Sveštenik iz Mičigena koji je privremeno umro tvrdi da je otišao u pakao i video kako demoni porobljavaju ljude, mučeći ih muzikom Rijane

Sensei

Master
Moderator
Poruka
49.270
Sveštenik iz Mičigena kaže da je (privremeno) otišao u pakao—i sada deli detalje sa svog putovanja u podzemni svet koji bi mogli da uvredi neke ljubitelje muzike.

Džerald Džonson kaže da je umro 2016. nakon što je doživeo srčani udar, a ono što je video – tačnije čuo – bilo je užasavajuće. Džonson kaže da je video užasne, jezive prizore mučenja i bola, i čuo muziku koja je bila osmišljena da izazove maksimalnu traumu.


Džonson kaže da postoji deo pakla gde se pušta muzika... ali veoma loša. Sveštenik tvrdi da je mogao da čuje kako se Rijanin „Umbrella” i „Don’t Worri Be Happy” Bobija Mekferina koriste kao instrumenti za mučenje.

Da stvar bude znatno gora, demonski hor koji je izvodio ove pesme ih je namerno izvodio pogrešno radi maksimalnog bola. „Svaka reč svake pesme je napravljena da vas muči zbog činjenice da niste obožavali Boga kroz muziku dok ste bili na Zemlji“, kaže Džonson.

AA16JjJB.img


Dakle, pažnja šta slušate da ne završite u paklu.
Hvala.

P.S. Šta mislite koju još muziku puštaju u paklu?
 

Sensei

Master
Moderator
Poruka
49.270
A nije se zabrinuo otkud on u paklu nego ima zamjerke na đavolji muzički ukus? Pa eto kad ode drugi put neka malo renovira i dovede pjevače po njegovom šmeku 🤷‍♀️
to i meni prvo palo na pamet - svešteno lice a završio u paklu!?!
 

Top