BoyanV
Zainteresovan član
- Poruka
- 315
O ovome sam slično razmišljao, i pre eto nego je sam izneo takvo mišljenje, pravio sam i pre toga poređenja. Samo fazon je u tome što i da uloge Trampa i Vučića jesu slične u unutrašnjim odnosima u državi, fundamentalna je razlika u narodu i medijima Amerike i Srbije, ima i tu sličnosti, ali dinamika je skroz drugačija. Srpski desničari nisu nimalo slični Zapadnim desničarima, jedino srpska levica deli više odlika sa Zapadnom levicom. Srpska desnica je veoma da se izrazimo tako "cuck-ovana" i slaboumna. Desnica u SAD je Trampa praktično dovela na vlast kroz mimove i humor, pored toga što Tramp poseduje brdo harizme i objektivno je uspešan čovek, takav u Srbiji ne postoji, jer niko od njih nema muda i ne želi nikakvu odgovornost, ne želi da bude osuđivan, već mu je najlakše da bude po strani hvali nekog i da gleda svoja posla, prosto nezainteresovana osoba. Tehnički u Srbiji postoji takav čovek, ali to je samo Vučić, čovek sa iskustvom oko propagande, poznavanju mentaliteta svog naroda i realno nekom bizarnom harizmom koja stvara mimove koji dosežu van granica Balkana, sve samo na osnovu njegove smešne/neugodne pojave, čovek koji hoće uspeh i teži ka njemu, ali to ovaj narod ne razume, jer ovaj narod je i dalje nepismen (nije ni Austrougarska mnogo pomogla). Srpska desnica proizvodi mimove i humor (u poslednje vreme po mom mišljenju mnogo je opala sa time), ali oni bivaju bezposledični i bez kontroverze i kad se tiču vlasti, idu protiv onoga čoveka na čijoj strani i treba da budu, kako bi se rešili onog nepismenog i pokvarnog taloga koji se nakupio oko njega, to je krivica srpske desnica koja je lenja kao i ostatak naroda, naroda bez svog mišljenja, koji čeka velike sile da odrede pravac i onda on to zapisuje pa propoveda onim nižima i nepismenima kako treba da se ponašaju i oblače i govore.
Vučić jeste srpski Tramp i Tramp jeste srpski Vučić, ali srpski narod nije evropski niti želi da bude evropski, ali zato sa zadovoljstvom guta sve što Evropa i Zapad kolektivno iskenjaju kao i Rusija i tako formira svoje mišljenje.
Vučić jeste srpski Tramp i Tramp jeste srpski Vučić, ali srpski narod nije evropski niti želi da bude evropski, ali zato sa zadovoljstvom guta sve što Evropa i Zapad kolektivno iskenjaju kao i Rusija i tako formira svoje mišljenje.