Svet u šoku: Meksički zaliv više ne postoji...

ne mlati, amerika vec ima tamo baze sa radarima za osmatranje i presretanje ruskih raketa preko severnog pola, a sada cemo samo ucvrstiti americku odbranu kao stratesku za narednih 100 ili 200 godina - znaci, pomiri se sa tim, nato ne postoiji bez amerike, eu je kurton, shvatite svi vec jednom, umesto sto nas provocirate, ali ako treba mozemo mi da razlupamo pi.... pitajte svabe ako nam ne verujete
Znači NATO puca iznutra jer ne može da brani Dansku?
Pusti ti američke baze po Grenlandu, sve to može da se otkaže. Bile su francuske baze i po Africi pa se gase kao svjećice na torti.

Znači NATO puca iznutra jer ne može da brani Dansku?
Pusti ti američke baze po Grenlandu, sve to može da se otkaže. Bile su francuske baze i po Africi pa se gase kao svjećice na torti.
pa koji bre nato da brani dansku, daj nemoj da me zayebavas, danska NE POSTOJI, prcvoljak od drzave, ne glupiraj se, delimo svet, a ne zayebavamo se sa parcicima, i prcvoljcima kao sto je dan-ska - ne postoji, ne pita se nista
sta moze da se otkaze? ti ludujes
kakve bre francuske, ko su francuyzi? NULE,osim za aljeka koji placa rafale

pa i putin kaze ukrajina, vec 5 oblasti su sada rusija, sta je problem? problem ti imas jer ne razumes sta je real politika, zapravo glumatas kao aljek siftar, a to vise ne prolazi
Nije tako jednostavno. Sve je bilo Ukrajina dok nije Nuland počela da dijeli pakete i konzerve po kijevskom trgu.
Od tada više nije sve Ukrajina. Sama je kriva, ovo je drugačije.

Nije tako jednostavno. Sve je bilo Ukrajina dok nije Nuland počela da dijeli pakete i konzerve po kijevskom trgu.
Od tada više nije sve Ukrajina. Sama je kriva, ovo je drugačije.
sta je drugacije? grenland nije kriv? vec je americki, pitaj putina, ako meni ne verujes
da neces ti nafovac da ga branis kada stignu rafali? oces moj q, onda bolje stfu!

Pa....svijet hrli u opasnost sa tim, ko zna gdje će da se zaustave ti siledžijski apetiti.
to je eu trebala da misli kada me je bombardovala, sada samo naplacujem racun... oplakaces je i kvit

stekli su se svi uslovi za naplatu, dobice milo za drago, a mi trampovci cemo pre sa putinom da se dogovaramo, nego sa briselom, pa shvati vec jednom

EU KAPUT, pitajte Maska ako meni ne verujete da rusi sve redom, i engleze ako treba, KRALJA BRE mozemo da svrgnemo engeskog ako nece da radi sta mu se kaze, da hapsi onog bandita STARMERA, a kamoli da ce kanada da nas ucenjuje, engleski dominion.. ko se zahebava sa amerikom nayebao je! mocni dolar i tramp sila, zahebao batu zivotinju z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Obično kada čitam neku objavu i vidim nešto što sasvim sigurno znam da ne može biti tačno (i za šta je nemoguće da bude nekog pojašnjenja u ostatku) zaustavim se tu i uopšte ne čitam dalje ništa (čak i ako je na samom početku).

Onda ni ne repliciram ni na šta drugo, jer ni ne znam ni šta piše.
Na osnovu čega može da se znat da “nešto ne može biti tačno”?

Grenland pa Sarajevo.
grenland pa aljek siftar, njega cemo da srusimo jer svercuje drogu sa madurom i pere narko pare preko bgd na vodi itd

brnabicka je kuma, narko balkanske mafije, madurova desna ruka za eu, cekaj samo da posaljemo DEA naloge za hapsenje tvoje vrhuske iz sns sekte. neces ni ti jos dugo, sef ti je puk'o, sizoje ne zna vise gde udara, trazi azil od kineza, ali i tamo ce ga stici ruka pravde

Poslednja izmena:
to je eu trebala da misli kada me je bombardovala, sada samo naplacujem racun... oplakaces je i kvit

stekli su se svi uslovi za naplatu, dobice milo za drago, a mi trampovci cemo pre sa putinom da se dogovaramo, nego sa briselom, pa shvati vec jednom

EU KAPUT, pitajte Maska ako meni ne verujete da rusi sve redom, i engleze ako treba, KRALJA BRE mozemo da svrgnemo engeskog ako nece da radi sta mu se kaze, da hapsi onog bandita STARMERA, a kamoli da ce kanada da nas ucenjuje, engleski dominion.. ko se zahebava sa amerikom nayebao je! mocni dolar i tramp sila, zahebao batu zivotinju z:mrgreen:
Tramponja rulz, gazi sve oko sebe.

Meni nije jasno kako mogu same SAD da preimenuju međunarodno more.

...evo sta kazu americke novine, citirajuci neke zakone i pravila..

Ako je more uz obale drzave, ona moze da preimenuje ime koristeci nacionalni interes, ali druge drzave koje se takodje nalaze uz to more, mogu i ne moraju da koriste isti naziv... Znaci Amerika ce u svojim udzbenicima preimoenovati u Golf Of America, a druge zemje, ukljucujuci Mexico, ako ne zele da prihvate novi naziv, koristice postojeci Golf of Mexico.

Na pr. Japansko more je za druge nacije Istocno more, reka Rio Grande je za meksikance Rio Bravo...
Nedavno je i Holandska vlada odlucila da ne koristi vise termin "Holland" kao asocijaciju na drzavu, nego insistiraju da se zovu Netherland.

Tako da nista sokantno, ni strasno...ali zanimljivo za pisanje uz jutarnju kafu ...😀

Back