OLIVER GEOGRAF
Zainteresovan član
- Poruka
- 265
Da li mislite da bi verska netrpeljivost nestala kada bi se ukinule sve religije ovog sveta(sem onih koje nisu povezane sa Bogom).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta znači ta opaska "sem onih koje nisu povezane sa Bogom"?Da li mislite da bi verska netrpeljivost nestala kada bi se ukinule sve religije ovog sveta(sem onih koje nisu povezane sa Bogom).
Da li mislite da bi verska netrpeljivost nestala kada bi se ukinule sve religije ovog sveta(sem onih koje nisu povezane sa Bogom).
Ne mislim tako,za mene je bog svako ko je po predanju stvorio Zemlju.
Mislim da je asketizam oblik fanatizma,jer je uzaludan.Inace,govorim o fanaticima(ekstremistima) koji smatraju da treba da se pobiju svi koji nisu njihove vere.Isto mi se ne svidja sto je abortus danas,na Zemlji koja ima 7 milijardi ljudi zlocin,a nije.NE mozemo da nahranimo ni ovoliko ljudi,a oni hoce da se mnoze kao ludi.Covek je stvarno glupo bice.
pa moze se reci da je um do kojeg se stize stanjem svesti. sila moze samo proisteci iz tog uma.
ne. zato izbegavam da dajem odgovor na pitanje sta je bog, jer blo koja rec koju bi upotrebio da ga opises mogla bi da se dovede u vezi sa licnoscu, jer su to sve osobine koje poseduju ljudska bica. svaka reckojim bi pokusala da opisem to stanje bi mogla da aludira na antropomorfizam, a to ne zelim.
boga i netreb dashavtis vec da osetis. a to sto se oseti ne moze da se verodostojno opise kako bi i drugi shvatili. pricali smo vec o tome.
sila je proistekla iz boga.