Sve vise Srpkinja ide sa Romima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim svasta se pise, pa da i ja dodam, postoje i bele ciganke. Koliko si siguran da su srpkinje te koje su se udale za Rome?

Mada opet nebitno, ako je njima lepo nemam ja tu sta da pametujem. Kao i sekularna smo drzava.
Licni utisak ne mora i tacan da bude, iako je i moj da ih ima vise nego pre desetak godina, recimo pola komsiluka su naselili ovde kod mene u prethodnih desetak godina.

Dok se ponasaju ljudski sve ok. Nekad treste sa muzikom, pokazuju zube nad slabijima, deci, i znaju da se sepure kad ih ima vise, no ipak su ljudi.

Кога је брига шта су били раније, сада их има доста правосланих, чак велика већина по Србији. Има их и муслимана, али они су цареви, Цига је Цига и кад је православац и кад је муслиман..

Bitno je sta su...
Eto na primer u Srbiji u 13 veku bili su Cecani i sad smo mi nismo Srbi nego Cecani...

u pravilniku, pod Šta je zabranjeno, stoji između ostalog i ovo:
-diskriminacija po bilo kom osnovu, a naročito po nacionalnom poreklu ili identitetu, veroispovesti, invaliditetu (psihičkom ili fizičkom), starosti, polu, seksualnoj orijentaciji, rasi ili etničkom poreklu, boji kože, političkom ili drugom uverenju, imovinskom stanju, kulturi, jeziku

prema tome.. :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back