X
xpajamacax
Gost
hahhaah i ja sam pomislila...
koji seljak što joj je dao lažnu nadu!
ja gajim leander...pa ću da joj kuvam čaj
koji seljak što joj je dao lažnu nadu!
ja gajim leander...pa ću da joj kuvam čaj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

namerno,malo da je nerviramhanibaI77:preko telefona...
svekrva:"gde si, laura"
ja:"bebo reci cao baba ljilji"
svekrva:"laura daj poljubac tvojoj baki"
ja:"ajde salji poljubac babi"
laura:"cmok"
svekrva:"ljubi te baka"
ja:"baba"
![]()
![]()
![]()
namerno,malo da je nerviram
jes vaistinu,ti je znas?a sto je zlobno reci baba?hanibaI77:jes vaistinu,ti je znas?a sto je zlobno reci baba?
muke tvoje,ces da mi drzis neki kurs dobrote?i pozitivnosti uopste?hanibaI77:pa ti si savrsena,podrazumeva se da bi tako reagovala.imas bas tezak zadatak da me pratis i komentarises moje mane,a?muke tvoje,ces da mi drzis neki kurs dobrote?i pozitivnosti uopste?
stani stani...ne okreci na drugu temu nego lepo reci sta kazuje o tebi to sto me pecas okolo i citiras i pokusavas da se pokazes u dobrom svetlu time sto mene kritikujes?jesam li ja to ikada uradila?ne.cak te i ne primecujem.a sta tebi(za tvoje zdravlje)znaci da ides okolo i citiras,kakis,pametujes???i jos pokusavas neku amatersku psihoanalizu da mi nabaciszorab:Vidis, znala sam da upustajuci se uopste u polemiku sa tobom rizikujem da budem zalivena tom istom netolancijom i nemogucnoscu da primetis i nesto dobronamerno u postovima oponenta.
Da li je tebe neko nekada strasno povredio pa si sada stalno u gardu, ili je po sredi karakterna osobina, ne znam, ali forum je zbog toga zanimljiviji. Hocu reci, vernije oslikava kakvo sve cvece raste u bozijoj basti.
hanibaI77:stani stani...ne okreci na drugu temu nego lepo reci sta kazuje o tebi to sto me pecas okolo i citiras i pokusavas da se pokazes u dobrom svetlu time sto mene kritikujes?jesam li ja to ikada uradila?ne.cak te i ne primecujem.a sta tebi(za tvoje zdravlje)znaci da ides okolo i citiras,kakis,pametujes???i jos pokusavas neku amatersku psihoanalizu da mi nabacis
je l se ti sama osecas bolje?ili ima nesto drugo?
...gurmanci:To sto si gostoljubiva i ljubazna JESTE dovoljno. Preterana bliskost je uvek rizik da pokvarite taj odnos, a ovako ce to uvek biti jedna fina komunikacija.
Kako to mislis imaju samo njega? Ne razumem zasto bi zbog toga trebalo da budete bliskiji.
gurmanci:Imas li ti ujaka? Je li taj covek odrasla osoba ili se ujna udala za babu? Ovo je grozno, ali ako ovo traje godinama onda mi je tu nesto sumnjivo. Ako pored svega ovoga oni i dalje zive zajedno onda ili nekome te situacija odgovara ili neko nema hrabrosti da sa tim prekine.
I ja se nadam da se tvoj sin nece ozeniti nekom rospijom (i ja imam sina i bicu nadam se necija svekrva jednog dana) ali on ce birati tu zenu, on ce biti ravnopravan clan tog braka a ne neki nezasticen i jadan muz koji se nista ne pita nego podnosi situaciju kakva god da je.
Pozdrav buducoj svekrvi od buduce svekrve!![]()

milentisha:Uh! Mislim da sam napisala da je moj ujak ispao mlakonja, da ne kažem s*e*r*o*nj*a... Mislim da je nekad davno i pokušao nešto da uradi po tom pitanju, ali nije uspeo pa se pomirio sa sudbinom valjda... Nemam pojma. Što se tiče moje babe, ona nema gde da ode...
E, baš su svekrve neiscrpna tema... Ja sam baš imala žestok razgovor sa mojom malo pre...![]()
baki 75:Pishi, pishi shta ste LEPO pricale...
Bilo je preko telefona. Sve u svemu krenulo je sa nekim njenim, da kažem, kritikama na račun mm i mene, a završilo se njenom pretnjom da će sve da nas postroji i da nam kaže šta ima. Ja se slažem sa njom u potpunosti, treba da nam kaže sve što je muči a tiče se nas
. Trpala mi je neke reči u usta, ali pošto je i ona sve izgovorila u afektu mislim da se neće sećati baš svega... 

, iscaskamo se kao drugarice, poklanja mi stalno neke sitnice i uvek mi prica kako je oduvek zelela da ima i cerku. Tako je za sada...videcemo kako ce biti kasnije
Jedina majka sa kojom sam imala stvarno horor iskustvo je bila majka prethodnog partnera (cak sam je u mnogim stvarima iz onog poduzeg teksta koji je postavila jedna od clanica prepoznala) ali sa njom je svaka njegova devojka imala problem, nadam se da se bar sada malo smirila, jer taj lik stvarno zasluzuje srecu a ne njeno mesanje u svaku mogucu vezu.