dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 73.024
Гедеон је прикривени паписта! Овамо је као православац, али заправо верује у папу!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naveo sam ti sporazume iz Balamanda i Ravene, ali se ti praviš Englez. Šta bih se ljutio radi tvojih komentara, baš ih zarezujem, baš, baš...Ја те питам јасно и конкретно.
Шта ће ти Ђуровић ако постоји конкретан документ о вези СПЦ и римокатолика ?
Шта је важнији Ђуровић од документа ?
Видим да си га се тек сад сетио, толико о томе колико је и теби све то битно.
Дакле пошто си покушао да обманеш људе онда се љутиш.
А теби кад обмана не пролази онда ти је криво.
Шта да ти кажем, у лажи су кратке ноге.
Од твог документа о сарадњи очигледно ништа.
Geda je izgubljena dusa koja trenutno ne zna gde udara i zbunjena, zbunjena zbog toga sto u Crkvi vlada nejedinstvo a kad kazem Crkva mislim na pravoslavnu apostolsku Crkvu.Гедеон је прикривени паписта! Овамо је као православац, али заправо верује у папу!
Од кад пратим његов рад, он пропагира, увијено или отворено,папистичке догме!Geda je izgubljena dusa koja trenutno ne zna gde udara i zbunjena, zbunjena zbog toga sto u Crkvi vlada nejedinstvo a kad kazem Crkva mislim na pravoslavnu apostolsku Crkvu.
Ne verujem u papu, verujem u Vučića ko tiГедеон је прикривени паписта! Овамо је као православац, али заправо верује у папу!
Гедо, проваљен си. После овога више не можеш да фолиаш. Барем не мене.Ne verujem u papu, verujem u Vučića ko ti
Kakvi komentari.
Kakva teokratija. Još će ti da ljubiš papine skute. Privešće tebe sam Vučić poznanju papinog primataГедо, проваљен си. После овога више не можеш да фолиаш. Барем не мене.
Буди срећан што је Вучић на власти, иначе да је Православна Србска Теократија сада на власти, не би се лепо провео због ове теме !
Неће. У Србији и Русији ће завладати Православни Император који ће бранити Србију и Русију од паписта!Kakva teokratija. Još će ti da ljubiš papine skute. Pričešće tebe sam Vučić poznanju papinog primata
Biće tebi imperator ovaj:Неће. У Србији и Русији ће завладати Православни Император који ће бранити Србију и Русију од паписта!
hehe, znaci samo je bitno sns sekti, da ne budemo sa krimokatolicima, a vucic i protestantizam, to moze ha? ccc, ko vas ne zna...Гедо, проваљен си. После овога више не можеш да фолиаш. Барем не мене.
Буди срећан што је Вучић на власти, иначе да је Православна Србска Теократија сада на власти, не би се лепо провео због ове теме !
Томе папа служи, а и ти ћеш, ако им се приклониш!Biće tebi imperator ovaj:
Pogledajte prilog 1632262
Господин Вучић је Православни Верник и то је чињеница коју је потврдио и Старац Елпидије са Родоса у својој Поруци Србском Роду!hehe, znaci samo je bitno sns sekti, da ne budemo sa krimokatolicima, a vucic i protestantizam, to moze ha? ccc, ko vas ne zna...
taj starac je raskrinkan, a ti opet bezis od pitanjaГосподин Вучић је Православни Верник и то је чињеница коју је потврдио и Старац Елпидије са Родоса у својој Поруци Србском Роду!
Тај Старац Истину Збори, а ти како хоћеш! Ако желиш владавину сатанизма у Србији, настави да подржаваш напоре за рушење Благочестиве Србске Власти!taj starac je raskrinkan, a ti opet bezis od pitanja
Тај Старац Истину Збори, а ти како хоћеш! Ако желиш владавину сатанизма у Србији, настави да подржаваш напоре за рушење Благочестиве Србске Власти!
То су неке лажи!evo tema, raskrinkan je:
Ко је старац Елпидије?
Свети старац Елпидије са Родоса: Молите се за вашег председника
Православна Света Вера каже ,,Молите се за Владаре", а не каже ,,дижите револуције".evo tema, raskrinkan je:
Ко је старац Елпидије?
Свети старац Елпидије са Родоса: Молите се за вашег председника
razumem ja tacno sta ti pises, velika je to tema za ovako na blicПравославна Света Вера каже ,,Молите се за Владаре", а не каже ,,дижите револуције".
Сотона је био ,,први револуционар"!
Слобода је ђаволски изум! Ја Вучићу управо и замерам превише демократије!Dobar je Vuçiç. Ipak vlada kakva-takva sloboda. I na Zapadu i na Istoku nema više slobode.
Јел знаш причу о Аги и баби?razumem ja tacno sta ti pises, velika je to tema za ovako na blic
Jao, Dule, umesto da napreduješ a ti nazaduješ. Rusi su bili i ostali roblje, beslovesna marva, rajetina a mi smo slobodarski narod. Nismo Bugari. Ne treba nam neko da nas sad kandžija.Слобода је ђаволски изум! Ја Вучићу управо и замерам превише демократије!
Није тај поредак џаба назван демонократија!
Ја сам за Систем Владавине Светога Цара Душана и уоште Светих Немањића!
Пусти ти те бајке, наш је Лепи Народ рекао ,,батина је из Раја изашла". То је зато што су наши Преци знали да само Чврста Рука решава ствар!Jao, Dule, umesto da napreduješ a ti nazaduješ. Rusi su bili i ostali roblje, beslovesna marva, rajetina a mi smo slobodarski narod. Nismo Bugari. Ns treba nam neko da nas sas kandžija.
Piši i ne boj sePišem otvoreno i navodim konkretne primere, a ti pišeš sa namerom da zamagliš stvari i realnu situaciju. U veri nema politike i dimnih zavesa, diplomatije i sl.