Sve znam,sto puta isto !

cokim te

Zainteresovan član
Poruka
253
Drugari, sigurno je bilo ovakvih poziva da se čuje i vaše mišljenje, vaša slična iskustva...
Da sebe ukratko predstavim...godine govore da nisam više dete, ali u duši sam i dalje takva...svemu i svakome prilazim bezazleno, radoznalo...sve gledam ružičasto, toliko da moju okolinu ponekad žestoko i nerviram...
Znate ono: Odrasti...nema ljubavi...sve je interes...suviše se brzo živi...bla,bla,bla...
Pošto sam dete, možda za neke derište...nadam se da se nećete mnogo iznenaditi mojom kratkom pričom.
Elem...hmmm...ovako...Bežim od veza,strah da ću patiti je dominantan...malo,malo pa se razočaram....pa tako duuugo nemam nikog kraj sebe sa kim bi se mazila,pazila,ljubila...malo mi je da imam samo fizičko zadovoljstvo...
....i tako ja samujem,samujem vam ja tako i kao u bajci "Crvenkapa" naiđe big bad wolf...preiskusan...ogrezao u porok...da bedak bude veći, jeftinim forama me bari...i na pola sam gotova...ima wolfy sreće,mada nije još toga svestan...
Ne znam šta hoći da pročitam od vas...pokušavam da mu se oduprem,a tako dugo sam sama :mad:

Evo nečeg što sam malopre pročitala na jednom forumu, temi:
"Patnja zadaje bol samo zato što se nje bojiš. Ona te proganja zato što bežiš od nje. Ne moraš bežati, ne moraš se bojati. Moraš voleti...
Dakle, voli patnju. Nemoj joj se odupirati, nemoj bežati od nje. Okusi kako je ona u dubini slatka, predaj joj se i nemoj je primati s mržnjom. Tvoja mržnja je to što ti nanosi bol i ništa drugo. Patnja nije patnja, smrt nije smrt, ako ih ti ne učiniš time..."

pa zar ne znas da ljubav i patnja idu zajedno? pod izgovorom da ces da patis u jednom momentu i zato ne trazis nikoga, sigurno je da ces da ostaces sama ceo zivot a nista gore od toga ne moze da ti se desi, ja bas nisam merodavan da dajem savete ali bre sestro menjaj pre nego sto propatis! nadam se da neces dugo da ostanes sama

Da i ja se plašim takvog scenarija...izbegavaš,izbegavaš i ništa ...
Čekaš neznaš ni sam šta...
Naravno niko ne može da obeća da će sve biti krasno...cveće na sve strane...ali kad pomislim na sve svoje promašaje...dane kad mi je samo on na pameti...pa čekam da se javi...opameti...pa onda pred svima glumatam da je sve ok...ja kao jaka...

ne znam sta da ti kazem..
imam 25 god i evo vec skoro 1,5 god sam sama..
ne zato sto sto ne mogu da imam decka vec jednostavno u mojim ocima se muski rod toliko srozao
da se nekad zapitam ko ovde nije normalan...
ali veruj mi mnogo je bolje biti kvalitetno sam nego sa nekom budalom....
ne dozvoli sebi,da u nedostatku neznosti,pokleknes i dozvolis nekoj budali da te osvoji sa 3 lepe reci....

izvini...mozda ja ipak nisam kompetentna osoba da ti deli savete...ipak je moje misljenje o muskarcima jako jako lose

Kod devojaka koje su se hranile slatkisima i vocem, koje nisu jele masno, koje su se dosta kretale, i koje po genetici izgledaju lepo, priroda ostavlja mogucnost da i sa 25 godina budu vrlo mlade, ako znaju lepo da se obuku i ako znaju sa kim da se druze.

Poenta jeste u tome koliki su vam ciljevi u ljubavi..i sta ocekujete..ko zeli moze se udati za coveka sa sela i imati 5oro dece..u tome nema nista lose..A ako zelite gradsku-facu-shljam-frajera onda budite spremne na njega..
@mira82..Ne bi se slozio sa tobom,iz razloga sto imas izbor..da li ces ''pasti'' na budalu..''Kvalitetno sam'' ne postoji.

E a ima i ono...kao kad dođeš kući na ručak,ono bljak boranija..pa kao "ne mogu nisam gladna"...prođe neko vreme...stomak zavija,vratiš se do stola i smažeš hladnu i bljak boraniju i posle bljak ukus u ustima...
E tako nekako se i ovde može preneti...

Ljubav ne pozna prepreke. Kod onog kog voli nije joj bitan ni stas, ni status, ni godine, ni zdravlje. Ljubav je ljubav, jer voli bez strategije, bez straha, bez razloga. Oni koji se vole kadri su hodati po valovima dok gledaju jedno u drugo...

Dobro,znam tu teoriju...kapiram je...prihvatam...ali ne možeš zaljubljenost potceniti...
to je izraženo osećanje žudnje, čežnje, strasti prema nekom...Zaljubljenost jeste nerealna,"voliš" imaginarnog čoveka...ali ona te tera da potpuno zaboraviš na sebe,da gaziš svoje principe...

To je tacno..ljubav ne oduzima energiju vec daje..takodje sa godinama,licno,manje se zaljubljujem i vise volim..odnosno lepse je biti voljen..nego posmatrati neciju zaljubljenost ako je obostrana gotovo nemoguca.

Back