv muzike mozda ne citate knjige![]()

Pa ima fotka od vremena kad onaj lik vesla u kajaku tu kod Sajma.Nama su posle svake kiše poplave po gradu. Svetionik ima smisla.
Ako može u nekoj jednosmernoj kakav kružni tok sa disko kuglom, jab to jako voleo.![]()