Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Пошто има тема о свекрвама ред је да има и о снајама,ваљда има и нека свекрва овде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde ima zaista beznacajan broj svekrva, te ova tema nece zaziveti.
Ipak, da dam svoj doprinos i opisem svoju snaju:
Ne poznajem snaju bas mnogo, ali dovoljno da mogu da je opisem kao krajnje razumnu osobu!
Potice iz normalne porodice.
Retko se vidjamo (1-2xgodisnje) jer zivi u Evropi, ali ne blizu Srbije.
Cinjenica da je ostavila posao i posla u svet sa svojim muzem (a mojim sinom) (pre skoro 1 deceniju), mi govori da ga mnogo voli sto je sasvim dovoljno da u mojim ocima bude pozitivna licnost.
Odlicna je majka je jednog nemirka.
Nismo imale nikakve sukobe, vec medjusobno postovanje..... a to je mozda i jer svaka ima svoju kucu (u stvari, to i jeste ono najbitnije).
Njena narav je slicna mojoj - ne voli neka preterana intimisanja, tako da se dobro razumemo.
Postujem je, ali necu da se foliram i pisem da je volim kao sto bih volela svoju cerku jer to nikako ne bi bilo tacno!
Dovoljno je da mi je simpaticna i da normalno komuniciramo.
poz
zašto vi niste moja svekrva...![]()
Videcemo valjda ce biti dobra.
A nadam se da me nece na forumu ogovarati![]()
Pa to onda i nije snaja, ako te bar jednom ne opljuva onako momački...![]()
Пошто има тема о свекрвама ред је да има и о снајама,ваљда има и нека свекрва овде
simpatican.... uslovCinjenica da je ostavila posao i posla u svet sa svojim muzem (a mojim sinom) (pre skoro 1 deceniju), mi govori da ga mnogo voli sto je sasvim dovoljno da u mojim ocima bude pozitivna licnost.
Kakav si ti lik, zasto nisi otvorio temu, "kako su dobre taste" i mogao bi tu mnogo bolje da prodjes?
Моја је ок
Ih, pa nije u redu da za tako dobru tastu kazes samo ok.Trebao si da produbis temu.
" Jao, što su se vremena promenilaaa...! Kad sam ja bila snaja, nisu valjale svekrve, a sad, eto, kad sam ja postala svekrva, ne valjaju snaje!"![]()
simpatican.... uslov![]()
Mene hoće da kazne na temi o svekrvama, zato sam zbrisala odande, Inače bila sam snaja ( mislim dobra) , a svekrva ću tek postati.......imam 2 sina. Pošto sam videla šta sve pišu o svekrvama i sa koliko netrpeljivosti, hvata me strah kakva li će mene zapasti.........
Што кад је ок ,ми се волим баш сам јој пре неки дан купио нову метлу да може за Минкен
Pa znala sam da je ipak kinta u pitanju, kakav si ti bedak.
A ti ako svojoj zeni tepas kokoska nemoj da se brukas na forumu, znas.
Није кинта ја њој помажем.