Pacho Herrera
Veoma poznat
- Poruka
- 13.831
Kako god se zvao, kineska fenta mora da dopelja do Čikaga. Donde est a Mexico?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako god se zvao, kineska fenta mora da dopelja do Čikaga. Donde est a Mexico?!
Da mi puca ceo prsluk je poenta.Mislim da ni ti sam ne znas sta si hteo da kazes...![]()
Super, evo konačno i nekog normalnog objašnjenja. Znači nije se desilo ništa posebno ako su interno odlučili da oni koriste naziv koji žele....evo sta kazu americke novine, citirajuci neke zakone i pravila..
Ako je more uz obale drzave, ona moze da preimenuje ime koristeci nacionalni interes, ali druge drzave koje se takodje nalaze uz to more, mogu i ne moraju da koriste isti naziv... Znaci Amerika ce u svojim udzbenicima preimoenovati u Golf Of America, a druge zemje, ukljucujuci Mexico, ako ne zele da prihvate novi naziv, koristice postojeci Golf of Mexico.
Na pr. Japansko more je za druge nacije Istocno more, reka Rio Grande je za meksikance Rio Bravo...
Nedavno je i Holandska vlada odlucila da ne koristi vise termin "Holland" kao asocijaciju na drzavu, nego insistiraju da se zovu Netherland.
Tako da nista sokantno, ni strasno...ali zanimljivo za pisanje uz jutarnju kafu ...![]()
Pa onda odes i kuckas nesto drugo...sto gubis dragoceno zivotno vreme ovde?Da mi puca ceo prsluk je poenta.![]()
Odlično pitanjePa onda odes i kuckas nesto drugo...sto gubis dragoceno zivotno vreme ovde?
Evo preporuka....Ima dobra tema - zasto u Srb deca zive sa roditeljima..mozda se pronadjes tamoOdlično pitanje![]()
Bolje sport.Evo preporuka....Ima dobra tema - zasto u Srb deca zive sa roditeljima..mozda se pronadjes tamo![]()
Ko može svet da zaštiti od ovog zla?
Upravo to pišem, može Vučić reći da se od sada Amerika zove Čemerika, i šta s time?Svako može da zove kako hoće deo neke teritorije ili grad, zaliv, planinu....
Sloveni i Mađari kažu Beč, za ostale je Wien ili Viena i šta sad. Jel prestao Beč da postoji?
Sada podmećeš ideje namernoKakve veze sa Svijetom ima kako ga Ameri zovu?
Za Ruse ne postoji termin Drugi svjetski rat, to onda znači da nitko ne upotrebljava taj termin?
Verovatno će biti da i ovaj koji nije uspeo prvi put zbog korone negde zveckati oruzjem. Ne znam da li je neki njihov predsednik bio bez nekog rata negde za svoj mandat.Baš su dobro počeli.
Rusija zapretila Trampu zbog Panamskog kanala: „Ni ne pomišljajte na to“
https://nova.rs/vesti/svet/rusija-upozorila-trampa-da-zaboravi-na-panamski-kanal/
Ne podmećem, Rusima je to "Veliki otadžbinski rat"Sada podmećeš ideje namerno![]()
Komsije nemaju dobar izvor informacijaSada podmećeš ideje namerno![]()
Ma znam, ali ovde mnogi vole tu rusku terminologiju. Daješ im nove ideje...Ne podmećem, Rusima je to "Veliki otadžbinski rat"
Nemaju uopće termin WW2
Cekaj..Meksikance one "native" ili one sto su se mesali sa Spancima?Hoće Meksikance da nasele na Kosovu....duboka država![]()