CiCoLiNo
Iskusan
- Poruka
- 6.402
Jehova.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jehova.
Bog. Konkretno u ovom slučaju Sin.Jehova.
Jos taj dar vere nisi dobila a vidi se da nisi neki neznalica..Znas bibliju.
Djela apostolska 7,38 Ovo je onaj što bješe u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našijem; koji primi riječi žive da ih nama da;
Bog je samo Otac i to JHVH JehovaBog. Konkretno u ovom slučaju Sin.
Nastavi da kopaš...Jos taj dar vere nisi dobila a vidi se da nisi neki neznalica..Znas bibliju.
Stvarno cudno.
Ja ga dobi iz taka cim sam se dovatila starog zaveta.necitajuci svete oce .Samo je upalo kao oganj saznanje jao djubre cega se on dosetio haha
Jehova sklapa savez...Bog. Konkretno u ovom slučaju Sin.
Jhvh je sin ocu.Bog je samo Otac i to JHVH Jehova
Bog daje zakon Mojsiju
Koliko puta si pročitala Pismo od korica do korica?Jhvh je sin ocu.
Oca niko nikad nihe ni video niti ce ga videti.
I u novoj zemlji nece ga biti.samo sin.
Sin na pocetku sin na kraju.
Sin je alfa i omega.
Ti ocigkedno sto puta ali ne vredi.Koliko puta si pročitala Pismo od korica do korica?
U šta sumnjam?Ti ocigkedno sto puta ali ne vredi.
I dalje sumnjas.
Da je isti bog i onaj od prekjuce i onaj od juce i onaj od sutraU šta sumnjam?
znači nije mu jehova pričao nego anđeo
Djela apostolska 7,38 Ovo je onaj što bješe u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našijem; koji primi riječi žive da ih nama da;
Slažem se.Da je isti bog i onaj od prekjuce i onaj od juce i onaj od sutra
Ne čitaš pažljivo po običaju...znači nije mu jehova pričao nego anđeo
Sa kim Mojsije priča u grmu? Ko mu kaže "ja Sam Koji Jesam" i "Ja Sam Jahve"?Bog je samo Otac i to JHVH Jehova
Bog daje zakon Mojsiju
Ovo je onaj što bješe u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našijem; koji primi riječi žive da ih nama daNe čitaš pažljivo po običaju...
Uskoro dolazimo do toga.znači nije mu jehova pričao nego anđeo
grm mu govoriSa kim Mojsije priča u grmu? Ko mu kaže "ja Sam Koji Jesam" i "Ja Sam Jahve"?
Pročitaš ispred do korica, pa iza isto tako...pa razmišljaš, pa živiš tako...pa ponovo isto, pa se gorljivo moliš...pa ponovo ispočetka...Ovo je onaj što bješe u crkvi u pustinji s anđelom, koji mu govori na gori Sinajskoj, i s ocima našijem; koji primi riječi žive da ih nama da
još si mi bodovao s "anđelom" a nisi boldovao "koji mu govori"
Kupinov žbun je jedinstven u svijetu. Pokušavali su ljudi da presade njegove mladice na neko drugo mjesto, ali se nigdje nisu primile. Dijelovi nesagorive kupine su slati na analize u relevantne laboratorije, gdje je utvrđeno da je kupina vjerovatno stara koliko i Mojsije.pazi akrobacije
3:2 И јави му се анђео Господњи у пламену огњеном из купине. И погледам, а то купина огњем гори а не сагорева.
3:3 И Мојсије рече: Идем да видим ту утву велику, зашто не сагорева купина.
3:4 А Господ кад га виде где иде да види, викну га Бог из купине, и рече: Мојсије! Мојсије! А он одговори: Ево ме.
ovo ni ajnštajnovski mozak ne bi razumeo
Тако је. Анђео Господњи је Логос тј. Син.pazi akrobacije
3:2 И јави му се анђео Господњи у пламену огњеном из купине. И погледам, а то купина огњем гори а не сагорева.
3:3 И Мојсије рече: Идем да видим ту утву велику, зашто не сагорева купина.
3:4 А Господ кад га виде где иде да види, викну га Бог из купине, и рече: Мојсије! Мојсије! А он одговори: Ево ме.
ovo ni ajnštajnovski mozak ne bi razumeo
pa onda su jw u pravuТако је. Анђео Господњи је Логос тј. Син.
Kako?pa onda su jw u pravu