- Poruka
- 393
bas sve!!!
koliko vas je spremno na to?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
bas sve!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikako sve....pa ja imam dete i samo on moze dobiti to sve.....
kao sto rece Neizreciva - sve za djecu...
A kad izuzmemo ljubav prema djeci, pa ... Na sve sam spremna da se "izborim" za njega (iako ne znam sad konkretno kakva bi to situacija bila da moram da se borim za njega...). A ako je ljubav uzajamna i osjecamo je kao pravu ljubav, onda oboje treba da smo spremni na sve da zadrzimo tu ljubav.
Tako nekako.
ne mislim da za ljubav treba raditi svebas sve!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas sve!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas sve!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve kao i bezuslovnost ne postoji...
ali
ono sto mozes uraditi za svoju ljubav je
da se oboje u njoj osecate srecno i zadovoljno..
bas sve!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam spremna da idem protiv sebe, iz bilo kog razlogabas sve!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ono 'sve' nikada ne znaci sve u apsolutnom smislu, cak i u najvecoj tinejdzerskoj ljubavi...
Obicno znaci - njegov zivot mi je bitniji od mog, i on je sustinski smisao mog zivota.
Ono 'sve' nikada ne znaci sve u apsolutnom smislu, cak i u najvecoj tinejdzerskoj ljubavi...
Obicno znaci - njegov zivot mi je bitniji od mog, i on je sustinski smisao mog zivota.
ta varijanat da ti je neko sve, je debilna u bilo kojim godinama...to nema veze sa godinama vec sa (pomerenim) stanjem svesti....
Ja bih rekla da u najvecoj teen ljubavi SVE znaci "on mi je vazniji...". Ja sa(u ovim godinama) ne bih mogla biti u vezi sa nekim kome sam ja bitnija od njega samog i kome sam ja smisao zivota. Mora biti sebican na nacin da ipak voli sebe vise i da nadje smisao zivota sa mnom (a da je sposoban i sam...), a ne u meni.