Крста
Poznat
- Poruka
- 7.429
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić: Mandat ću dati onome ko prvi donese dokaze da ima većinu. Građanima ću da saopštim sve što je režim od njih krio. Oprostio sam im sve što su radili i govorili protiv mene.
Pre stupanja na dužnost obećali ste da ćete otkriti sve pojedinosti o navodnoj izbornoj krađi 6. maja...
- To će, toliko mogu da kažem, biti posao poslanika Srpske napredne stranke, za koje znam da imaju mnogo dokaza za te tvrdnje. Naravno, kada se sve institucionalno okonča, imaću šta i ja da saopštim javnosti.
Hoćete li inicirati istrage o sumnjivim privatizacijama, kako ste najavljivali u kampanji?
- Naravno. To mora da bude početak borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala. Ne mogu političari sebe da predstavljaju kao velike brižnike za narod, da sade drveće, da pomažu, tobože, ugroženima, a da, s druge strane, organizuju najgori pljačkaški pohod na naše fabrike, preduzeća i da stotine hiljada radnika ostave bez posla. Neću se smiriti dok taj veliki i važan posao ne završimo.
Извор: Новости
И шта мислите, јел вас убедио Тома?

Мене баш и није...

Не знам једино до када ће да чека са открићем тих сензационалних тајни...