- Poruka
- 30.690
А који су ти то "ви"?To je kao da te ja pitam koliko su tacne albanske tvrdnje o vasem ''navodnom'' progonu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А који су ти то "ви"?To je kao da te ja pitam koliko su tacne albanske tvrdnje o vasem ''navodnom'' progonu.....
Isekao moderator naslov, inače to sam pitao Ukrajince. Interesuje me istina o navodnom ukrajinskom nacizmu i eventualo počinjenim zverstvima nad ruskim narodom.
Da li je toga bilo, ko je to radio i u kom obimu ?
Mi koji se borimo za istinu i pravdu.А који су ти то "ви"?
Izvještaj UN-a: Rusija je počinila brojne ratne zločine u Ukrajini
https://www.slobodnaevropa.org/a/rusija-ukrajina-ratni-zlocini/32321711.html
Још једна Анзак парада у Аустралији уз присуство Срба савезника у оба рата.
Pogledajte prilog 1537977
Pogledajte prilog 1537978
Pogledajte prilog 1537979
Najveći doprinos čovječanstvu je napravio 14.marta
@Q. in perpetuum hibernum
Da li je Franačke anale napisao Ajnhard ili neki drugi franački hroničar?
Kad se kaže da Srbi drže veliki dio Dalmacije, da li se misli na tadašnju vizantijsku temu Dalmaciju ili na nekadašnju rimsku provinciju?
Zašto?Sasvim sigurno se ne odnosi na temu
Zašto?
A da li se odnosi na Dalmaciju prije odvajanja Prevalitane krajem 3.vijeka, ili?Npr. vizantijska tema tad još nije postojala?
Јан Лесни, али колико ми је позанато није писао директно о Вукановићима већ је у Стефану, брату Алмоша - Белоша ( уколико ме сећање добро служи) препознао Завиду.@АнаиванГорд
Kog Vukanovića navodno pominju mađarski ili poljski istraživači? To sam skoro od tebe čuo čini mi se.
Прва жртва тога у Хрватској је био Македонац, момчићу од 18 година којем онај бркати кретен заврће главу на тенку. Том момчићу би Србија и Срби требали да памте име.На денешен ден 6 мај 1991 година падна и првата жртва во граѓанската братоубиствена војна во Југославија - Сашо Гешовски. Истиот ден се собра маса луѓе во Сплит, поттикната од повампирените усташки национал-шовинисти, под изговор дека го бранат Кијево (село, во кое веќе беа стационирани усташките паравојски пратени на обука во Загреб во мај претходната година). Беше нападната касарната на ЈНА во пристаништето Лора, околу која имаше распоредено оклопни борни возила на ЈНА. Дека ЈНА немала намера ниту наредба да пука докажува и тоа што таа не пукаше дури и кога едно младо војниче (Светланчо Наков) беше нападнато од оваа разуларена толпа и кого го фатија за врат, обидувајќи се да го задават. Сашко Гешовски е веројатно убиен со снајпер од некој вооружен припадник на ХДЗ-паравојската. Врв на лицемерје беше присуството на Владимир Шекс на погребот во Кавадарци.
Pogledajte prilog 1543380
DASlaviš li ti Prvi maj?
Vidim da mnogi dokazuju kako su Srbi naselili sklaviniju Duklju služeći se citatom iz Anala, ali tada je Duklja bila u sastavu Prevalitane, a ne Dalmacije. Pa sam te zato pitao da li se pod Dalmacijom misle na Dalmaciju prije odvajanja Prevalitane krajem 3.vijeka.Sasvim sigurno se ne odnosi na temu.