Sveštenstvo i svete tajne Rimske crkve

Ја те питам јасно и конкретно.
Шта ће ти Ђуровић ако постоји конкретан документ о вези СПЦ и римокатолика ?
Шта је важнији Ђуровић од документа ?
Видим да си га се тек сад сетио, толико о томе колико је и теби све то битно.
Дакле пошто си покушао да обманеш људе онда се љутиш.
А теби кад обмана не пролази онда ти је криво.
Шта да ти кажем, у лажи су кратке ноге.
Од твог документа о сарадњи очигледно ништа.
Naveo sam ti sporazume iz Balamanda i Ravene, ali se ti praviš Englez. Šta bih se ljutio radi tvojih komentara, baš ih zarezujem, baš, baš...

Geda je izgubljena dusa koja trenutno ne zna gde udara i zbunjena, zbunjena zbog toga sto u Crkvi vlada nejedinstvo a kad kazem Crkva mislim na pravoslavnu apostolsku Crkvu.
Од кад пратим његов рад, он пропагира, увијено или отворено,папистичке догме!

Не бих рекао да је он наивко. Али, нек ми опрости Господ ако грешим гледе њега.

Ne verujem u papu, verujem u Vučića ko ti :hahaha:
Kakvi komentari.
Гедо, проваљен си. После овога више не можеш да фолиаш. Барем не мене.

Буди срећан што је Вучић на власти, иначе да је Православна Србска Теократија сада на власти, не би се лепо провео због ове теме ! :per:

Буди срећан што је Вучић на власти, иначе да је Православна Србска Теократија сада на власти, не би се лепо провео због ове теме ! :per:
Kakva teokratija. Još će ti da ljubiš papine skute. Privešće tebe sam Vučić poznanju papinog primata :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
mmm.jpeg

Kad bih papa bio, zvao bih se Pio.
+++
Pio XIII

hehe, znaci samo je bitno sns sekti, da ne budemo sa krimokatolicima, a vucic i protestantizam, to moze ha? ccc, ko vas ne zna...
zasto aljekova sekta, ministarstvo prosvete tera decu po skolama da slave noc vestica, jel to glumite ove protestante americke?
ajde ja sto se zafrkavam sa njima ovde zivim, ali sta ce to vama, videla zaba da se konj potkiva?

hehe, znaci samo je bitno sns sekti, da ne budemo sa krimokatolicima, a vucic i protestantizam, to moze ha? ccc, ko vas ne zna...
Господин Вучић је Православни Верник и то је чињеница коју је потврдио и Старац Елпидије са Родоса у својој Поруци Србском Роду!

Тај Старац Истину Збори, а ти како хоћеш! Ако желиш владавину сатанизма у Србији, настави да подржаваш напоре за рушење Благочестиве Србске Власти!

evo tema, raskrinkan je:​

Ко је старац Елпидије?

Свети старац Елпидије са Родоса: Молите се за вашег председника

Dobar je Vuçiç. Ipak vlada kakva-takva sloboda. I na Zapadu i na Istoku nema više slobode.
Слобода је ђаволски изум! Ја Вучићу управо и замерам превише демократије!
Није тај поредак џаба назван демонократија!

Ја сам за Систем Владавине Светога Цара Душана и уоште Светих Немањића!

Слобода је ђаволски изум! Ја Вучићу управо и замерам превише демократије!
Није тај поредак џаба назван демонократија!

Ја сам за Систем Владавине Светога Цара Душана и уоште Светих Немањића!
Jao, Dule, umesto da napreduješ a ti nazaduješ. Rusi su bili i ostali roblje, beslovesna marva, rajetina a mi smo slobodarski narod. Nismo Bugari. Ne treba nam neko da nas sad kandžija.
Voliš ti svog Arnauta?

Poslednja izmena:
Jao, Dule, umesto da napreduješ a ti nazaduješ. Rusi su bili i ostali roblje, beslovesna marva, rajetina a mi smo slobodarski narod. Nismo Bugari. Ns treba nam neko da nas sas kandžija.
Пусти ти те бајке, наш је Лепи Народ рекао ,,батина је из Раја изашла". То је зато што су наши Преци знали да само Чврста Рука решава ствар!

То о ,,слободарству" су новотарије! И снисхођење грешном људском духу!

Back