"Sve što su radili protiv Trampa, sada rade protiv mene" - poručio Vučić Amerikancima

O ovome sam slično razmišljao, i pre eto nego je sam izneo takvo mišljenje, pravio sam i pre toga poređenja. Samo fazon je u tome što i da uloge Trampa i Vučića jesu slične u unutrašnjim odnosima u državi, fundamentalna je razlika u narodu i medijima Amerike i Srbije, ima i tu sličnosti, ali dinamika je skroz drugačija. Srpski desničari nisu nimalo slični Zapadnim desničarima, jedino srpska levica deli više odlika sa Zapadnom levicom. Srpska desnica je veoma da se izrazimo tako "cuck-ovana" i slaboumna. Desnica u SAD je Trampa praktično dovela na vlast kroz mimove i humor, pored toga što Tramp poseduje brdo harizme i objektivno je uspešan čovek, takav u Srbiji ne postoji, jer niko od njih nema muda i ne želi nikakvu odgovornost, ne želi da bude osuđivan, već mu je najlakše da bude po strani hvali nekog i da gleda svoja posla, prosto nezainteresovana osoba. Tehnički u Srbiji postoji takav čovek, ali to je samo Vučić, čovek sa iskustvom oko propagande, poznavanju mentaliteta svog naroda i realno nekom bizarnom harizmom koja stvara mimove koji dosežu van granica Balkana, sve samo na osnovu njegove smešne/neugodne pojave, čovek koji hoće uspeh i teži ka njemu, ali to ovaj narod ne razume, jer ovaj narod je i dalje nepismen (nije ni Austrougarska mnogo pomogla). Srpska desnica proizvodi mimove i humor (u poslednje vreme po mom mišljenju mnogo je opala sa time), ali oni bivaju bezposledični i bez kontroverze i kad se tiču vlasti, idu protiv onoga čoveka na čijoj strani i treba da budu, kako bi se rešili onog nepismenog i pokvarnog taloga koji se nakupio oko njega, to je krivica srpske desnica koja je lenja kao i ostatak naroda, naroda bez svog mišljenja, koji čeka velike sile da odrede pravac i onda on to zapisuje pa propoveda onim nižima i nepismenima kako treba da se ponašaju i oblače i govore.
Vučić jeste srpski Tramp i Tramp jeste srpski Vučić, ali srpski narod nije evropski niti želi da bude evropski, ali zato sa zadovoljstvom guta sve što Evropa i Zapad kolektivno iskenjaju kao i Rusija i tako formira svoje mišljenje.

Prilozi

• boljegrobnegorob.jpg
    boljegrobnegorob.jpg
    63,1 KB · Pregleda: 2
O ovome sam slično razmišljao, i pre eto nego je sam izneo takvo mišljenje, pravio sam i pre toga poređenja. Samo fazon je u tome što i da uloge Trampa i Vučića jesu slične u unutrašnjim odnosima u državi, fundamentalna je razlika u narodu i medijima Amerike i Srbije, ima i tu sličnosti, ali dinamika je skroz drugačija. Srpski desničari nisu nimalo slični Zapadnim desničarima, jedino srpska levica deli više odlika sa Zapadnom levicom. Srpska desnica je veoma da se izrazimo tako "cuck-ovana" i slaboumna. Desnica u SAD je Trampa praktično dovela na vlast kroz mimove i humor, pored toga što Tramp poseduje brdo harizme i objektivno je uspešan čovek, takav u Srbiji ne postoji, jer niko od njih nema muda i ne želi nikakvu odgovornost, ne želi da bude osuđivan, već mu je najlakše da bude po strani hvali nekog i da gleda svoja posla, prosto nezainteresovana osoba. Tehnički u Srbiji postoji takav čovek, ali to je samo Vučić, čovek sa iskustvom oko propagande, poznavanju mentaliteta svog naroda i realno nekom bizarnom harizmom koja stvara mimove koji dosežu van granica Balkana, sve samo na osnovu njegove smešne/neugodne pojave, čovek koji hoće uspeh i teži ka njemu, ali to ovaj narod ne razume, jer ovaj narod je i dalje nepismen (nije ni Austrougarska mnogo pomogla). Srpska desnica proizvodi mimove i humor (u poslednje vreme po mom mišljenju mnogo je opala sa time), ali oni bivaju bezposledični i bez kontroverze i kad se tiču vlasti, idu protiv onoga čoveka na čijoj strani i treba da budu, kako bi se rešili onog nepismenog i pokvarnog taloga koji se nakupio oko njega, to je krivica srpske desnica koja je lenja kao i ostatak naroda, naroda bez svog mišljenja, koji čeka velike sile da odrede pravac i onda on to zapisuje pa propoveda onim nižima i nepismenima kako treba da se ponašaju i oblače i govore.
Vučić jeste srpski Tramp i Tramp jeste srpski Vučić, ali srpski narod nije evropski niti želi da bude evropski, ali zato sa zadovoljstvom guta sve što Evropa i Zapad kolektivno iskenjaju kao i Rusija i tako formira svoje mišljenje.
Bolje ziv nego mrtav.!?

Tramp je predsjednik SAD_@, a Žvaljko predsjednik SNS_@
ali on sada preti policiji, koja kada ga cuje, hapsi decaka koga je vec uhapsila i pustila ranije?!

znaci da se policija plasi vucica, i on joj naredjuje da maltretira studente, ranije je trazio od ludaka da ih gaze

Студент је поново приведен одмах пошто је председник Србије Александар Вучић оштро критиковао поступање нишке полиције и тужилаштва и запретио им јавно са једног од својих обилазака на југу Србије током данашњег дана.

https://srbin.info/drustvo/opet-pri...vuciceve-ostre-kritike-tuzilastva-i-policije/

- Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država, vi ćete sve razumeti. Pogledajte šta CNN govori,
istina je na suprotnoj strani. Videćete da rade i govore sve protiv mene, isto kao što su govorili protiv
predsednika SAD
nema sta, zna da se uslihta, mi trampovci smo se istopili na ovo prozivanje fejk njuz cnn, kao da sam mu ja licno napisao sta da kaze

na cnn svako istovarivanje :guza:je za pohvalu

O ovome sam slično razmišljao,
e, nemoj bolje, plasis nas
znaci, na trampa izvrsen atentat, okrznut metkom, a aljek siftar izmislja malo-malo neke atentatore i laze kao :mazipsa:
sve sto radi av je prevara, a tramp ipak ostvaruje neku agendu za koju je dobio mandat, mozda je diskutabilna, ali vucic nema svoju agendu, samo svoj dzep, i kome ce da se uslihta, da mu podidje, i nad kim ce da vlada ucenama i sada i pretnjama vec - to je sav njegov mentalni sklop i koncept koji realizuje gajenjem korupcije, pa i kriminala, tj. negativnom selekcijom koja se raspada bez hijerarhijske strukture, tako da sistem bukvalno trazi njega kao kultnu licnost i represiju koju on sada sprovodi na ocigled svih... da je drustvo zrelo za demokratiju, diktatoru to ne bi poslo za rukom, ali je problem sto nije [znaci objasnio sam i same koncepte koji se suprotstavljaju]

pa te pitam: sta si razmisljao, da je tramp budala, da je slucajno postavio av-a na hoklicu, i slucajno poslao sina da izvidi kako je moguce da nacija koja je dala Teslu, ima za predsednika toliku ljigu i dvolicnjaka koji se slihta jednoj strani, a drugu hvali kako pomaze protiv obojene revolucije?

Poslednja izmena:

"SVE ŠTO SU RADILI PROTIV TRAMPA, SAD RADE PROTIV MENE!"​

Evo šta je Vučić poručio Amerikancima koji prate situaciju u Srbiji​

Demonstranti uništili 186 traktora, uhapseno 44 osobe
Vučić fokusiran na privredu i budućnost zemlje

Pogledajte prilog 1701576

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori
protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa.

- Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država, vi ćete sve razumeti. Pogledajte šta CNN govori,
istina je na suprotnoj strani. Videćete da rade i govore sve protiv mene, isto kao što su govorili protiv
predsednika SAD
Trampa i onda će vam sve biti jasno - rekao je predsednik Vučić u intervjuu za "Vašington
egzaminer", odgovarajući na pitanje šta bi želeo da američki gledaoci znaju o Srbiji dok se informišu na
društvenim mrežama.

- Želim da fokusiram i sebe i čitavu ovu zemlju na privredu i na našu budućnost, da rešimo sve probleme
u Skupštini na veoma demokratski način, zato što verujem da smo pokazali koliko smo bili uzdržani od
upotrebe bilo kakve sile. Veoma sam srećan jer vi ne viđate ovakve slike u Evropi kada drugi organizuju
nerede
- rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...iju-u-srbiji-sve-sto-su-radili-protiv/ty2sh78

Jadnik se poredi sa Trampom kada prica sa Americkim novinarima, a sa Putinom kada prica sa Ruskim? 🤣🤣🤣

A najblizi je Zelenskom i Aliji Izetbegovicu koji su izvodili CIA false flagove nad svojim narodom... :rtfm:

...

Back