Svega mi je malo...

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.635
Gde vam je granica u davanju i primanju? Jeste li od onih sto su zadovoljni i sa malo, takorec na kasicicu tip ili od onih sve ili nista...i igra li strah tu neku ulogu? z:hm:

Btw danas sam nesto preterano osecajna pa ako je bila tema ili je glupa neka me korisnici banuju....c/p cika Dee z:p

Gde vam je granica u davanju i primanju? Jeste li od onih sto su zadovoljni i sa malo, takorec na kasicicu tip ili od onih sve ili nista...i igra li strah tu neku ulogu? z:hm:

Btw danas sam nesto preterano osecajna pa ako je bila tema ili je glupa neka me korisnici banuju....c/p cika Dee z:p

igra shah !
neko uvek ispadne konj na kraju balade
kobile se vec nekako snadju :manikir:

ljubim te osecajnu , da ne prodje :P

- - - - - - - - - -

zaboravio sam de su granice, na silu se zadovoljavam malim a i da ima prostora za veliko ne bi bilo mnogo veliko nego samo malo veće od malog
čisto malo više od ovog malo

ebg dikice tako ti zapalo

Dobra tema. Trudim se da ne zalazim u tudji integritet, a postujem svoj. Ne trazim nista, vec prihvatam ili odbijem ponudjeno, a sam odredjujem koliko dajem.

Secam se kako je momak moje drugarice pricao cim ga pita nesto sto mu nije po volji:"Ja necu da odgovaram na glupa pitanja.". :lol:

Covek je legenda, ona skoro nista ne zna o njemu ni sada, a bila sa njim tipa 7-8 meseci.:lol:
Bio joj zanimljiv.:lol:

a sad ozb ..

neke granice svesno prelazimo , iz konkretnih lichnih razloga, neke ne vidimo, jednostavno se prepustimo i ode sve ... do tachke usijanja..
ono shto je porazavajuce je chinjenica da davanje i primanje gotovo nikad nemaju znak ekvivalencije izmedju..
nije ni porazavajuce, jednostavno realnost..
prihvatish to kao tako , i plivash dalje .

Kad dajes,zasto imas ocekivanje da si zato zasluzila nagradu.Ocekivanja su ubica svacije srece.Zasto moras da se hvalis kako ti sve dajes...pa zar nije normalno da svi dajemo.Koliko das toliko dobijes.Pravilo univerzuma.Razmena energije.Ako dajes a ocekujes nesto zauzvrat,e to je ocekivanje,i zato ti se to davanje obije o glavu kao bumerang.Udji u sebe,nadji mir,voli sebe,voli sve i svet oko sebe,ne analiziraj druge ljude.Posmatraj ljude to je sasvim dovoljno jer cim ulaziš u analizu javlja se želja za promenom a kad se javi želja za promenom onda imaš 2 mogucnosti. Jedna je da ti imaš kontrolu i da promeniš druge a druga je mogucnost da izgubiš identitet JA JESAM kako bi bila u skladu sa odredjenom osobom. Ne traži sklad izmedju ljudi ako nije u skladu sa tvojim JA JESAM... budi s ljudima koji prihvataju tvoje ja jesam i prestani osudjivati ljude i sve ce biti uredu. Ljubav , mir , sklad .

Kad dajes,zasto imas ocekivanje da si zato zasluzila nagradu.Ocekivanja su ubica svacije srece.Zasto moras da se hvalis kako ti sve dajes...pa zar nije normalno da svi dajemo.Koliko das toliko dobijes.Pravilo univerzuma.Razmena energije.Ako dajes a ocekujes nesto zauzvrat,e to je ocekivanje,i zato ti se to davanje obije o glavu kao bumerang.Udji u sebe,nadji mir,voli sebe,voli sve i svet oko sebe,ne analiziraj druge ljude.Posmatraj ljude to je sasvim dovoljno jer cim ulaziš u analizu javlja se želja za promenom a kad se javi želja za promenom onda imaš 2 mogucnosti. Jedna je da ti imaš kontrolu i da promeniš druge a druga je mogucnost da izgubiš identitet JA JESAM kako bi bila u skladu sa odredjenom osobom. Ne traži sklad izmedju ljudi ako nije u skladu sa tvojim JA JESAM... budi s ljudima koji prihvataju tvoje ja jesam i prestani osudjivati ljude i sve ce biti uredu. Ljubav , mir , sklad .

kome ti ovaj esej napisa? ako je meni, totalno ti je pogresna adresa :D

Back