Svet u šoku: Meksički zaliv više ne postoji...

Jadransko more se ne zove Jadransko more nego mediteransko..
Zapravo zove se i jedno i drugo, Jadransko more je subdivision Sredozemnog mora.

Oceans_and_seas_boundaries_map-en.svg

Upravo je BRICS taj koji je sve ovo prizivao, njima više odgovara kauboj na čelu države jer je to jedini jezik koji poznaju. Bolje da svi izgorimo u nuklearnom holokaustu, nego da Bajden uvede treći pol bolan, reče BRIKS goljo.

Svet ce spasiti dva pola i naziv planine po slavnom belcu, a ne po nekoj divljackoj Pokahontas!
Uz to mu je duznost da hriscanski proganja te male, crne dilere droge iz Meksika pa je i ime zaliva izdaja da im da.

Sta je pa on bogu zgresio da se sa njima granici...uf, utice mi na koprivnjacu, od njega imam osecaj da sam dobila buve.

Ko može svet da zaštiti od ovog zla?

Sad je kasno, ja kad sam govorio da ne treba birati šarlatana za predsednika, niko nije slušao. Prosto, Amerika ide nizbrdo i sad će ceo svet da povuku sa sobom kreirajući haos. Da je pameti od ostatka sveta, popili bi jednu lepu izolaciju pa neka se glupiraju koliko hoće. Samo je dovoljno da se Evropa, Rusija i Kina udruže i pa pa Americi.

Sad je kasno, ja kad sam govorio da ne treba birati šarlatana za predsednika, niko nije slušao. Prosto, Amerika ide nizbrdo i sad će ceo svet da povuku sa sobom kreirajući haos. Da je pameti od ostatka sveta, popili bi jednu lepu izolaciju pa neka se glupiraju koliko hoće. Samo je dovoljno da se Evropa, Rusija i Kina udruže i pa pa Americi.
Za nekoga odnosno za tebe je možda šarlatan za mene nije.. svi mi koji živiimo i radimo u Americi znamo da je ilegalna imigracija teret kojega se moramo rešiti..

Kako cenis prethodne 4 godine trampovog predsednikovanja?

Izgleda da svet nije citao tvoje mudre reci.

Svet u šoku: Meksički zaliv više ne postoji...​

Donald Tramp potpisao naređenje da se promeni ime Meksičkog zaliva, koji se od sada zove Američki zaliv.

Florida je, u svom najnovijem upozorenju na vremenske nepogode, upotrebila ovo novo ime.

https://www.b92.net/info/svet/96390/meksicki-zaliv-vise-ne-postoji/vest

SAD ukida zalive, planine, države

Ko može svet da zaštiti od ovog zla?
и фински ће бити руски залив, јел ово други протил @kapetanmark z:lol:

Kako cenis prethodne 4 godine trampovog predsednikovanja?

Problematično ali relativno ok.

Izgleda da svet nije citao tvoje mudre reci.

Misliš unazad kroz vreme? Moje reči se odnose na predstojeći Trampov mandat, na osnovu toga šta sad trenutno radi i planira da radi. Kako si to povezao sa prehodnim mandatom, nije mi baš jasno, ali dobro, svako ima neku svoju logiku ;)

Sad je kasno, ja kad sam govorio da ne treba birati šarlatana za predsednika, niko nije slušao. Prosto, Amerika ide nizbrdo
jel tramp rekao da pocinje zlatno doba za ameriku? i sad ti bolje znas od nas amera?
bas sam danas priocao sa crnim kolegom i analizirali smo upad u kapitol... tramp je pustio taoce koje su dems sa dubokom drzavom i warmongers kao sto je liz cejni [i nju je bajden pardonirao rospiju] zarobili, njih 1500 iz zatvora, a robijali su od pre 4 godine, i to za sta? sto su usetali u kapitol, a cak su i mene zezali jel sam ulazio u kapitol ovde neki diskuti, kako da ne sve cu da vam kazem! i sad tramp ne valja? nemas ti pojma, mi ameri cemo sada da procvetamo sa trampom, sloboda i mocni dolari... ma raskantacemo koga god treba, samo ne smemo putina vise da dzaramo, mnogo je jak sa raketama

Back