Trazim_curu_zabrak
Domaćin
- Poruka
- 4.292
Evo pazljivo pogledajte sledeci klip ali bez predrasuda, otvorenog uma i prihvatite istinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja bas mudriji od ljude iz klipa a oni su sve lepo objasnili.
Ako ja ne znam kako se pilotira avionom (i verovatno nemam ni vremena ni želje da naučim) to ne znači da ću odbiti da sednem u njega. Postoje ljudi koji znaju i koji su stekli kredibilitet i autoritet. Ništa gore nego kad piljarica i autolimar krenu da ''samostalno analiziraju'' kvantnu fiziku.Pazi, ja ako verujem ili ne verujem u nesto, onda to radim sopstvenom percepcijom pogleda na svet, ljudi koji prate "trend" i veruju samo u ono u sta neko bez adekvatnih dokaza "veruje" ili "ne veruje" samo zato sto je "naucnik" i zato sto je poznat po svojoj intelektualnoj superiornosti kako bi bili u "trendu" su za mene obicne socioloske ovce koje nemaju sopstveno "ja" .
Identicno kao i sa teorijom velikikog praska, postoje ljudi koji veruju u takvu teoriju dosavsi do takvog ubedjenja samostalnom analizom, i ljudi koji veruju u njega zato sto tako "neko" kaze.![]()
Ako ja ne znam kako se pilotira avionom (i verovatno nemam ni vremena ni želje da naučim) to ne znači da ću odbiti da sednem u njega. Postoje ljudi koji znaju i koji su stekli kredibilitet i autoritet. Ništa gore nego kad piljarica i autolimar krenu da ''samostalno analiziraju'' kvantnu fiziku.
A, sta si ti sve tako lepo razumeo od ljudi koji su mudriji od tebe?Nisam ja bas mudriji od ljude iz klipa a oni su sve lepo objasnili.
To sto su lepo objasnili je uvod da u docnijim "naucnim otkricima" nadju dokaze da je Darvin i te kako omanuo. Jer priroda nije bog niti mocna da stvori tako raznolik i koplikovano dizjaniran zivi svet.Stvarno jesu lepo objasnili neke stvari, ali su zato neke stvari prećitali, dok neke jednostavno nisu istina.
Sedaj ti u avion, a ako mislis da si mocan i prepametan, mozes da sednes i na njega, ali dozvoli da neko moze da ima svoje misljenje vezano za temu, tj. sadrzaj videoklipa. Ako je tvoje znanje na nivou piljarice, a i njih danas ima sa fakultetom, ili na nivou autolimara, a i medju njima ima inzenjera masinstva, to ne znaci da si kvalifikovan da na taj nacin negiras tudje mislje. Ako nemas svoj misljenje o temi, zasto se ukljucujes u raspravu. Morao bi da imas i neki ozbiljniji motiv, a ne da omalovazavas i vredjas one koji zele nesto da kazu, da iznesu svoje misljenje vezano za temu.Ako ja ne znam kako se pilotira avionom (i verovatno nemam ni vremena ni želje da naučim) to ne znači da ću odbiti da sednem u njega. Postoje ljudi koji znaju i koji su stekli kredibilitet i autoritet. Ništa gore nego kad piljarica i autolimar krenu da ''samostalno analiziraju'' kvantnu fiziku.
Ako je za tebe pilotiranje avionom "teorija" onda je to vec drugi problem.
Sedaj ti u avion, a ako mislis da si mocan i prepametan, mozes da sednes i na njega, ali dozvoli da neko moze da ima svoje misljenje vezano za temu, tj. sadrzaj videoklipa. Ako je tvoje znanje na nivou piljarice, a i njih danas ima sa fakultetom, ili na nivou autolimara, a i medju njima ima inzenjera masinstva, to ne znaci da si kvalifikovan da na taj nacin negiras tudje mislje. Ako nemas svoj misljenje o temi, zasto se ukljucujes u raspravu. Morao bi da imas i neki ozbiljniji motiv, a ne da omalovazavas i vredjas one koji zele nesto da kazu, da iznesu svoje misljenje vezano za temu.
To nije predmet rasprave. Oni koji nemaju sta da kazu o temi, zastranjuju na svakom koraku. Medjutim, to mu je sada "upalo" u sistem za spoznaju stvarnosti, pa mu se moze i oprosti sto zastranjuje.Ti očigledno ne razlikuješ teoriju od hipoteze. A ni naučna hipoteza ne nastaje tako što neko popije litru vinjaka i krene da lupeta (videti sledeći citat).
Ti očigledno ne razlikuješ teoriju od hipoteze. A ni naučna hipoteza ne nastaje tako što neko popije litru vinjaka i krene da lupeta (videti sledeći citat).
Reagovao sam na koncept ''svako da uradi svoju 'naučnu' analizu'', koji, na kraju krajeva, i dovodi do tolike popularnosti budalaština.
![]()
...odoh da porazgovaram sa svojim papagajem; verovatno ću dobiti smisleniji feedback.