Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sve više Baba I Deda upražnjavaju sex! pokazuju najnovija istraživanja!
...........ma ja vec krenuo da uplacujem starininu u soko banji ,gde da me spopadnete vi forumashice pa da me terate na striptiz a ja se malo opustio i dobio ono starinsko dupe (kao tiganjom udareno ) ............razvratnice .............
Ma daj čika-Kambi, u laži su kratki brci. Videh te pre par dana u gradu. I koliko sam uspela da primetim (pošto fine devojke ne bulje u muškarce), tvojoj guzi ništa ne fali.....
Ma daj čika-Kambi, u laži su kratki brci. Videh te pre par dana u gradu. I koliko sam uspela da primetim (pošto fine devojke ne bulje u muškarce), tvojoj guzi ništa ne fali.....
............hvala,hvala,vezba se (stepenice,chuchnjevi) .........nego pricham za jedno 40 tak godina ka budem imao 70 tak to ce se neminovno desiti pa gde cu ona da ljudi vichu ."..........vidi ga nema sheshir ........" .........
............hvala,hvala,vezba se (stepenice,chuchnjevi) .........nego pricham za jedno 40 tak godina ka budem imao 70 tak to ce se neminovno desiti pa gde cu ona da ljudi vichu ."..........vidi ga nema sheshir ........" .........