Svega mi je malo...

Gde vam je granica u davanju i primanju? Jeste li od onih sto su zadovoljni i sa malo, takorec na kasicicu tip ili od onih sve ili nista...i igra li strah tu neku ulogu? z:hm:
Btw danas sam nesto preterano osecajna pa ako je bila tema ili je glupa neka me korisnici banuju....c/p cika Dee z:p

Sve dajem, a ne trazim nista, osim naravno da to sto dajem neko ceni, ipak je to iz srca i preskupa "roba" je to, ne vredi bacati bisere svinjama koje ce to pogaziti ...
a nerviraju me oni koji mnogo traze a nista ne daju, svako moze nesto da pruzi, osmeh, toplinu, ohrabrenje, podrsku.. zato nema izgovora

Dobra tema. Trudim se da ne zalazim u tudji integritet, a postujem svoj. Ne trazim nista, vec prihvatam ili odbijem ponudjeno, a sam odredjujem koliko dajem.

Secam se kako je momak moje drugarice pricao cim ga pita nesto sto mu nije po volji:"Ja necu da odgovaram na glupa pitanja.". :lol:

Covek je legenda, ona skoro nista ne zna o njemu ni sada, a bila sa njim tipa 7-8 meseci.:lol:
Bio joj zanimljiv.:lol:

enigma zapakovana u zagonetku:lol:

Gde vam je granica u davanju i primanju? Jeste li od onih sto su zadovoljni i sa malo, takorec na kasicicu tip ili od onih sve ili nista...i igra li strah tu neku ulogu? z:hm:

Btw danas sam nesto preterano osecajna pa ako je bila tema ili je glupa neka me korisnici banuju....c/p cika Dee z:p

Brate,mnogo pitate ovih dana,ne mogu da vas pohvatam po temama
Ghelyon.gif

Nemam granice, svega mi je malo...uvek hocu sve i vise da dam a i da primim i ne volim granice ni ogranicenja

Back