Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 5.893
Koje sve svete knjige postoje? Znam za Bibliju,Kuran,Talmud...Dalje i od koje je religije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Постоји само Свето Писмо, остало је прелест.![]()
Свето Писмо или библија ти је једно те исто,
Наравно свете књиге не постоје то је психо трип.
Свето Писмо или библија ти је једно те исто,
Наравно свете књиге не постоје то је психо трип.
Matične knjige rođenih i umrlih. Samo Bog inače drži te podatke.Koje sve svete knjige postoje? Znam za Bibliju,Kuran,Talmud...Dalje i od koje je religije?
Није исто, упореди, па чеш видети разлике, мада суштина је иста, има само један циљ - Љубав.![]()
Неможе бити психо трип, мада је психологија део Божије Промисли.![]()
Biblija je Biblija a Sveto pismo je Sveto pismo.
Moze i unakrs...
Biblija je Biblija a Sveto pismo je Sveto pismo.
Moze i unakrs...
Није исто, упореди, па чеш видети разлике, мада суштина је иста, има само један циљ - Љубав.![]()
Неможе бити психо трип, мада је психологија део Божије Промисли.![]()
Какви сте верници ни толико не знате.
http://www.svetopismo.rs/
- - - - - - - - - -
Каква црна љубав?
Сама чињеница да је измишљено нешто што се зове пакао као вечно мучилиште говори о томе каква је то љубав.
Ђаба ти, неможе нас преварити никаква навлакуша, а ти не посебно...![]()
Ако је теби пакао љубав, и још је црна, онда остани и уживај у то што верујеш...![]()
Ја не припадам лењинистичкој секти, као ти и твоја религија, такo да правопис који ти сервираш не важи.Не може се пише одвојено.
Када прочиташ библију од корице до корице јави ми се па онда да разговрамо.
Ја не припадам лењинистичкој секти, као ти и твоја религија, так ода правопис који ти сервираш не важи.
Неможе се пише као што сам написао.![]()
Понављаш се, по ко зна који пут, ти можеш да читаш Свето Писмо, тј, твоју Библију милионе пута, а ја је имам у малом прсту...![]()
Ја теби да се јавим???Прочитај библију, научи правопис оа ме се онда јави.
Ја теби да се јавим???
Па ко кога напада, да ли ја било кога, или ти нападаш Православље и мене?![]()
Покушај да се помириш сам са собом, пронађеш....![]()
Још ниси дао ни једну чињеницу, доказ, било чему што си до сад писао....![]()
Postoji samo Biblija kao sveta knjiga,ostalo je prelest.
Преконтролиши моје постове од раније.
Oni koji navode za ceo svet koji ima drugi pogled na religiju od njih samih, njih koji se frljakaju anatemama, postavlja se logicno pitanje, da li oni sami nisu uronili oblak prelesti.
Anateme su iz pozitivnih razloga koliko sam saznao, i imaju ograničen rok trajanja, tj, mogu trajati kratak period, a moguče i veoma dugo, dok se ne ispravi neka negativnost, ili dok se neodvije do kraja neka Božija Promisao, neka dela na višim nivoima čovečanstva...![]()
Bog je u coveku. Da ga trazite i da ste ga nasli u sebi, ne bi se bavili spoljnim svetom sa kojim neprekidno ratujete, oni kapitalom vi proklinjanjima. A zajedno i vi i oni ratujete protiv trecih paljenjem knjiga pa i paljem celih biblioteka i gradova.
Mudrac gleda svoja posla i ne mesa se u tudje. Jos manje je krvolok i nasilan.
Bog nije u čoveku, več svuda oko nas.
Da je bog svuda oko vas ne bi vam ucenje bilo dogmatsko. Tvrdite da je vas bog (kopija egipatskih, vavilonskih i mesopotamskih misterija) jedini i pravi, a svi drugi lazni i jereticki.