Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 10.254
Naravno da se ne bojim. Jehova je uz mene, šta mi može smrtni čovek kad me besmrtni Bog čuva.Piši i ne boj se
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da se ne bojim. Jehova je uz mene, šta mi može smrtni čovek kad me besmrtni Bog čuva.Piši i ne boj se
Jezuiti su jaki ne moze im nitko ništa u Srbiji.Peglaj i ne stajNaravno da se ne bojim. Jehova je uz mene, šta mi može smrtni čovek kad me besmrtni Bog čuva.
Док се не обнови Света Православна Монархија, а тада не бих волео да се налазим у кожи тог језуитских агената!Jezuiti su jaki ne moze im nitko ništa u Srbiji.Peglaj i ne staj
Tako je. Sve ćemo da ih poravnamo ko asfalt.Jezuiti su jaki ne moze im nitko ništa u Srbiji.Peglaj i ne staj
Ko ce raditi onda ?Tako je. Sve ćemo da ih poravnamo ko asfalt.
Охоли се још док имаш времена ! Ускоро долази Православни Монарх из Лозе Немањића! Тада ће он све паписте и јеретике привести к познанију права!Tako je. Sve ćemo da ih poravnamo ko asfalt.
Radiće Sirijci.Ko ce raditi onda ?
Hm377 i baskao i dulecetnik ?
Ahaha to bi bilo odlicno.A sledeći papa će, na hrvatsku nesreću, da bude Srbin, tako da opet ništa od Stepinca za sveca.
Papa Franjo hoće da svi budemo stranci u svojoj zemlji. Dolazi i to vreme. Ostvaruje se, ostvaruje. Nepal i Sirija će nas osloboditi od crkvene čizme i popovske vlasti.Jedini Rimski Papa Franjo sljedi ljubav evo dokaza:
33 Ako se stranac nastani u vašoj zemlji, nemojte ga ugnjetavati. 34 Stranac koji s vama boravi neka vam bude kao sunarodnjak; ljubi ga kao sebe samoga. Ta i vi ste bili stranci u egipatskoj zemlji. Ja sam Jahve, Bog vaš!
Nepalac ce biti Patrijarh s dzipom a Sirijac šoferPapa Franjo hoće da svi budemo stranci u svojoj zemlji. Dolazi i to vreme. Ostvaruje se, ostvaruje. Nepal i Sirija će nas osloboditi od crkvene čizme i popovske vlasti.
A papa Srbin.Nepalac ce biti Patrijarh s dzipom a Sirijac šofer
To smo davno konstatirali.A papa Srbin.
Папа је човек некрштен. Отац Јоил се нудио да овај дође да му се у Црну Гору помогне. То је велико. Не знам има ли иједнога данас у Србију или у Црну Гору који би за таквога човека, несретника некрштеног са лажном митром на глави, пристао да га крсти и да му се помогне? Какав црни непогрешив - а човек некрст.Papa Francisko je srušio sve osnove papizma: kaže da sve religije vode do Boga, rupi biblijski moral. Tako je dokazao na delu da je papska nepogrešivost ljudska izmišljotina.
Формално. Фали ти придев: "формално". А благодатно - то се види - да нису.Anateme su ionako davno povučene.
Неће бити. Каже Свети Сава.Šta ti izmišljaš i pišeš bajke. Pitaj jereja Zorana Đurovića da li pričešćuje rimokatolike. Pitaj ga i da li je služio misu kod katolika (išao u ispomoć da menja sveštenika). I šta mu je bilo zbog toga? Ništa.
Јок, море. Доказано. Не знам има ли иједног тачног пророчанства. А само их избацује и штанцује. И поред тога што је доказано машио, има своје трајне присталице ко и суботарске промашаџије.evo tema, raskrinkan je:
Ко је старац Елпидије?
Свети старац Елпидије са Родоса: Молите се за вашег председника
А први који се није молио за свог "председника" Архангел Михаил, него му рече. "КО је као Бог?"Православна Света Вера каже ,,Молите се за Владаре", а не каже ,,дижите револуције".
Сотона је био ,,први револуционар"!
Информиши се мало. Степинац је већ проглашен латино-свецем 3.10.1998 у мањем месту крај Загреба.A sledeći papa će, na hrvatsku nesreću, da bude Srbin, tako da opet ništa od Stepinca za sveca.
Толико нас Србе као странце љубе у тој папистичкој Хрватској да су нам пуне уши Томпсона и изјава разних Домобранитеља. А о томе што је све православно збрисано у Петрињи... то је реалност папске љубави. Лепо смо ми то и осетили запамтили. Уписано нам на кожи... одраној.. љубав некрста Папе.Jedini Rimski Papa Franjo sljedi ljubav evo dokaza:
33 Ako se stranac nastani u vašoj zemlji, nemojte ga ugnjetavati. 34 Stranac koji s vama boravi neka vam bude kao sunarodnjak; ljubi ga kao sebe samoga. Ta i vi ste bili stranci u egipatskoj zemlji. Ja sam Jahve, Bog vaš!