Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u pravu si nisam nikad išao u školu..
Zapravo zove se i jedno i drugo, Jadransko more je subdivision Sredozemnog mora.Jadransko more se ne zove Jadransko more nego mediteransko..
zaliv, ja da sam hrvat preimenovao bih ga u hrvatski zaliv, pa nek' crknu dusmani kada su zavidniZapravo zove se i jedno i drugo, Jadransko more je subdivision Sredozemnog mora.
Upravo je BRICS taj koji je sve ovo prizivao, njima više odgovara kauboj na čelu države jer je to jedini jezik koji poznaju. Bolje da svi izgorimo u nuklearnom holokaustu, nego da Bajden uvede treći pol bolan, reče BRIKS goljo.
Mare Dalmaticum, ne treba izmišljat toplu vodu.zaliv, ja da sam hrvat preimenovao bih ga u hrvatski zaliv, pa nek' crknu dusmani kada su zavidni
Ko može svet da zaštiti od ovog zla?
Za nekoga odnosno za tebe je možda šarlatan za mene nije.. svi mi koji živiimo i radimo u Americi znamo da je ilegalna imigracija teret kojega se moramo rešiti..Sad je kasno, ja kad sam govorio da ne treba birati šarlatana za predsednika, niko nije slušao. Prosto, Amerika ide nizbrdo i sad će ceo svet da povuku sa sobom kreirajući haos. Da je pameti od ostatka sveta, popili bi jednu lepu izolaciju pa neka se glupiraju koliko hoće. Samo je dovoljno da se Evropa, Rusija i Kina udruže i pa pa Americi.
Kako cenis prethodne 4 godine trampovog predsednikovanja?Sad je kasno, ja kad sam govorio da ne treba birati šarlatana za predsednika, niko nije slušao. Prosto, Amerika ide nizbrdo i sad će ceo svet da povuku sa sobom kreirajući haos. Da je pameti od ostatka sveta, popili bi jednu lepu izolaciju pa neka se glupiraju koliko hoće. Samo je dovoljno da se Evropa, Rusija i Kina udruže i pa pa Americi.
Za nekoga odnosno za tebe je možda šarlatan za mene nije.. svi mi koji živiimo i radimo u Americi znamo da je ilegalna imigracija teret kojega se moramo rešiti..
Za nekoga odnosno za tebe je možda šarlatan za mene nije.. svi mi koji živiimo i radimo u Americi znamo da je ilegalna imigracija teret kojega se moramo rešiti..
Da u pravu si nisam nikad išao u školu..
zove se Adriatic Sea..
Hoću hvala Eto možemo zajedno ako hoćeš..Još ti nije kasno. Upiši večernju školu.
и фински ће бити руски залив, јел ово други протил @kapetanmarkSvet u šoku: Meksički zaliv više ne postoji...
Donald Tramp potpisao naređenje da se promeni ime Meksičkog zaliva, koji se od sada zove Američki zaliv.
Florida je, u svom najnovijem upozorenju na vremenske nepogode, upotrebila ovo novo ime.
https://www.b92.net/info/svet/96390/meksicki-zaliv-vise-ne-postoji/vest
SAD ukida zalive, planine, države
Ko može svet da zaštiti od ovog zla?
Pa i treba Finska i ne treba da postojiи фински ће бити руски залив, јел ово други протил @kapetanmark![]()
Kako cenis prethodne 4 godine trampovog predsednikovanja?
Izgleda da svet nije citao tvoje mudre reci.
na drugim kartama ce stajati mexicoKoga je briga kako će ko šta zvati.. na kartama će pisati američki
koju zemlju??? Onu što su oteli od Španjolaca i imali vlast 20-tak godina???? Budi ozbiljan.Tema je americko menjanje naziva geografskih pojmova.
Mexikanci se ne bune samo traze zemlju nazad
Pogledajte prilog 1674452
jel tramp rekao da pocinje zlatno doba za ameriku? i sad ti bolje znas od nas amera?Sad je kasno, ja kad sam govorio da ne treba birati šarlatana za predsednika, niko nije slušao. Prosto, Amerika ide nizbrdo
Ne, nije njih već će njih moliti na koljenima. Kako god prijetio je.Da rekao je to za Grenland ali nije rekao da će napasti Kanadu venecuelu.. kao što je sagovornik gore naveo..
Meni je tako svejedno šta će biti.. tako da našao si pogrešnog čoveka da se raspravljaš..na drugim kartama ce stajati mexico