Da li ste videli reklamu zanovu emisiju TV Pink? Oni , čini mi se, rešavaju ljubavne probleme ili emotivne, svejedno. Barem sam tako čula. Šta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
glamchick:Da li ste videli reklamu zanovu emisiju TV Pink? Oni , čini mi se, rešavaju ljubavne probleme ili emotivne, svejedno. Barem sam tako čula. Šta mislite o tome?
glamchick:A zašto misliš da ne treba preko tv-a rešiti neki problem? Televizija je postala toliko otvoren medij da je sve moguće. I baš mislim da, ako neko miože da ti pomogne da neki problem rešiš, to treba i da učiniš... Pa, zamisli da nekoga fasciniraš nekim nesvakidašnjim gestom!
glamchick:Da li ste videli reklamu zanovu emisiju TV Pink? Oni , čini mi se, rešavaju ljubavne probleme ili emotivne, svejedno. Barem sam tako čula. Šta mislite o tome?
sanja:opet pink i ruzicast pogled na svet...
da se ne potresamo ratovima, platama, strajkovima, bolje da je sve ruzicasto i super.
gane011:Pre nego sto pocnete da se sekirate da li cete resiti ljubavni problem preko TV ili ne neka vam odmah bude jasno da je cilj svake privatne televizije da namakne sto vecu sumu novca izdavajuci reklamni prostor unutar NAJGLEDANIJIH emisija.
A da bi bio najgledaniji moras biti sto neobicniji, odnosno stvoriti iluziju ljudima da se desava nesto nesvakidasnje lepo ili korisno. Jer emisije tipa "bla bla" vise nisu zanimljive i malo ko ima vremena i zelju da ih gleda.
Tako i nastaju kvizovi u kojima se propada, ili kvizovi u kojima vas voditeljka vredja do besvesti (sto je samo iluzija da je ona u prirodi takva), imate reality show svake vrste, bizarne skrivene kamere, pernate i nakicene "grande" muzicke emisije sa pozornicama kao da je svaki put takmicenje za pesmu evrovizije itd.
Medju takve emisije ce svakako spadati i pomenuta emisija koju ce ljudi gledati ne zato sto je romanticna nego zato sto ih STRASNO INTERESUJU tudje sudbine i tudji ljubavni i svakakvi drugi jadi (to nam je u genetskom kodu).
Za pocetak ce naravno, sve biti namesteno, a onda ce se poneko i prijaviti ko ima zanimljiv slucaj za snimanje ali je to sve jedna sarena laza da bi izgledalo realno i srceparajuce - sa druge strane televizora.
Hellen:Ако је то што се планира емисија оног типа, као онај амерички шоу који смо раније гледали на БК ( неки познати водитељ, а сад ко за инат не могу да се сетим како се зове )... Оно као: тип вара жену, па дођу и жена и он и љубавница у емисију, пред публику, па публика урла док се њих две чупају, улеће обезбеђење које их раставља...а онда износе пикантерије из интимног живота, а водитељ им поставља увредљива питања...И тако као ''решавају'' интимне проблеме...а водитељ на крају макљаже, после много псовки, почупане косе и шутирања...као износи наравоученије и извлачи поуку за све нас!
...Ако и нас то ускоро чека... :? ...Дно дна!
Hellen:Ако је то што се планира емисија оног типа, као онај амерички шоу који смо раније гледали на БК ( неки познати водитељ, а сад ко за инат не могу да се сетим како се зове )... Оно као: тип вара жену, па дођу и жена и он и љубавница у емисију, пред публику, па публика урла док се њих две чупају, улеће обезбеђење које их раставља...а онда износе пикантерије из интимног живота, а водитељ им поставља увредљива питања...И тако као ''решавају'' интимне проблеме...а водитељ на крају макљаже, после много псовки, почупане косе и шутирања...као износи наравоученије и извлачи поуку за све нас!
...Ако и нас то ускоро чека... :? ...Дно дна!