korisnik 103996
Domaćin
- Poruka
- 4.806
Da odem rano ujutru kod njega i podvucem se pod njegov jorgan i sapnem 'dobro jutro' 
Jos uvek se bojim toga.

Jos uvek se bojim toga.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to je šta, dragi forumaši oba pola ?
e setila sam se...htela bih da ga probudim tako sto mu pusim ali se bojim da bi me zveknuo po glavi onako bunovan....missim, ipak je to veliki rizik po moju malenkost....![]()
ne mislim da se kvalitet seksa povecava sa brojem ljudi...to muskarci imaju tendenciju da forsiraju kvantitet
ima li sta lepse nego kad si sa jednom osobom toliko opusten da mozete da istrazujete
e setila sam se...htela bih da ga probudim tako sto mu pusim ali se bojim da bi me zveknuo po glavi onako bunovan....missim, ipak je to veliki rizik po moju malenkost....![]()
ne mislim da se kvalitet seksa povecava sa brojem ljudi...to muskarci imaju tendenciju da forsiraju kvantitet
ima li sta lepse nego kad si sa jednom osobom toliko opusten da mozete da istrazujete
A to je šta, dragi forumaši oba pola ?
Sad si me razocarala i kao covek, i kao komunistaIma stvari koje jos nisam radila, a volela bih.
Seks sa zenskom osobom. Trojka/cetvorka/petica... Pri tom dupla penetracija.
Mislim da bi to bilo sve.
Sad si me razocarala i kao covek, i kao komunista![]()