Sve za ljubav

glamchick:
Da li ste videli reklamu zanovu emisiju TV Pink? Oni , čini mi se, rešavaju ljubavne probleme ili emotivne, svejedno. Barem sam tako čula. Šta mislite o tome?

ako očekuješ da pomoću tv Pinka rešiš ljubavni ( emotivni ) problem , biće da si po prirodi optimista :lol: :lol: :lol:
a ako je već tako onda i nemaš ozbiljnijih problema :wink:

pozdrav od optimiste

A zašto misliš da ne treba preko tv-a rešiti neki problem? Televizija je postala toliko otvoren medij da je sve moguće. I baš mislim da, ako neko miože da ti pomogne da neki problem rešiš, to treba i da učiniš... Pa, zamisli da nekoga fasciniraš nekim nesvakidašnjim gestom!

glamchick:
A zašto misliš da ne treba preko tv-a rešiti neki problem? Televizija je postala toliko otvoren medij da je sve moguće. I baš mislim da, ako neko miože da ti pomogne da neki problem rešiš, to treba i da učiniš... Pa, zamisli da nekoga fasciniraš nekim nesvakidašnjim gestom!

Ех, благо теби.... 8)

Ljudi uzivajte kakva god da je reklama, znam da kod nas bar biraju lepe ljude za reklame, ja sam na zapadu i samo sto vam mogu reci je da ovde gledajuci reklamu mozes i fras dadozivis kakvi su likovi! Reklamiraju kolac i onda stave neku debelu svinju koja prozdire kolac i sve mu ispada iz usta, a covek ima oko 40 god, ili jako poznata modna kuca iznajmila manekenku, a ona klempavija od Kasandre, zubi joj ispali ko kod vamira, kosa cupava(to nije visoka moda, nego kolekcija za svaki dan), pa ako treba da budem ko iz bilo kog primera onda hvala, al ja bi nazad na srpske reklame pune ljubavi!

glamchick:
Da li ste videli reklamu zanovu emisiju TV Pink? Oni , čini mi se, rešavaju ljubavne probleme ili emotivne, svejedno. Barem sam tako čula. Šta mislite o tome?

Znas sta, ja nisam neki fan TV PINKA ali kad bolje razmislim - bolje da se prica o ljubavi i emotivnim problemima nego da nas muche onim ogavstinama od politickih 'razmena' izmedju aktuelnih i bivsih politicara, uzasima u stilu koja je estradna zvezda gluplja a bogatija, koja je svadba od koje bila veca svadba decenije i koji razvod od koga bio veci razvod veka - da ti se smuci zivot i da se ispovracas od gluposti i vulgarnosti (i ne samo na toj televiziji, ali ona prednjaci kichem najgore vrste!).
Umesto da se prica o natalitetu, o porodici, o nasilju u skolama, o bolestima zavisnosti i prevenciji, o seksualno prenosivim bolestima, o skolskim takmicenjima, o pametnoj deci i mladim talentima, o skolskom sportu, o sustinski bitnim stvarima i sustinski bitnim ljudima koji crnachki rade u potpunoj anonimnosti muceci se da pomere ovo drustvo iz crne rupe u koju smo uterani - najveca vest je koje je kuce ujelo premijera i koje mace zapisalo predsednika, ko je koga u kom zatvoru posetio i koji je odbornik kojeg pljunuo u skupstinskom holu!
U poplavi katastrofalnih vesti i loseg odabira, opsteg shunda i loseg novinarstva, skandala i prljavstina - jedna emisija u kojoj se resavaju ljubavni problemi klinaca najmanje je zlo!

sanja:
opet pink i ruzicast pogled na svet...
da se ne potresamo ratovima, platama, strajkovima, bolje da je sve ruzicasto i super.

Pa znas sta, bolje da se potresamo resavanjem decijih emotivnih ljubavnih problema nego da gledamo one debilne face politicarske! Osim toga, dosta je bre vise ratova, plata, strajkova - vec vidjeno.

Pre nego sto pocnete da se sekirate da li cete resiti ljubavni problem preko TV ili ne neka vam odmah bude jasno da je cilj svake privatne televizije da namakne sto vecu sumu novca izdavajuci reklamni prostor unutar NAJGLEDANIJIH emisija.

A da bi bio najgledaniji moras biti sto neobicniji, odnosno stvoriti iluziju ljudima da se desava nesto nesvakidasnje lepo ili korisno. Jer emisije tipa "bla bla" vise nisu zanimljive i malo ko ima vremena i zelju da ih gleda.

Tako i nastaju kvizovi u kojima se propada, ili kvizovi u kojima vas voditeljka vredja do besvesti (sto je samo iluzija da je ona u prirodi takva), imate reality show svake vrste, bizarne skrivene kamere, pernate i nakicene "grande" muzicke emisije sa pozornicama kao da je svaki put takmicenje za pesmu evrovizije itd.

Medju takve emisije ce svakako spadati i pomenuta emisija koju ce ljudi gledati ne zato sto je romanticna nego zato sto ih STRASNO INTERESUJU tudje sudbine i tudji ljubavni i svakakvi drugi jadi (to nam je u genetskom kodu).

Za pocetak ce naravno, sve biti namesteno, a onda ce se poneko i prijaviti ko ima zanimljiv slucaj za snimanje ali je to sve jedna sarena laza da bi izgledalo realno i srceparajuce - sa druge strane televizora.

gane011:
Pre nego sto pocnete da se sekirate da li cete resiti ljubavni problem preko TV ili ne neka vam odmah bude jasno da je cilj svake privatne televizije da namakne sto vecu sumu novca izdavajuci reklamni prostor unutar NAJGLEDANIJIH emisija.

A da bi bio najgledaniji moras biti sto neobicniji, odnosno stvoriti iluziju ljudima da se desava nesto nesvakidasnje lepo ili korisno. Jer emisije tipa "bla bla" vise nisu zanimljive i malo ko ima vremena i zelju da ih gleda.

Tako i nastaju kvizovi u kojima se propada, ili kvizovi u kojima vas voditeljka vredja do besvesti (sto je samo iluzija da je ona u prirodi takva), imate reality show svake vrste, bizarne skrivene kamere, pernate i nakicene "grande" muzicke emisije sa pozornicama kao da je svaki put takmicenje za pesmu evrovizije itd.

Medju takve emisije ce svakako spadati i pomenuta emisija koju ce ljudi gledati ne zato sto je romanticna nego zato sto ih STRASNO INTERESUJU tudje sudbine i tudji ljubavni i svakakvi drugi jadi (to nam je u genetskom kodu).

Za pocetak ce naravno, sve biti namesteno, a onda ce se poneko i prijaviti ko ima zanimljiv slucaj za snimanje ali je to sve jedna sarena laza da bi izgledalo realno i srceparajuce - sa druge strane televizora.

Ma znam...! Ali - da li bi sa vecom paznjom pratili debatu 'ciji je veci' izmedju dva ili vise politicara suprotstavljenih stranaka, skupstinsku sednicu sa 'vepliko na vepliku', sudjenje u Hagu (kome god), da li je premijera upisalo kuce ili je predsednika ogrebalo mache??! :?

Ja sam brate za sarenu lazu! Vec su me umorile otrcane vesti - i stalno 'deja vu' !!

Ако је то што се планира емисија оног типа, као онај амерички шоу који смо раније гледали на БК ( неки познати водитељ, а сад ко за инат не могу да се сетим како се зове )... Оно као: тип вара жену, па дођу и жена и он и љубавница у емисију, пред публику, па публика урла док се њих две чупају, улеће обезбеђење које их раставља...а онда износе пикантерије из интимног живота, а водитељ им поставља увредљива питања...И тако као ''решавају'' интимне проблеме...а водитељ на крају макљаже, после много псовки, почупане косе и шутирања...као износи наравоученије и извлачи поуку за све нас!
...Ако и нас то ускоро чека... :? ...Дно дна!

Hellen:
Ако је то што се планира емисија оног типа, као онај амерички шоу који смо раније гледали на БК ( неки познати водитељ, а сад ко за инат не могу да се сетим како се зове )... Оно као: тип вара жену, па дођу и жена и он и љубавница у емисију, пред публику, па публика урла док се њих две чупају, улеће обезбеђење које их раставља...а онда износе пикантерије из интимног живота, а водитељ им поставља увредљива питања...И тако као ''решавају'' интимне проблеме...а водитељ на крају макљаже, после много псовки, почупане косе и шутирања...као износи наравоученије и извлачи поуку за све нас!

Ma to je sa nase tacke dno dna. Ali gledajuci sa zapadne varijante gde gro ljudi zivi prosecnim dosadnim i ucmalim zivotom mnogi bi placali da za vikend (ali samo za jedan vikend) dozive ono sto smo mi ziveli predhodnih 15 godina!

Hellen:

Ma kakvi bre, nije to to - Dzeri Springer shaw, tako se zove, nije ovo to! Ne unosi mi paniku u zivot, pobogu, vec sam razludjena dovoljno, ne znam kako decu da zastitim od smeca koje se na njih izliva svakodnevno, samo bi mi jos falila neka takva idiotarija!

ne vidim ništa loše u postojanju Pinka ...
to je samo još jedna ,, fabrika ,, za pravljenje novca i to vrlo uspešna ...
i ustanova za gubljenje vremena koja ne opterećuje mozak ...
i takvih je na zapadu mnogo više i mnogo gorih ...
i nema nikakvog uticaja na mentalno zdravlje ako se posmatra na ovaj način ...
dobro došli u kapitalizam .

Back