Ako mi nemamo nikakv uticaj slobodne volje svaki univerzum bi bio isti jer ga nista ne bi promenilo.Nista se ne bi menjalo i sve bi bilo isto te ne bi ni postojali drugi univerzumi vec jedan.U svaki univerzum mi slobodnom voljom kreiramo nasim izborima beskonacan broj univeruma.
Mislim da svaki put kad umremo opet se svest budi i radja u nekom univerumu gde je tacka i ishod dovela dotle da vreme mesto i sve sto treba rodimo opet isti sa nasim drukcijim izborima, boljim ili losim u zavisnosti sa kakvim se potencijalom ridimo...Mozda u startu je vec nesto drugacije jer su postojale neke varijacije ali ne toliko dovoljno ostre da bi poremetile ishod da se uopste ne rodimo i budemo deca od istih roditelja i sve ono sto je potrebno za ishod naseg postojanja u multiverzumu beskonacnosti.
Meni je ovo najlogicnija teorija od svih samo je pitanje postoji li neka poveznica ili link sa nasu svest ili bilo kakav link da bi moglo da se kaze da smrt je samo prelaz i nije konacna pa ni tako losa i da cemo opet biti svi zajedno u nekom tamo univerzumu i to srecniji i bolji sa boljim ishodima i ostvarenim propustenim sansama.
Ovaj video je interesantan ali ga autor kanala i vudea nije dozvolio da se sheruje ba drugim sajtovima te ne mogu link da stavim ali stavi u samo naslov.
Signs That A Parallel Version Of You Is Trying To Send You A Message