rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Lupetala celu noc razne gluposti, smejala se, plakala, u ukupno oko 70 poruka snimljenih na njegovoj sekretarici.![]()
Pa ti lupash ceo zivot, nije to nishta strashno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupetala celu noc razne gluposti, smejala se, plakala, u ukupno oko 70 poruka snimljenih na njegovoj sekretarici.![]()
Koja je najludja stvar koju ste uradili da biste imali osobu u koju ste zaljubljeni?
Ja sam se tukla sa suparnicama, namestala kao slucajne susrete...
eh ti bosanci....srce su mi uzeli, gricnuli i ostavili da krvari.....
![]()
Koja je najludja stvar koju ste uradili da biste imali osobu u koju ste zaljubljeni?
Ja sam se tukla sa suparnicama
Pazi kad me ovo ni malo nije začudiloLupetala celu noc razne gluposti, smejala se, plakala, u ukupno oko 70 poruka snimljenih na njegovoj sekretarici.![]()
Ako si stvarno imala suparnicu, bolje da si ga pustila. Ne znam nijednu uspesnu kombinaciju kad je zena bila glavni inicijator, jer muskarci koji ne znaju sta hoce i prepustaju akciju zenama su seronje koje ce te ispaliti kad tad, jer oni ipak imaju cud i to prevrtljivu. Za zenu je bolje da ima muskarca koji ume, hoce, zeli da se izbori za nju i pre veze. Ali svi su u nekoj zurbi, kao nisam ja jedina na svetu, ima i drugih riba, pa ako ima nek ide kod tih drugih. Sto se mene tice ima da predje sedam gora, sedam mora i da ubije azdaju! Old fashion girl.![]()
...he, kakva koincidencija ( ne pitajte shta znachi, ne znam ) ali i ja sam se tukao sa njenim suparnicama, da bi bash ona bila ta koja tje me imati, iako me uopshte nije zzelela posle ovoga me je morala imati...Koja je najludja stvar koju ste uradili da biste imali osobu u koju ste zaljubljeni?
doveo sam ciganina sa mechkom ispred njene kuceKoja je najludja stvar koju ste uradili da biste imali osobu u koju ste zaljubljeni?
...he, kakva koincidencija ( ne pitajte shta znachi, ne znam ) ali i ja sam se tukao sa njenim suparnicama, da bi bash ona bila ta koja tje me imati, iako me uopshte nije zzelela posle ovoga me je morala imati...![]()