Sve za ljubav...

On se oneraspolozio (zbog nekih porodicnih stvari), ja zapucala nazad s mora, uspela da nabavim dve karte za koncert Vlatka (na koji je hteo da idemo i syebo se sto cu ja u to vreme biti na moreuzu), odemo na konc. i ja se posle vratih na preostalih 7 dana u Gris :lol:

Ja sam se tukla sa suparnicama

Ako si stvarno imala suparnicu, bolje da si ga pustila. Ne znam nijednu uspesnu kombinaciju kad je zena bila glavni inicijator, jer muskarci koji ne znaju sta hoce i prepustaju akciju zenama su seronje koje ce te ispaliti kad tad, jer oni ipak imaju cud i to prevrtljivu. Za zenu je bolje da ima muskarca koji ume, hoce, zeli da se izbori za nju i pre veze. Ali svi su u nekoj zurbi, kao nisam ja jedina na svetu, ima i drugih riba, pa ako ima nek ide kod tih drugih. Sto se mene tice ima da predje sedam gora, sedam mora i da ubije azdaju! Old fashion girl. :mrgreen:

Ako si stvarno imala suparnicu, bolje da si ga pustila. Ne znam nijednu uspesnu kombinaciju kad je zena bila glavni inicijator, jer muskarci koji ne znaju sta hoce i prepustaju akciju zenama su seronje koje ce te ispaliti kad tad, jer oni ipak imaju cud i to prevrtljivu. Za zenu je bolje da ima muskarca koji ume, hoce, zeli da se izbori za nju i pre veze. Ali svi su u nekoj zurbi, kao nisam ja jedina na svetu, ima i drugih riba, pa ako ima nek ide kod tih drugih. Sto se mene tice ima da predje sedam gora, sedam mora i da ubije azdaju! Old fashion girl. :mrgreen:

Sto rece Bosanac u nemogucoj misiji (ono kad je k.....o medveda i izasao iz njegove pecine): "A gdje je Indijanka, da joj slomim nogu?". Pa dabome da ima i drugih riba, ali ipak - respekt, ti curo znas sta hoces, pravi zmaj.
Ja sam sa voljenom skocio sa doka u vodu, onako obuceni i u sred nocnog provoda. Pozitivno: morali smo posle da svlacimo mokru odecu. Negativno: s nama je skocila i flasa votke, pa je drustvo posle htelo da nam se seti rodbine...:D

Koja je najludja stvar koju ste uradili da biste imali osobu u koju ste zaljubljeni?
Ja sam se tukla sa suparnicama, namestala kao slucajne susrete...
...he, kakva koincidencija ( ne pitajte shta znachi, ne znam ) ali i ja sam se tukao sa njenim suparnicama, da bi bash ona bila ta koja tje me imati, iako me uopshte nije zzelela posle ovoga me je morala imati...:)

Koja je najludja stvar koju ste uradili da biste imali osobu u koju ste zaljubljeni?

u pola jedan izjutra...kidnuo s dezurstva...prepesacio 15 km...u basti njenog komsije posekao gomilu ruza...pobegao od njegovog psa...uspenjao se kroz prozor...i greskom upao u babinu sobu...:-|

Jedina ludost je bila gledati ga dvije godine i nemati hrabrosti da mu pridjem....to je ludost....
On me pogleda, ja se zacrvenim i sklonim pogled................eeeeeee, kako mi je zao zbog toga, de je bilo srce u junaka tada......
A onda, pocela sam neprimjereno da se ponasam, cak sam mu i ljubavna pisma slala.....ali, bilo je kasno tada........:lol:

Back