SVEDOK PREVARE:RECI ILI NE?

angely

Domaćin
Poruka
3.619
Letos sam imala priliku da vidim kako muz moje,pa ne bliske prijateljice,ali poznanice ima neku avanturicu sa strane.Ispostavilo se da je to malo ozbiljnije i da traje malo duze,pa je trajalo i dalje..i jos uvek traje.Ona nije znala do skoro,ali kad ga je uhvatila bilo je perja na sve strane..Zao mi je sto su svi znali a niko joj nije rekao bilo sta ili je neko ustvari navukao da sazna istinu.Ne znam sta je bolje reci,precutati ili nagovestiti?
help!
Mozda ima neko medju vama ko je imao slicno iskustvo.

angely

Domaćin
Poruka
3.619
Ma sve je to ok nisam joj ni mislila reci ali je neprijatan osecaj,oni su jos uvek zajedno,mislim ona s njim on s drugom i s njom,i sve to fino funkcionise.Kazem nije mi prijateljica ali ih znam oboje pa mi je bilo malo neprirodno sve to.A ne bih mogla biti na njegovom mestu jer ne volim to sedenje na dve stolice,kako se to kaze.

A

Aleksej_BASO

Gost
minon:
...Poshalji mi tel. tvoje prijateljice-poznanice...
...mozda joj je potrebna uteha....................a...?...

Haha dobar si.

Ma treba znati kome reci, ako si sa nekim dobar onda treba ako ne znas nekog moze da ispadne da je bolid pa da ce preci preko svega, onda bolje ne...

U svkom slucaju uvek imas oipciju "anonimne" dojave...

Imam ja neke price iz zivota, bas o takvim stvarima iz bliskog iskustva, ali mrzi me da sada pisem mali sam umoran....

storm cloud

Poznat
Poruka
9.024
Ја не бих НИКАДА рекла, кад бих тако нешто сазнала. Људи то неће да знају. Не бих волела ни да мени неко каже. Тај који донесе такву вест, најчешће буде екскомунициран, јер нико не воли да га нечије присуство стално подсећа на то да је испао магарац.

Psihologue

Buduća legenda
Poruka
36.860
Nestasna Ameba:
Ne retji iz prostog razloga sto bi se verovatno neprijatno osecala dok joj to govori neko cetvrti. Najbolje bi bilo njemu objasniti da joj prizna. To bi ujedno verovatno smirilo i njene strasti jer bi mu bar malcice oprostila buduci da joj je sam priznao.

Na tom sam mislio ali nisam se dobro izrazio..Ne tjutim ali tako mishljah...

Bad_Wolf

Elita
Poruka
21.932
A da vidis NJU sa drugim?

Da li bi joj rekla da to nije u redu (po tebi nije)?
Ili: da li bi onda rekla njenom muzu? (zarad toga da joj sacuvas brak i privedes je pameti, jer gresi)

Njena/njihova stvar. Mozda je to njihov deal da tako zive...

S_K_V_O

Iskusan
Poruka
6.181
U svakom slucaju njemu bih rekla da mi se mice sa ljubavnicom, da me ne dovodi u neprijatne situacije i da cu reci ako ih vidim jos jednom. Sto bi meni bilo neprijatno i grizla me savest zbog nekog skota.

Poznanici bih verovatno precutala, prijateljici zavisno od okolnosti.U nekim slucajevima bih sigurno rekla bez problema, u nekim ne bih. Zaista, zavisi od okolnosti.

angely

Domaćin
Poruka
3.619
Sve to i dalje traje ona zna saznala je,pa mislim i ja da ne treba uopste nesto tako reci,verovatno joj je neko 'nagovestio' jer ih je uhvatila.Ona zna da je on vara,ali ili je to njoj normalno ili ona nije normalna.Mislim ko bi zdravog razuma presao preko veze koja traje skoro godinu dana,uporedo sa brakom od 2,5 godine?
Ja ne bih!