Svet u šoku: Meksički zaliv više ne postoji...

Za svakog sa IQom većim od broja cipela na nogama to je nedvosmislena pretnja ratom
Tačno tako.
A što se tiče Meksičkog zaliva, on je ustvari more. Kako bi danas reagovali kada bi Hrvati odlučili da Jadransko more se ne zove više tako nego Hrvatsko more?

Kako jedna država može da mjenja imena morima čije obale zahvataju više država? Kako je to uređeno?

Tačno tako.
A što se tiče Meksičkog zaliva, on je ustvari more. Kako bi danas reagovali kada bi Hrvati odlučili da Jadransko more se ne zove više tako nego Hrvatsko more?

Kako jedna država može da mjenja imena morima čije obale zahvataju više država? Kako je to uređeno?
Jadransko more se ne zove Jadransko more nego mediteransko..

Tačno tako.

Ime Meksički u redu ali to kada su Texas i ostale teritorije pripadale Mexicu.

Nothing To See Here GIF by Giphy QA

Na grenlandu već postoje vojne baze i to američke.. tamo živi negde oko 60.000 stanovnika koji jedva čekaju da se odvoje od danskog terora, Panamski kanal je izgradila Amerika i on je dat na korištenje i tramp ga želi nazad.. većina ljudi ovde u severnoj Americi želi da se pripoji Americi, samo Bošnjaci koji žive ovdje smatraju da je Tramp lud.. mi smo se našeg Wacko koji je uništio državu otarasili.... I spremni smo na bolje
takoe!
mi kao da smo promenili naziv baltickom ili jadranskom moru, a ne nasem zalivu - uopste mi nije jasno sta se to ove gomile koja se buni, tice
pa neka promene, sta se to nas srba tice, jel nase da im se mesamo u odlucivanje? ja ionako ne idem na njihovo more, mogu da zovu kako im volja, brnabickino ako hoce

Back