38imak
Elita
- Poruka
- 15.240
Vucicu, Donalde/Sadame...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači samo po veličini populacije je razlika, a obojica slušaju PutIeraTramp je predsjednik SAD_@, a Žvaljko predsjednik SNS_@
Pričam ti a ti ne veruješ. Kad bude zvanično onda ćemo.a mama jaga je djilasovka?
Znači samo po veličini populacije je razlika, a obojica slušaju PutIera
Nisu ova dvojica ni crno ispod Putinovog nokta.Kako je tebi Milosevic los kad si ljubitelj Putina
Znaci ti cenis samo hitlerovski tip lidera. Sigurno ti je i Netanijahu odlican.Nisu ova dvojica ni crno ispod Putinovog nokta.
"SVE ŠTO SU RADILI PROTIV TRAMPA, SAD RADE PROTIV MENE!"
Evo šta je Vučić poručio Amerikancima koji prate situaciju u Srbiji
Demonstranti uništili 186 traktora, uhapseno 44 osobe
Vučić fokusiran na privredu i budućnost zemlje
Pogledajte prilog 1701576
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je Amerikancima koji prate vesti o situaciji u Srbiji da CNN govori
protiv njega na isti način kako je to činio i protiv predsednika SAD Donalda Trampa.
- Moji dragi prijatelji iz Sjedinjenih Američkih Država, vi ćete sve razumeti. Pogledajte šta CNN govori,
istina je na suprotnoj strani. Videćete da rade i govore sve protiv mene, isto kao što su govorili protiv
predsednika SAD Trampa i onda će vam sve biti jasno - rekao je predsednik Vučić u intervjuu za "Vašington
egzaminer", odgovarajući na pitanje šta bi želeo da američki gledaoci znaju o Srbiji dok se informišu na
društvenim mrežama.
- Želim da fokusiram i sebe i čitavu ovu zemlju na privredu i na našu budućnost, da rešimo sve probleme
u Skupštini na veoma demokratski način, zato što verujem da smo pokazali koliko smo bili uzdržani od
upotrebe bilo kakve sile. Veoma sam srećan jer vi ne viđate ovakve slike u Evropi kada drugi organizuju
nerede - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...iju-u-srbiji-sve-sto-su-radili-protiv/ty2sh78
Ajde ne trtljaj u prazno.Znaci ti cenis samo hitlerovski tip lidera. Sigurno ti je i Netanijahu odlican.
Trampov sin je došao nedavno da se divi SNS-u.Ma samo su zbog njega to i radili Trampu.
Baba, poredis komarca i slona. Ako komarac pocne da rice kao slon nece postati slon.Trampov sin je došao nedavno da se divi SNS-u.
Tako da ta 2 pokreta nisu različita koliko vi tvrdite
шта ћеш?Hocu da fokusiram sebe.
Gadafi.Vucicu, Donalde/Sadame...?
Pravac na pecanje sa drustvom na reku. Rostilj, pivce, zezancija, pesma. Zivot nije bas dug da bi ga trosio na budale.шта ћеш?![]()