Svedočanstvo kojeg se Jehovini svedoci najviše boje

Gedeon

Veoma poznat
Poruka
13.254
Za Jehovine svedoke Isus Hristos nije bog. Samo je Jehova bog, a Isusa je Bog usinovio još pre rođenja na Zemlji. Isus po dogmatici Jehovinih svedoka postaje Hristos krštenjem od strane Jovana Krstitelja. Evo biblijskog svedočanstva koje opovrgava dogmatiku Jehovinih svedoka i dokazuje da je Isus bog. Koristiću sam njihov prevod Novi svet (izdanje iz 2006. koje imam kod kuće): u 12. glavi stihovi 37-40. Jevanđelja po Jovanu stoji: Iako je pred njima učinio tolika čuda, oni nisu poverovali u njega, 38 tako da su se ispunile reči koje je rekao prorok Isaija: „Jehova, ko je poverovao u ono što smo čuli? Kome se otkrila Jehovina mišica?“ 39 A nisu mogli verovati jer je Isaija takođe rekao: 40 „Zaslepio im je oči i otvrdnuo im srca, da očima ne vide i srcima ne razumeju i da se ne obrate pa da ih izlečim.“ 41 Isaija je to rekao jer je video njegovu slavu (d) i govorio je o njemu.
U fusnoti pod slovom d upućuje se na Isaija 6:1. Da vidimo šta tamo piše:
U godini smrti kralja Ozije, video sam Jehovu kako sedi na visokom i uzvišenom prestolu, a skutovi njegove haljine ispunjavali su hram. 2 Iznad njega su stajali serafimi. Svaki je imao šest krila. Sa dva je pokrivao svoje lice, sa dva je pokrivao svoje noge, a sa dva je leteo. 3 I govorili su jedan drugom: „Svet, svet, svet je Jehova nad vojskama! Sva je zemlja puna njegove slave.“ 4 Pragovi na vratima zatresli su se od glasa onih koji su klicali, a dom se napunio dimom.
5 A ja sam rekao: „Teško meni! Poginuću, jer sam čovek nečistih usana i živim među narodom nečistih usana, a oči su moje videle Kralja, Jehovu nad vojskama!“
6 Tada je jedan od serafima doleteo do mene, držeći u ruci komad užarenog ugljevlja koji je kleštima uzeo sa oltara. 7 Zatim mi je dotakao usta i rekao: „Evo, ovo je dotaklo tvoje usne, pa je tvoj prestup uklonjen i tvoj greh je očišćen.“
8 I čuo sam Jehovin glas kako kaže: „Koga ću poslati? Ko će za nas ići?“ A ja sam odgovorio: „Evo mene, mene pošalji.“ 9 Na to je on rekao: „Idi, i reci tom narodu: ’Čujete ono što vam uvek iznova govorim, ali ne razumete, gledate ono što vam uvek iznova pokazujem, ali ništa ne shvatate.‘ 10 Učini da srce tog naroda bude neprijemčivo, da im uši budu neosetljive, zatvori im oči, da očima ne vide i ušima ne čuju, da srcem ne razumeju i da se ne obrate i ne ozdrave.“
+++
Zaključak: sv. apostol Jovan i sv. prorok Isaija svedoče da je Isus Hristos Jehova, Bog. Ovog biblijskog svedočanstva se Jehovini svedoci najviše boje i prećutkuju ga jer se uklapa u njihovu dogmatiku.

Mi se ne plasimo nikoga osim Boga JHVH a vi se plasite Jehovinih Svedoka jer znaju Bozju rec Bibliju pa vas raskrinkavaju da imate lazna ucenja a ne Bozja Biblijska, dakle vi se plasite istine o Bogu.

Mi smo izucavaoci Biblije i Bog nam je otkrio celu Bozju rec
i znamo je celu i zastupamo je

Isus Hrist je Bozji Sin a ne Bog o tome svedoci Bog JHVH i cela Bozja rec
a Bog je JHVH Jehova jedini stvoritelj univerzuma, jedini ko je oduvek i zauvek
i besmrtan i zivi u vecnosti

Isus je Bozji Sin i time ne moze biti Bog a vi zastupate pagansko ucenje trojstva
koje je Vavilonsko ucenje pagansko a ne Bozje jer ga nema u Bibliji
i ne spominje se

dakle sve ima na nasem sajtu jw.org i u Bibliji koga zanima istina
a ti dzabe pokusavas da podmetnes lazi

Poslednja izmena:
dakle da vidimo sta kaze Bog - Bozja rec ko je Isus

Biblijski citati koji govore da je Isus Bozji Sin a ne Bog

Nikada Isus nije rekao za sebe da je Bog ili svemoguci Bog.
Isus rekao za sebe : "Ja sam Bozji Sin." Matej 27:43
Bog je sa neba tri puta posvedocio da je Isus Bozji Sin.

1. Kušač mu se približi i reče mu: Ako si Sin Božji, zapovedaj da se ovo kamenje pretvori u hlebove. (Matej 4:3)
2. i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči dole, jer je napisano: "Anđelima svojim zapovediće za te, i oni će tebe na ruke uzeti, da gde nogom svojom za kamen ne zapneš." (Matej 4:6)
3. Oni koji bejahu u lađi približiše se Isusu i pokloniše mu se, govoreći: Zaista si ti Sin Božji! (Matej 14:33)
4. Prvosveštenik mu reče: Zaklinjem te živim Bogom da nam kažeš jesi li ti Hristos, sin Božji. (Matej 26:63)
5. i govoreći: Ti koji hram razvaljuješ i za tri dana opet sagrađuješ, pomozi sad sam sebi! Ako si Sin Božji, siđi s krsta! (Matej 27:40)
6. Centurion i oni koji s njim čuvahu Isusa, pošto videše kako se zemlja zatrese i šta bi, obuze veliki strah, i oni rekoše: Ovo je zaista bio Sin Božji! (Matej 27:54)
7. I dusi nečisti, kad ga viđahu, pripadahu k njemu i vikahu: Ti si Sin Božji! (Marko 3:11)
8. Kad centurion koji stajaše prema njemu vide kako izdahnu, reče: Ovaj je čovek zaista bio Sin Božji! (Marko 15:39)
9. Anđeo joj odgovori: Duh Sveti doći će na te, i sila Najvišega oseniće te. Zato i sveto dete koje će se od tebe roditi nazvaće se sin Božji. (Luka 1:35)
10. Reče mu đavao: Ako si Sin Božji, zapovedaj ovome kamenu da postane hleb. (Luka 4:3)
11. Đavo ga odvede još u Jerusalim, postavi ga na vrh hrama, i reče mu: Ako si Sin Božji, skoči odavde dole, (Luka 4:9)
12. Iz mnogih iziđoše i zli duhovi vičući i govoreći: Ti si Sin Božji! Ali im on zaprećivaše, i ne davaše im da govore, jer oni znadijahu da je on Hristos. (Luka 4:41)
13. Svi rekoše: Ti li si dakle Sin Božji? A on im reče: Vi kažete, jesam. (Luka 22:70)
14. I ja videh i zasvedočih da je on Sin Božji. (Jovan 1:34)
15. Natanailo odgovori i reče mu: Ravi!, Ti si Sin Božji, ti si kralj Izrailjev. (Jovan 1:49)
16. i mi verovasmo i poznasmo da si ti Hristos, Sin Božji. (Jovan 6:69)
17. kako vi govorite onome koga Otac posveti i posla na svet: Hulu govoriš! I to zato što rekoh: Ja sam Sin Božji? (Jovan 10:36)
18. Kad to Isus ču, reče: Ova bolest nije na smrt, nego na slavu Božju, da se proslavi Sin Božji s nje. (Jovan 11:4)
19. Reče mu ona: Da, Gospode! Verujem da si ti Hrist, Sin Božji, koji je trebao da dođe na svet. (Jovan 11:27)
20. a ova su napisana da verujete da Isus jeste Hristos, sin Božji, i da, verujući, imate život u imenu njegovom. (Jovan 20:31)
21. Filip mu reče: Ako veruješ od svega srca svoga, možeš. A evnuh odgovori: Verujem da je Isus Hristos Sin Božji. (Dela 8:37)
22. i odmah je propovedao po sinagogama da je Isus Sin Božji. (Dela 9:20)
23. Jer sin Božji, Isus Hristos, koga propovedasmo vama ja, Silvan i Timotej, ne bi "da i ne", nego u njemu bi "da". (2. Korinćanima 1:19)
24. nauči se - i ako je Sin Božji bio - poslušanju, po onome što podnese, (Jevrejima 5:8)
25. Ko počini greh od đavola je, jer đavo greši od početka. Sin se Božji zato javi da uništi dela Đavolja. (1. Jovanova 3:8)
26. Ko prizna da je Isus Sin Božji, Bog u njemu stoji i on u Bogu. (1. Jovanova 4:15)
27. Ko je koji svet pobedi, osim onoga koji veruje da je Isus Sin Božji? (1. Jovanova 5:5)
28. A znamo da Sin Božji dođe i dade nam razum da poznamo Boga istinitoga, i da budemo u istinitom Sinu njegovom Isusu Kristu. On je koji je istiniti Bog i život večni. (1. Jovanova 5:20)
29. Anđelu Tijatirske Crkve napiši: Evo šta govori Sin Božji, koji ima oči kao plamen ognjeni, i noge kao usjali bakar. (Otkrivenje 2:18)
30. Ja vam kažem: koji god prizna mene pred ljudima, priznaće i Sin čovečji njega pred anđelima Božjim; (Luka 12:8)
31. On se uzdao u Boga; neka mu pomogne sad, ako ga voli, jer govoraše: "Ja sam Sin Božji". (Matej 27:43)
Jovan 3:16 Jer Bog toliko ljubi svet, da je Sina svoga jedinorođenoga dao, da ni jedan koji u njega veruje ne propadne, nego da ima život večni.
Jovan 17:3 A život je večni u tome da tebe poznaju, tebe, jedinoga istinitoga Boga, i onoga koga si ti poslao, Isusa Hrista.
Sve je meni predao Otac moj, i niko ne zna za Sina do Otac, niti Oca ko zna do Sin i ako kome Sin hoće objaviti. (Matej 11:27)
Simon Petar odgovori: Ti si Hristos, Sin Boga živoga. (Matej 16:16)
: A danu tome i o času niko ne zna, ni anđeli nebeski, ni Sin, nego Otac sam. : (Matej 24:36)
Sam Bog je sa neba posvedocio nakon Isusovog krstenja u vodi…da je ISUS njegov SIN

Svedocanstvo Boga da je Isus njegov Sin, tj Sin Bozji...

I gle, glas s nebesa progovori: Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje.
(Matej 3:17)
Dok on još govoraše, oblak sjajan zakloni ih, i, gle, ču se glas iz oblaka koji reče: Ovo je Sin moj ljubljeni, na kome je moje blagovoljenje; njega poslušajte! (Matej 17:5)
I ču se glas s nebesa koji progovori: Ti si sin moj ljubljeni, u kome je moje blagovoljenje! (Marko 1:11)
I dođe oblak te ih zakloni, i iziđe glas iz oblaka: Ovo je Sin moj ljubljeni, njega poslušajte! (Marko 9:7)
i siđe na nj Duh Sveti u telesnom obliku kao golub, i ču se glas s neba koji progovori: Ti si Sin moj ljubljeni, u tebi je moje blagovoljenje! (Luka 3:22)
Jer on primi od Boga Oca čast i slavu kad dođe k njemu glas: "Ovo je sin moj ljubljeni, u kome je moje blagoslovljenje." (2. Petrova 1:17)

dakle Bozja rec Biblija nam svedoci da je Isus Hrist Bozji Sin
a Bog je JHVH Jehova

Biblija nam otkriva Istinu o Isusu.
On je temelj nase hriscanske vere.
Vera u Boga podrazumeva i veru u Isusa Hrista kao Bozjeg Sina.
Evo sta Biblija kaze o Isusu Hristu:

U Bibliji se za Isusa kaze da je BOZJI SIN. To je Bog JHVH posvedocio.

Takodje se I za Isusa kaze da je sin covecji…
A Isus u Bibliji ima mnoge titule koje ga objasnjavaju njega I njegovu ulogu…
Kao na primer knez mira itd..

Nigde nije nazvan niti STVORITELJEM SVEGA sto samo pripada Bogu JEHOVI
Niti SVEMOCIM BOGOM sto je samo Jehova Bog.

Dakle Bozja rec, Bog, kaze da je ISUS BOZJI SIN.

A Bog JEHOVA JE JEDAN BOG, JEDINI SVEMOCNI, JEDINI BOG STOVRITELJ,
TVORAC CELOG UNIVERZUMA i svih inteligentnih stvorenja, andjela i ljudi
Jehova Bog je JEDINI "oduvek i zauvek" besmrtan je i zivi u vecnosti

Otkrivenje 4:11
11 “Jehova, Bože naš, dostojan si primiti slavu, čast i moć jer ti si sve stvorio i tvojom je voljom sve postalo i stvoreno je.”
ON JE SVE STVORIO sto implicira da je stovrio I svog SINA Isusa Hrista…
ISUS je sin jer je u korelaciji sa svojim OCEM Bogom JEHOVOM, njegov je sin jer je stvoren od strane Boga OCA.…
ISUSA je BOG STVORIO.

ISUS HRIST JE BOZJI SIN

Tako za njega kaze Bozja Rec, tj Bog
preko svoje pisane reci Biblije...
Isus je prvorodjeni i jedinorodjeni Bozji Sin
Sto znaci da je Bog njega prvog stvorio, PRVO i direktno
a sve ostalo je stvarao preko Isusa...

Zato je Isus nas posrednik do Boga.
To je zapisano u Kolosanima

Kolosanima 1:14-16
15 Он (Isus ) је slika nevidljivog Boga, prvenac svega sto je stvoreno.
16 Јеr је preko njega sve bilo stvoreno na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo,
bilo da su to prestoli ili uprave ili poglavarstva ili vlasti.
Sve je stvoreno preko njega i za njega.
17 Оn je pre svega drugog i sve je preko njega postalo.

ili Kološanima 1:15 On je slika nevidljivog Boga, prvorođenac svega što je stvoreno
prvorodjenac ili prvorodjeni

dakle tako kaze Bozja rec
jasno pise za Isusa da je
početak Božjih dela stvaranja
Otkrivenje 3:14
prvenac svega sto je stvoreno Kolosanima 1:15
a preko njega je sve ostalo stvoreno... Kolosanima 1:15

Posto pise da je Prvi stvoren ili rodjen on ne moze biti Bog Stvoritelj
koji je jedini JHVH Bog Jehova
takodje neko da bi bio rodjen mora da je prvo stvoren.
Bozji Sin koga je Bog poslao

Jovan 17:3
3 A da bi dobili večni život, treba da dobro upoznaju tebe, jedinog pravog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Hrista.
Jovan 3:16
„Jer Bog je toliko voleo svet da je dao svog jedinorođenog Sina,
da niko ko iskazuje veru u njega ne bude uništen, nego da ima večni život

1 Jovanova 4:9
9 Bog je pokazao ljubav prema nama tako što je poslao svog jedinorođenog Sina+ u svet da preko njega dobijemo život

Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos (1. Timotiju 2:5)

Jovan 14:28 Reci ISUSA HRISTA
28 Čuli ste da sam vam rekao: ’Odlazim i vratiću se kod vas.‘ Ako me volite, radovaćete se što odlazim kod Oca,

jer Otac je veći od mene.

Za Jehovine svedoke Isus Hristos nije bog. Samo je Jehova bog, a Isusa je Bog usinovio još pre rođenja na Zemlji. Isus po dogmatici Jehovinih svedoka postaje Hristos krštenjem od strane Jovana Krstitelja. Evo biblijskog svedočanstva koje opovrgava dogmatiku Jehovinih svedoka i dokazuje da je Isus bog. Koristiću sam njihov prevod Novi svet (izdanje iz 2006. koje imam kod kuće): u 12. glavi stihovi 37-40. Jevanđelja po Jovanu stoji: Iako je pred njima učinio tolika čuda, oni nisu poverovali u njega, 38 tako da su se ispunile reči koje je rekao prorok Isaija: „Jehova, ko je poverovao u ono što smo čuli? Kome se otkrila Jehovina mišica?“ 39 A nisu mogli verovati jer je Isaija takođe rekao: 40 „Zaslepio im je oči i otvrdnuo im srca, da očima ne vide i srcima ne razumeju i da se ne obrate pa da ih izlečim.“ 41 Isaija je to rekao jer je video njegovu slavu (d) i govorio je o njemu.
U godini smrti kralja Ozije, video sam Jehovu kako sedi na visokom i uzvišenom prestolu, a skutovi njegove haljine ispunjavali su hram. 2 Iznad njega su stajali serafimi. Svaki je imao šest krila. Sa dva je pokrivao svoje lice, sa dva je pokrivao svoje noge, a sa dva je leteo. 3 I govorili su jedan drugom: „Svet, svet, svet je Jehova nad vojskama! Sva je zemlja puna njegove slave.“ 4 Pragovi na vratima zatresli su se od glasa onih koji su klicali, a dom se napunio dimom.
5 A ja sam rekao: „Teško meni! Poginuću, jer sam čovek nečistih usana i živim među narodom nečistih usana, a oči su moje videle Kralja, Jehovu nad vojskama!“
6 Tada je jedan od serafima doleteo do mene, držeći u ruci komad užarenog ugljevlja koji je kleštima uzeo sa oltara. 7 Zatim mi je dotakao usta i rekao: „Evo, ovo je dotaklo tvoje usne, pa je tvoj prestup uklonjen i tvoj greh je očišćen.“
8 I čuo sam Jehovin glas kako kaže: „Koga ću poslati? Ko će za nas ići?“ A ja sam odgovorio: „Evo mene, mene pošalji.“ 9 Na to je on rekao: „Idi, i reci tom narodu: ’Čujete ono što vam uvek iznova govorim, ali ne razumete, gledate ono što vam uvek iznova pokazujem, ali ništa ne shvatate.‘ 10 Učini da srce tog naroda bude neprijemčivo, da im uši budu neosetljive, zatvori im oči, da očima ne vide i ušima ne čuju, da srcem ne razumeju i da se ne obrate i ne ozdrave.“
+++
Zaključak: sv. apostol Jovan i sv. prorok Isaija svedoče da je Isus Hristos Jehova, Bog. Ovog biblijskog svedočanstva se Jehovini svedoci najviše boje i prećutkuju ga jer se uklapa u njihovu dogmatiku.
Ne moze Bozja rec da opovrgava ucenje JS jer se oni drze Bozje rec
moze samo da potvrdi

Nigde ne pise u Bibliji da je Isus isto sto i Jehova

Posto je Isus Bozji Sin ne moze biti Bog, jer je stvoren - ima pocetak
Samo Jehova Bog JHVH nema pocetak
ali ocigledno vi to ne znate da jedino Bog oduvek i zauvek
a Isus ima pocetak i oni su dve odvojene duhovne osobe

Isusovovo ime Jehoshua znaci Jehova je spasenje.

Bozja rec dokazuje da je Isus Bozji Sin a tvoj zakljucak je lazan

Meni se čini da ti nisi ni pročitala ono što sam postavio. Šta kaže sv. apostol Jovan: Isaija je to rekao jer je video njegovu slavu (d) i govorio je o njemu.
Isaija je video njegovu slavu, a šta piše u Isaijinom viđenju, koga je video? Video je Jehovu, dakle Boga, znači Isus je Bog - jedno od tri lica Svete Trojice. I još Serafimu govore: svet, svet, svet je Jehova nad vojskama!
Tu ti je jasan dokaz da je Isus Bog i da je Bog jedan a trojičan.

Meni se čini da ti nisi ni pročitala ono što sam postavio. Šta kaže sv. apostol Jovan: Isaija je to rekao jer je video njegovu slavu (d) i govorio je o njemu.
Isaija je video njegovu slavu, a šta piše u Isaijinom viđenju, koga je video? Video je Jehovu, dakle Boga, znači Isus je Bog - jedno od tri lica Svete Trojice. I još Serafimu govore: svet, svet, svet je Jehova nad vojskama!
Tu ti je jasan dokaz da je Isus Bog i da je Bog jedan a trojičan.
Jel' se ti po Isaiji i Jovanu spašavaš ili po Hristu?

Ono što Hrist govori da okačimo mačku o rep aaa?

+++
Meni kao laiku i posmatraču sa strane Isusov vapaj na krstu, "Bože moj, zašto si me ostavio?", sasvim dovoljno i jasno govori.

Krivo tumačite. Isus je imao i ljudsku i božansku stranu (Bogočovek). Tu je bila u pitanju njegova ljudska strana.
E tu se Hristove reči guraju pod tepih a uzimaju se nečije reči i imaju veći značaj od Hristovih...

Hrist zapoveda svojim učenicima da se drže onog što je učio...a ne da izokreću...i ja se toga držim...vi učitavate nešto čega nema...

Drugo
Imaš Hristove reči i u nebeskoj slavi gde govori o svom Bogu...
Otkrivenje 3,12Koji pobijedi učiniću ga stub u crkvi Boga svojega, i više neće izići napolje; i napisaću na njemu ime Boga svojega, i ime novoga Jerusalima, grada Boga mojega, koji silazi s neba od Boga mojega, i ime moje novo.

E tu se Hristove reči guraju pod tepih a uzimaju se nečije reči i imaju veći značaj od Hristovih...

Hrist zapoveda svojim učenicima da se drže onog što je učio...a ne da izokreću...i ja se toga držim...vi učitavate nešto čega nema...

Drugo
Imaš Hristove reči i u nebeskoj slavi gde govori o svom Bogu...
Otkrivenje 3,12Koji pobijedi učiniću ga stub u crkvi Boga svojega, i više neće izići napolje; i napisaću na njemu ime Boga svojega, i ime novoga Jerusalima, grada Boga mojega, koji silazi s neba od Boga mojega, i ime moje novo.
Е супер Цицолино кад си поменуо Откривење. Замолио бих те да обратиш пажњу на наредне стихове:
"*Ја сам Алфа и Омега, говори Господ Бог, † Који јесте и Који бјеше и Који долази, Сведржитељ." (Откривење 1:8).

"12. *Ево, долазим ускоро, и † плата моја са мном, **да свакоме дам по дјелима његовим. [*Отк 22, 7; † Ис 40, 10;**Рим 2, 6.]
13. *Ја сам Алфа и Омега, Први и Посљедњи, Почетак и Свршетак. [*Отк 1, 11; 21, 6; Јев 13, 8.]
" (Откривење 22:12-13).

"Говори Онај који свједочи ово: Да, доћи ћу скоро. Амин, да *дођи, Господе Исусе!" (Откривење 22:20).

Анализирајући ове стихове долазимо до сљедећих закључака. Господ БОГ је Алфа и Омега а Алфа и Омега је такође и Онај који долази ускоро а Онај који долази ускоро се директно идентификује као Господ Исус Христос. Дакле будући да је Исус Христос Алфа и Омега што је израз који се употребљава за Бога јасно је да је стога и Сам Исус Христос Бог.

Е супер Цицолино кад си поменуо Откривење. Замолио бих те да обратиш пажњу на наредне стихове:
"*Ја сам Алфа и Омега, говори Господ Бог, † Који јесте и Који бјеше и Који долази, Сведржитељ." (Откривење 1:8).

"12. *Ево, долазим ускоро, и † плата моја са мном, **да свакоме дам по дјелима његовим. [*Отк 22, 7; † Ис 40, 10;**Рим 2, 6.]
13. *Ја сам Алфа и Омега, Први и Посљедњи, Почетак и Свршетак. [*Отк 1, 11; 21, 6; Јев 13, 8.]
" (Откривење 22:12-13).

"Говори Онај који свједочи ово: Да, доћи ћу скоро. Амин, да *дођи, Господе Исусе!" (Откривење 22:20).

Анализирајући ове стихове долазимо до сљедећих закључака. Господ БОГ је Алфа и Омега а Алфа и Омега је такође и Онај који долази ускоро а Онај који долази ускоро се директно идентификује као Господ Исус Христос. Дакле будући да је Исус Христос Алфа и Омега што је израз који се употребљава за Бога јасно је да је стога и Сам Исус Христос Бог.
Pogrešno rešen rebus...

Nisi pažljiv u čitanju i ne držiš se konteksta cele knjige...
Prvo Otkrivenje nije Isusovo već Jehova preko Isusa Otkriva buduće događaje.

Bog Svedržitelj nije Isus već Jehova...

Otkrivenje 21,22I crkve ne vidjeh u njemu: jer je njemu crkva Gospod Bog svedržitelj, i jagnje.

I u zadnjoj glavi u stihovima koje si citirao a u kojim se govori o Alfi i Omegi...anđela šalje Jehova...On i obznanjuje šta će uraditi..tako da se te reči mogu samo na Jehovu odnositi...

Opet ponavljam...Hrist ne radi ništa sam od sebe i ne dolazi zato što On tako hoće...Svedržitelj ga šalje...Sam Hrist to iznova i iznova ponavlja...nije doneo svoji nauku, niti nas sa sobom miri...već sa Svedržiteljem...sam kaže...

Ko je ko i ko šta kome dođe On reče...ja dalje od toga ni milimetar...meni je njegova reč temelj...

Alfa i Omega e onaj koji dolazi uskoro a to je Isus.
Alfa i Omega je samo Bog Jehova.
i Tako pise u Bibliji
a vi sto pokusavate da je prekrojite je na vasu stetu

Alfa i Omega je uvek samo Bog JHVH Jehova

i ne moze se odnosti na Isusa

Otkrivenje 21:6
I rekao mi je: „Ispunile su se! Ja sam Alfa i Omega, početak i svršetak. Svakome ko je žedan daću da besplatno pije sa izvora vode života

Otkrivenje 1:8

8 Ja sam Alfa i Omega“, govori Jehova Bog, „onaj koji jeste i koji je bio i koji dolazi, Svemoćni.“

Otkrivenje 22:13

13Ja sam Alfa i Omega, prvi i poslednji, početak i svršetak.

Back