Dajte, manite me licemerja molim vas...i muški i ženski, ako pred njih staviš nekog povučenog, neinspirativnog lika, koji se zbuni kad treba da prozbori tri unakrst sa ženom, i tipa koji dobro izgleda, mangup je, nastupa samouvereno, nema problema da zadrži žensku pažnju, i prosto imaju neku energiju koja privlači, ili ako pred muškarca staviš neku običnu devojku koja se ničim posebno ne ističe, stoji sa strane i deluje zbunjeno, i zategnutu cicu duge blistave kose i lepo osmeha koja čim uđe u prostoriju privuče pažnju, svi ćete kao da se zalepite za one prve, a ne za one druge? Ma nije nego.
Ljudi suvise bukvalno shvataju to " los ili dobar" decko ili " dobra ili losa" devojka. Mislim da ima jako malo devojaka koje vole i biraju kriminalce, nasilnike- to je bas retko i po pravilu te devojke imaju probleme koji potiču najčešće još iz detinjstva. To je patologija. Problem je sa definisanjem tog " loseg" od stane mnogih muskaraca jer su skloni da svakog ko je malo mangup, privlačan, i ume sa ženama definisu kao lošeg, i to rade iz sopstvene nesigurnosti. Da ne pričamo o muškarcima koji smatraju sebe dobrim i finim, mirnim, a bez problema ce prevariti ukoliko im se ukaze prilika i to pravdaju biologijom , a vamo ce da pljulju nekog ko ima sarma, ko ima spiku, koga zene zele, nazivaju ga losim bez ikakvog realnog razloga." Los" im je samo zato sto im " uzima" devojke koje oni zele a ne mogu da imaju.
Zašto muškarci zinu kad vide opaku lepoticu sa potpeticama provokativnim carapama dekolteom koja flertuje bez problema? Jer misle da je to izi kombinacija, ali za zenu traže sve suprutno.. Pa i žene kad vide baju širokih ramena kako spasava ovce iz nabujale reke, nije smotan i neće da se davi niti muva 3 meseca donosi cvece i zaljubljuje, vec će odmah ce ponuditi akciju. Opet za muža traze sve suprutno. Licimerno u oba slucaja, ali me niko nikad neće uveriti da nismo svi takvi. Samo što u ženskom slučaju neke imaju herca za to, neke nemaju nego igraju na siguricu da ne budu povređene. Zato i ne mogu da se otmem utisku da većina žena, čak i kad se uda, i dalje sanja o nekom mister fatalnom, najčešće baš bed boj tipa, intrigantan, neuhvatljiv, privlačan svim ženamma. Sve više mislim da je jako mali broj onih koje se udaju iz prave ljubavi, za pravu osobu,više je to izbor onog koji moze najviše da potegne,dok se istovremeno mašta o tom čuvenom Alfa-mužjaku,koji ce se pojaviti kasnije i obojiti njihove sive zivote.Možda grešim, mislim da gotovo sve žene postuju,cene,uvažavaju, dobre momke/muzeve,ali se istinski dive i totalno predaju samo "djavolima",čak i po cenu sopstvene patnje.Zašto je tako? Pitanje ravno tajnama kosmosa.