snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Sve su zene sponzoruse samo je vecina toliko jeftina da to ne upada u oci.
Molim komentare.
Molim komentare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:E povraca mi se o ovakvim temam....mislim da ih vec ima previse na ovom forumu.
A mene licno mrzi da branim svoju zensku stranu jer vi muskarci ....................ma ne vredi ni da pisem...
snoshaj efendija:Sve su zene sponzoruse samo je vecina toliko jeftina da to ne upada u oci.
Molim komentare.
jeste,ja se slazem.snoshaj efendija:Sve su zene sponzoruse samo je vecina toliko jeftina da to ne upada u oci.
Molim komentare.
sinnke:I meni se Samantha povraca na sponzoruse, ali se suzdrzavamsta mislis kad bi hodao po gradu i vidim sponzorusu i ispovracam se po njoj kako bi bilo kul
![]()
Vragolasta Amfibija:jeste,ja se slazem.
zato se i cudim,sta li je ova tvoja nasla kod tebe?
Samantha Jouns:Pa kot i brani ...povracaj na koga hoces....sta se to mene tice...
Dajem ti dva dana da razmislis sta si gore napisala, inace uzmi vrbovo pruce i idi u cosak, tuci se njime po ledjima i kazni se.etotako:onda su svi muškarci sponzori, ali je to toliko jeftino da ne upada efendiji u oči
poslednji_romantik:Svaki komentar je suvisan!![]()
Vragolasta Amfibija:jeste,ja se slazem.
zato se i cudim,sta li je ova tvoja nasla kod tebe?
Samantha Jouns:E povraca mi se o ovakvim temam....mislim da ih vec ima previse na ovom forumu.
A mene licno mrzi da branim svoju zensku stranu jer vi muskarci ....................ma ne vredi ni da pisem...
sinnke:Samo mi nije jasno zasto zene popizde na to? To me seca na sumske ose, jednom kao klinjo sam nasao njihovu kucicu u obliku lopte i ubo je stapom, nayebo sam ko zuti mrav u crnom mravinjaku odjednom me njih sest ugrizlo.
Pustite nas muski deo foruma da komentarisemo ovaj nekad davno fenomen a danas normalna stvar.
snoshaj efendija:Ja mislim da je na forumu previse takvih kao ti i koje misle da je njihova cavka od zlata.
sinnke:Mislio sam ako hoces da zajedno povracamo. Popnemo se na most i pljuuuuuuuuus po sponzorusama.
Ma ja se salim da nema sponzorusa zivot bi muskima bio dosadan i nezamisliv.
Samantha Jouns:Ma sta ti znas o meni? Bolje nemoj da mislis nego postavi neku normalnu temu a ne ono sto si postavio o ogledalima.....
snoshaj efendija:Dovoljno znam, po nicku i fotki u profilu. Iskusnom forumskom vuku koji je ovde bio dok si se ti muckala u jajima i koji je vodio bitke sa mnooogo jacim likovima od tebe, neke stvari ne mogu da promaknu.
snoshaj efendija:Popizde, zato sto bi ga svaka izduvala za 50 evra al da to niko ne sazna.