winnetou
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
hej, a kada ce oni nama javiti da li su nam primili slike ili nisu? prijavila sam se, i ubacila tamo dve slike, za sada.... pa sad cekam.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam tamo upao pre nekoliko meseci, neznam ni sam vise, pa sam prestao odjednom da se bavim time. juce bas mi je crkao moj S30 tako da neznam kada cu opet moci da pocnem da "radim"slobce:Za nas je prihvatljiva jedino isplata preko ceka.Posalju ti cek na kucu pa onda ti cek odneses u banku (recimo delta ili jubanka) i oni ti isplate iznos minus provizija (1,5 % - 3% od iznosa).
Ja sam tek juce ispunio iznos za slanje ceka, ali ima mnogo zadovoljnih ljudi na njihovom forumu iz celog sveta koji su isplaceni, tako da nije prevara.Nadam da cu potvrdu imati u licnom iskustvu sledeceg meseca..
Link ka mojoj skromnoj galeriji je OVAJ.Samo napred, prikljuci se celoj stvari.Jos je u relativnom zacetku, biznis cveta a kasnije ce biti uzasno tesko uci.Jos je bilo lakse kada sam ja ulazio.Sada na pocetku saljes 10 slika i ako imas 7 dobrih ulazis, ako ne cekas par meseci.
JOCCCA:Molim postavite linkove odakle ste skidali Neat Image i Noise Ninja!!