Svet u šoku: Meksički zaliv više ne postoji...

...evo sta kazu americke novine, citirajuci neke zakone i pravila..

Ako je more uz obale drzave, ona moze da preimenuje ime koristeci nacionalni interes, ali druge drzave koje se takodje nalaze uz to more, mogu i ne moraju da koriste isti naziv... Znaci Amerika ce u svojim udzbenicima preimoenovati u Golf Of America, a druge zemje, ukljucujuci Mexico, ako ne zele da prihvate novi naziv, koristice postojeci Golf of Mexico.

Na pr. Japansko more je za druge nacije Istocno more, reka Rio Grande je za meksikance Rio Bravo...
Nedavno je i Holandska vlada odlucila da ne koristi vise termin "Holland" kao asocijaciju na drzavu, nego insistiraju da se zovu Netherland.

Tako da nista sokantno, ni strasno...ali zanimljivo za pisanje uz jutarnju kafu ...😀
Super, evo konačno i nekog normalnog objašnjenja. Znači nije se desilo ništa posebno ako su interno odlučili da oni koriste naziv koji žele.

Ko može svet da zaštiti od ovog zla?

Kog zla bre ?
Pokazuješ totalno nerazumevanje i odsustvo svake političke prekognicije !

Ali tu sam ja.
Pomoći ću Zemljanima iz mog kraja da shvate neminovnost.

Pođimo od očiglednog urušavanja bilo kakvog herojstva i uzdizanja sebičnosti i egoizma današnjih predsednika.

Bajden oslobađa svog sina, Tramp hiljadu i nešto napadača na Belu kuću ...

Pa takve stvari ni Kurti ne bi radio !

Naš predsednik stalno priča o svojoj porodici i familiji, ni drugove ne zaboravlja !
Gospodine predsedniče mi građani nećemo da ti voliš bilo koga više od nas !
Ako to ne možeš da ispuniš,
povuci se !

Pre manje od jednog veka pok Staljin nije hteo da menja zarobljenog nemačkog generala
za sopstvenog sina koga su Nemci zarobili !

General je za njega bio važniji,
više je značio nemačkoj sili,
nego njegov sin (poručnik čini mi se) - sovjetskoj !!!

Šta je poenta ?
Poenta je da VI preuzima vlast na planeti !
To je jedino rešenje za idiotizam u koji tonemo.

Već je preuzela 50% vlasti, ali nije dovoljno ! Mora svih 100% upravljanja da bude u nadležnosti VI.

Ona je nepotkupljiva, nezaplašljiva, apsolutno obaveštena o svemu, nema ljudske mane ni slabosti.

I VLADA U CELOM SVETU !

Krajnja poenta:
Današnji predsednici i elita uopšte, su obavešteni o tome
i jednostavno se zaebavaju,
pre no što svi počnemo da kapiramo ko je glavni ...

Mexikanci u "soku"
20250121_204938.jpg

Meni je ime majka dala, a da li će da me neko zove Stanojka ili Mia ili Zejna, potpuno mi je nebitno.I meni i vama.
Mogu da promenim nadimak, avatar, ali oni koje me budu pamtili, pamtiće pustinjakinju.
Smučila mi se politika odavno, a sad mi ceo svet liči na lutkarski igrokaz.Konce povlači Neko, lutke su Niko, a publika malo gleda u telefon, malo u igrokaz, malo pita ko je Kriv.U tom traženju krivca, međusobno se pomlate, a Neko i Niko zadovoljno trljaju ruke.
Bravo za nas.Živeo Kriv.

Back