Sveštenstvo i svete tajne Rimske crkve

Jedini Rimski Papa Franjo sljedi ljubav evo dokaza:

33 Ako se stranac nastani u vašoj zemlji, nemojte ga ugnjetavati. 34 Stranac koji s vama boravi neka vam bude kao sunarodnjak; ljubi ga kao sebe samoga. Ta i vi ste bili stranci u egipatskoj zemlji. Ja sam Jahve, Bog vaš!
Papa Franjo hoće da svi budemo stranci u svojoj zemlji. Dolazi i to vreme. Ostvaruje se, ostvaruje. Nepal i Sirija će nas osloboditi od crkvene čizme i popovske vlasti.

Poslednja izmena:
Papa Francisko je srušio sve osnove papizma: kaže da sve religije vode do Boga, rupi biblijski moral. Tako je dokazao na delu da je papska nepogrešivost ljudska izmišljotina.
Папа је човек некрштен. Отац Јоил се нудио да овај дође да му се у Црну Гору помогне. То је велико. Не знам има ли иједнога данас у Србију или у Црну Гору који би за таквога човека, несретника некрштеног са лажном митром на глави, пристао да га крсти и да му се помогне? Какав црни непогрешив - а човек некрст.

Јок, море. Доказано. Не знам има ли иједног тачног пророчанства. А само их избацује и штанцује. И поред тога што је доказано машио, има своје трајне присталице ко и суботарске промашаџије.

Православна Света Вера каже ,,Молите се за Владаре", а не каже ,,дижите револуције".

Сотона је био ,,први револуционар"!
А први који се није молио за свог "председника" Архангел Михаил, него му рече. "КО је као Бог?"

Овде би требало рећи: "КО је као Краљ?" (јер је само Краљ миропомазан и владар од Бога, остале власти су "допуштење", за које се треба молити али да што пре прођу)

Сама наша црква - је раније имала молитвену јектенију за владара Божијег помазаника - Краља. Како се није смела молити за (и данас не сме, немој да те гуја уједе да им поверујеш - комунистима) безбожнике онда, тако ни данас. Република је само туђа територија, није наша држава (Српска) није наша власт - републиканска председничко-парламентарна наказа, него монархија са Краљем самодржцем на челу.

За власт се зна за коју се народ моли - само за Краља. А пошто га немамо још увек, онда немамо за кога. И не смемо се молити за онога за кога то каже - доказани прелесник.

Чак.. и да имамо Краља, и да се Црква моли за њега, па дође Старац - доказани прелесник да - трује.. и наговара да се људи моле, не треба по његовим саветима поступати - јер су савети јеретика и прелесника - ђавољи. И не мисли ништа добро ни оном ко се моли (за неког) ни оном за кога се овај моли.

Jedini Rimski Papa Franjo sljedi ljubav evo dokaza:

33 Ako se stranac nastani u vašoj zemlji, nemojte ga ugnjetavati. 34 Stranac koji s vama boravi neka vam bude kao sunarodnjak; ljubi ga kao sebe samoga. Ta i vi ste bili stranci u egipatskoj zemlji. Ja sam Jahve, Bog vaš!
Толико нас Србе као странце љубе у тој папистичкој Хрватској да су нам пуне уши Томпсона и изјава разних Домобранитеља. А о томе што је све православно збрисано у Петрињи... то је реалност папске љубави. Лепо смо ми то и осетили запамтили. Уписано нам на кожи... одраној.. љубав некрста Папе.

Back