Sveta Trojica u Bibliji

Djela apostolska 7,38Ovo je onaj što bješe u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našijem; koji primi riječi žive da ih nama da;
Jos taj dar vere nisi dobila a vidi se da nisi neki neznalica..Znas bibliju.

Stvarno cudno.
Ja ga dobi iz taka cim sam se dovatila starog zaveta.necitajuci svete oce .Samo je upalo kao oganj saznanje jao djubre cega se on dosetio haha

Ovo je onaj što bješe u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našijem; koji primi riječi žive da ih nama da

još si mi bodovao s "anđelom" a nisi boldovao "koji mu govori" :D
Pročitaš ispred do korica, pa iza isto tako...pa razmišljaš, pa živiš tako...pa ponovo isto, pa se gorljivo moliš...pa ponovo ispočetka...
Ali sve svojevoljno iz srca i ljubavi...
Onda ti se samo kaže...

pazi akrobacije

3:2 И јави му се анђео Господњи у пламену огњеном из купине. И погледам, а то купина огњем гори а не сагорева.
3:3 И Мојсије рече: Идем да видим ту утву велику, зашто не сагорева купина.
3:4 А Господ кад га виде где иде да види, викну га Бог из купине, и рече: Мојсије! Мојсије! А он одговори: Ево ме.

ovo ni ajnštajnovski mozak ne bi razumeo:D

pazi akrobacije

3:2 И јави му се анђео Господњи у пламену огњеном из купине. И погледам, а то купина огњем гори а не сагорева.
3:4 А Господ кад га виде где иде да види, викну га Бог из купине, и рече: Мојсије! Мојсије! А он одговори: Ево ме.

Kupinov žbun je jedinstven u svijetu. Pokušavali su ljudi da presade njegove mladice na neko drugo mjesto, ali se nigdje nisu primile. Dijelovi nesagorive kupine su slati na analize u relevantne laboratorije, gdje je utvrđeno da je kupina vjerovatno stara koliko i Mojsije.

Prilozi

• manastir-svete-katarine-3.jpg
    manastir-svete-katarine-3.jpg
    95,4 KB · Pregleda: 1
pazi akrobacije

Тако је. Анђео Господњи је Логос тј. Син.

Back