Швеђани већ мањина у Малмеу, скоро у Гетебургу и Стокхолму!

Рекао је Златан за Швеђане најгоре, исто најгоре за Швеђане да су расисти је рекао тамнопути фудбалер Henrik Larsson и да се не осећа Швеђанином. Апсолутна већина који имају једног родитеља странца у Шведској не сматрају себе Швеђанином. Апсолутна већина турака који су рођени у Немачкој било да имају једног родитеља који је немац не сматрају себе Немцима. Покриј се ушима.
Lažove, daj citat gdje Ibrahimović kaže da se ne smatra Šveđaninom
Jel možeš ikada išta napisati da ne lažeš?

Dakle, možeš imati 50 godina, cijeli život živiš u Švedskoj, ali ti jedan od roditelja nije rođen u Švedskoj i spadaš u kategoriju "stranac" po ovoj statistici.
Dosta genijalno
Lažni naslov, ali po pravilima foruma nije zabranjeno lagati

Nemoj se praviš naivan kad ti nije nužda

Švedska je u pravom smislu reči zemlja useljenika.

Problem su masovne, ilegalne migracije koje su eksplodirale u prethodnih 10 tak godina i dovele Švedsku u ogromne probleme.

Od mirne, uređene, bezbedne i stabilne zemlje postali su lideri po neslavnim pokazateljima kao što su broj ubistava, silovanja, kriminala.
Zaista ne razumem neke koji ignorišu da se to dešava

Umesto da su Srbi migranti solidarni sa novim migrantima neki od njih prednjače u izražavanju antimigrantskih stavova.Što je najsmešnije nordijski narodi Srbe ni ostale balkance i ne smatraju pripadnicima bele rase.
Да, није нормално да Срби буду против миграната! Напротив, ми први и ни највише треба да подржавамо мигрантску инвазију!

Ауторска: Највећа три града у Шведској су Малме, Гетеборг и Стокхоклм. У Малмеу 57,5 процената становништва има страно порекло, укључујући и оне који су рођени у иностранству и оне са барем једним родитељем рођеним у иностранству. У Гетеборгу и Стокхолму, проценат становника са страним пореклом је око 48 односно 45 процената. Нарочито међу децом и младима, проценат ученика са страним пореклом је значајно већи, што одражава демографске промене у овим градовима. Политичари који воде Шведску ово игноришу и праве се као да је све како треба, слично је у многим другим западњачким земљама. Јел вам се свиђа и јел сматрате ово поетском правдом?
A gde ti je izvor informacija ?
U Stockholmu nisu ima par geta naselja al nisu vecina .
U Geteborgu nisu vecina
u Malmeu ih ima najvise al opet nisu vecina

Ауторска: Највећа три града у Шведској су Малме, Гетеборг и Стокхоклм. У Малмеу 57,5 процената становништва има страно порекло, укључујући и оне који су рођени у иностранству и оне са барем једним родитељем рођеним у иностранству. У Гетеборгу и Стокхолму, проценат становника са страним пореклом је око 48 односно 45 процената. Нарочито међу децом и младима, проценат ученика са страним пореклом је значајно већи, што одражава демографске промене у овим градовима. Политичари који воде Шведску ово игноришу и праве се као да је све како треба, слично је у многим другим западњачким земљама. Јел вам се свиђа и јел сматрате ово поетском правдом?
sa takvom strukturom svojih gradjana, Svedska nije imala izbora, osim, NATO.
A da vratimo malo film unazad, otkud ti "stranci" u Svedskoj ? Migranti ?................................PA DA NIJE TIH MIGRANATA SVEDSKA NE BI NIKADA BILA UVUCENA U NATO .
Znas Soros sta radi.

Vidik Grubi...nisi pratio.

Ja jesam napisao da sam Amerikanac, ali ne migrant, vec sam ja Amer u srcu i dusi, a, inace, zivim u Srbiji.

w_52209473.jpg
Било би мало глупо радовати се...поетска правда јесте, али не смемо заборавити да се на овај начин мења демографска слика целе Европе.
У којој смо и ми.
Нешто друго је проблем :whistling:
Mlađana Šveđanka:

8C1F0ADC-A875-43F5-A0EC-E5DC9EDDB8B2.jpeg

000F075D-2DAD-4A6D-9972-DBB0119140DB.jpeg

Nemoj se praviš naivan kad ti nije nužda

Švedska je u pravom smislu reči zemlja useljenika.

Problem su masovne, ilegalne migracije koje su eksplodirale u prethodnih 10 tak godina i dovele Švedsku u ogromne probleme.

Od mirne, uređene, bezbedne i stabilne zemlje postali su lideri po neslavnim pokazateljima kao što su broj ubistava, silovanja, kriminala.
Zaista ne razumem neke koji ignorišu da se to dešava
Tako je.
Znači svi ti silni useljenici nisu predstavljali nikakav problem prije npr 25 godina.
Tko ignoriše?
Tvrdim samo da je potpuno debilno pričati o statistici na način kako je to opisano u uvodnom postu: a to je da je u Švedskoj stranci svi oni kojima je barem jedan roditelj rođen izvan Švedske.
Što se trenutnih imigranata tiče, i to je sve apsolutno rješivo: doneseš zakon po kojem će svaki imigrant biti doživotno protjeran s kompletnom obitelji ukoliko u sljedećih 10 godina počini bilo kakvo krivično djelo.

Sad ću ja kao neki polupani likovi sa foruma, navodni "levičari"

FAŠISTO i RASISTO
То се зове здрав разум.
Муслимански живаљ где год оде доноси своје навике и погледе на свет, не прихватају ништа туђе и врло су агресивни у остваривању својих права.
Ок су ми кад су у својим државама, у Европи су пошаст, а то ће се осетити у наредним годинама.

То су твоји вољени западњаци, јел ти их није жао?!
nije mi ih zao. boli me Djokovic za švede.

У преводу са арапског - република.

Нешто друго је проблем :whistling:
da, problem je sto su dozvolili da se bilo sta sto ima veze sa Svedskom dodovi u vezu sa arapskim jeziko!

A u sta da se pretope i u kom smislu?
:D
Прост пример - Американци.

Појединачно гледајући, највише су пореклом Немци, па онда са извесним "размаком" иду Латиноси, Ирци, Енглези, Црнци... и све остало, данас већ знатно измешано.

Шта се деси када се неке групе баш и не труде да говоре енглески, а уопште ни не припадају хришћанству било које врсте? Они могу да имају неке своје циљеве, који се не уклапају са циљевима (и културом) беле протестанске "машинерије" која је и направила САД.

Медијска машинерија ју је направила популарном, зато што говори оно што власници медија желе да се пушта у јавност.

Иначе не видим њен никакав посебан квалитет.
kvalitet je da napušava moćnike

danas kod njih, sutra kod nas

a mi jadnici, nit luka jeli nit luka mirisali...

ali mudzama smo svi mi isti

kvalitet je da napušava moćnike
Можда ти је промакла једна ствар... Она је популарна, али то је сасвим другачији појам од утицајна.
Да ли је утицајна? Сумњам.

Медији је пуштају да би замајавали публику. Оне, којима је најбитније "ала сам му рекао"... а не мерење резултата.

Можда ти је промакла једна ствар... Она је популарна, али то је сасвим другачији појам од утицајна.
Да ли је утицајна? Сумњам.

Медији је пуштају да би замајавали публику. Оне, којима је најбитније "ала сам му рекао"... а не мерење резултата.
ma ok..al jbg realno ružna je, odbojna..živela bi i umrla kao jbni anonimus...
ovako cela planeta zna za nju, veliki broj ljudi joj veruje.. tako da.. žena koristi sistem , uzima kintu i ima svojih 5 minuta slave.. ja joj ne zameram

To govori da problem sa migrantima ne potiče iz njihovog porijekla ili boje kože.
Не! Утиче од утицаја гама зрака на сабласне невене. У реду је што друге лажеш, него и себе лажеш што је неупоредиво горе. А први би вриштао када те мухамеданци узму под своје.

Tako je.
Znači svi ti silni useljenici nisu predstavljali nikakav problem prije npr 25 godina.
Tko ignoriše?
Tvrdim samo da je potpuno debilno pričati o statistici na način kako je to opisano u uvodnom postu: a to je da je u Švedskoj stranci svi oni kojima je barem jedan roditelj rođen izvan Švedske.
Što se trenutnih imigranata tiče, i to je sve apsolutno rješivo: doneseš zakon po kojem će svaki imigrant biti doživotno protjeran s kompletnom obitelji ukoliko u sljedećih 10 godina počini bilo kakvo krivično djelo.

Eto da se ti i ja nešto složimo i to u potpunosti

Migranti su stizali u Švedsku (i druge zemlje) još od 60tih, posebno sa ovih prostora.

Iz moje familije su otišli sedamdesetih, zajedno sa ko zna koliko Srba, Hrvata, Bosanaca. Ali ti ljudi su postali pravi Šveđani, mešali se sa Šveđanima, potpuno prihvatili kulturu, način života, sve.

Došli smo u situaciju da njihovi potomci, rođeni u Švedskoj, sada razmišljaju da beže i raspituju se za kuće u Srbiji. Nije problem ni standard, ni plata, posao, škola, zdravstvo, ništa nije problem koliko strah za goli život, strah za decu, strah od nasilja, pljačke silovanja, ubistva, strah da prođu ulicom.

Policija ne reaguje, nema idovoljno ljudi, ako neko nije mrtav ne izlaze uopšte na lice mesta. Najnormalnije je da migranti upadnu nekim penzionerima u kuću, pokupe šta im se sviđa i odu. Sada ih više i ne maltretiraju previše, po šamar opale da ćute i kraj priče. Ukapirali da to policija karakteriše kao manji zločin i da ih niko ne traži za takve stvari. Uđu tako odnesu TV, isprazne frižider i odu.

Nema više bezbednih i nebezbednih delova grada, svuda je opasno. Kad padne mrak niko ne izlazi, samo što je tamo pola godine mrak po ceo dan.

Užas šta je napravljeno od verovatno najbolje zemlje Evrope.

To je sasvim druga priča, naravno da trend postoji, samo je pitanje hoće li postojat za 5 ili 10 godina.
Vrlo je vidljivo da antiimigracijska desnica jača aposlutno svuda po Evropi (logično), a posljedica toga je i da ostale stranke, pa i lijevica, revidira svoje imigracijske politike.
Касно је! Црта је пређена или је врло близу преласка и сада демографија ради своје. Ускоро ће Швеђани бити у гетима. Дистипије се остварују.

Poslednja izmena:

Back