"Sve što su radili protiv Trampa, sada rade protiv mene" - poručio Vučić Amerikancima

"SVE ŠTO SU RADILI PROTIV TRAMPA, SAD RADE PROTIV MENE!"​

Evo šta je Vučić poručio Amerikancima koji prate situaciju u Srbiji​

Demonstranti uništili 186 traktora, uhapseno 44 osobe
Vučić fokusiran na privredu i budućnost zemlje

Pogledajte prilog 1701576

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori
protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa.

- Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država, vi ćete sve razumeti. Pogledajte šta CNN govori,
istina je na suprotnoj strani. Videćete da rade i govore sve protiv mene, isto kao što su govorili protiv
predsednika SAD
Trampa i onda će vam sve biti jasno - rekao je predsednik Vučić u intervjuu za "Vašington
egzaminer", odgovarajući na pitanje šta bi želeo da američki gledaoci znaju o Srbiji dok se informišu na
društvenim mrežama.

- Želim da fokusiram i sebe i čitavu ovu zemlju na privredu i na našu budućnost, da rešimo sve probleme
u Skupštini na veoma demokratski način, zato što verujem da smo pokazali koliko smo bili uzdržani od
upotrebe bilo kakve sile. Veoma sam srećan jer vi ne viđate ovakve slike u Evropi kada drugi organizuju
nerede
- rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...iju-u-srbiji-sve-sto-su-radili-protiv/ty2sh78

Туки-Туки Влада, Туки-Туки би радо да плати али народ ‘оће за главу да га ****** :cry::cry:

michael-jordan-haha.gif

Kroz naseg predsednika govori nas narod, on je nasa slika i prilika... Jednostavno njegovi glasaci veruju u te obojene revolucije u usaid koji kreira politiku sveta, smenjuje predsednike....I ne samo njegovi glasaci, vec i mnogi opozicioni...Veruje se da postoji nekakva duboka drzava u USA koja smenjuje rezim u Srbiji...Predsednik je samo tu da to kaze, da artikulise te narodne misli, zato su one i dobro prihvacene u narodu...A to cemo na zalost videti na sledecim izborima, kada njegovi glasaci izmile iz svojih kuca i preplave biracka mesta... Njih oko 2 miliona...

Back