PerfectOne
Vitača Milut
- Poruka
- 28.505
tačno tako!
Kad godina izda mislišzar jos postoji ljubav sada kada su svjetske igre gladi i skupoce na sceni?
Ljubav nije statična, nije nepromenljiva i takođe nije fiksno stanje.Ljubav je kao baštovanstvo, svi daju i brinu o biljkama jer će samo tako uspevatiLjbav je nešto što svi tražimo,hteli mi to priznati ili ne.Svako od nas želi da bude voljen jer je to osećaj koji ispunjava na neki poseban način kad znamo da smo voljeni i kad mi volimo.
A šta kada ta ljubav zahteva previše...I šta je to previše kada se zahteva.
Koje su vaše granice?
ma ljubav dolazi na pun stomak a ja sve gladniji...opustala i voznja autom prije a i to sad na minimumu..a kad skoce enormno rezije bice tek kuku lele...ko mi tad spomene seks da sam agresivac raspalio bih samar....ako bi i to bio u stanju....Kad godina izda misliš
Kako to?I da, ljubav je zenski domen i pocinje od zene a ona odredjuje da li ima granice ili ne....muskarci tu sluze kao ukras ili ukus...
Onda ti ni ne znaš šta je ljubav niti si zaista volela.Moje saučešće.Granica je kad se pojavi pretnja da gubim svoje "Ja" zbog "Mi".
Ma da...Onda ti ni ne znaš šta je ljubav niti si zaista volela.Moje saučešće.
daMa da...
Ti znaš bolje od mene.
Samo zaključujem na osnovu tvog posta.Ništa više.Izvini što postojim.Nestajem.Ti znaš bolje od mene.
Loše zaključuješ.Samo zaključujem na osnovu tvog posta.Ništa više.Izvini što postojim.Nestajem.
okeeeeejjj...nisam ovo želeo.Loše zaključuješ.
Jel možeš da ne obraćaš pažnju na mene? Misli šta hoćeš.Hvala.okeeeeejjj...nisam ovo želeo.
Šta je laž?
Tako sam i mislio.Jel možeš da ne obraćaš pažnju na mene? Misli šta hoćeš.Hvala.
Biće da ti se sviđam,čim toliko obraćaš pažnju na mene. Žao mi je (not), već sam zaljubljena u drugog.Tako sam i mislio.
Nikakav problem.
Ignor do kraja večnosti.
Znači sakat/sakata.Invalid.Neću da ispadnem životinja
Ja ne umem u dvoje da trajem
Ja sam ti ljubavna sirotinja
Otimam, a ništa ne dajem
Tako nekako...
Takvi najbolje u životu prolaze.Znači sakat/sakata.Invalid.
Zavisi.Sve je relativno.Nekome je takvo stanje vrhunac uspeha a nekome krajnja beda.Nismo isti.Takvi najbolje u životu prolaze.
Vidi samo Boru Čorbu koji je i spevao ovu pesmu. Žena se i ubi zbog njega i njegove sebičnosti, a on je opet našao neku koja o njemu brine i tetoši ga. Uživa u Sloveniji i baš ga briga.
Kakva ljubav, kakvi bakrači!
To je himna narcisaNeću da ispadnem životinja
Ja ne umem u dvoje da trajem
Ja sam ti ljubavna sirotinja
Otimam, a ništa ne dajem
Tako nekako...
...pripazi šta želiš možda ti se to i ostvari...Ljbav je nešto što svi tražimo,hteli mi to priznati ili ne.Svako od nas želi da bude voljen jer je to osećaj koji ispunjava na neki poseban način kad znamo da smo voljeni i kad mi volimo.
A šta kada ta ljubav zahteva previše...I šta je to previše kada se zahteva.
Koje su vaše granice?