Svekrva je kriva!!

“U selu su svi govorili da sam vredna, a to na našem jeziku znači da sam bezobrazna. Ja sam plakala i brinula zbog toga, jer nisam znala da kažem 'dobar dan', pa sam mislila da mi zbog toga govore da sam bezobrazna. Onda mi je suprug pojasnio da kod vas to znači da sam vredna”, kaže Ljubov Obradinović.

Sirota. :sad2:

Evo i malo komentara o prokletinji zvanoj svekrva..

“Ja sam zadovoljna, hoće da radi i SLUSA”, kaže SVEKRVA!!! A kako bi bilo da se mozda malo promeni odnos prema zeni na selu??? Mozda bi se onda neka nasa devojka i udala za nekog od ovih mladica...
(Sonja, 27. jul 2009 01:29)

"Ja sam zadovoljna, hoće da radi i sluša, kaže ona".

I moja baba je bila zadovoljna dok je magarac slušao i radio, ali kada je zbacio sa sebe, zbog batina kojima je "uterivan u red", likvidiran je po kratkom postupku!

ŽENA NIJE ROB KOJI IMA ULOGU DA RADI I SLUŠA!
(bezimena, 27. jul 2009 16:16)

Pa gospodo sinovi, sazidajte kucice za svoje slatke majcice, sa sve ogradom, pa onda razmisljajte o zenidbi. Realno, zasto bi bolo koja zena dosla da joj popuje svekrva (sto inace dovodi i do sazaljenja prema tzv. muzu, a to nije dobro za postovanje istog u braku), kad moze da cisti kancelarije u nekoj varosici i da bude svoj gospodar? Takodje, dvorista se mogu urediti da ne bude blata, kuce i pokucstvo osavremeniti... Niko od dobrog ne bezi.
(B, 27. jul 2009 11:21)

Back