Sve sam blizi uverenju da ce Vucic da sredi da vecina DS-ovaca ZAVRSI NA ROBIJI!

Тихи

Starosedelac
Poruka
182.510
Ko je pratio skupstinu danas mogao je da vidi da je doslo do izuzetno zestoke svadje i rasprave izmedju SNS-ovaca i DS-ovaca prvenstveno Vucica na jednoj i Micunovica i Stefanovica na drugoj.

Samim tim , posto ce Vucic u novoj vladi biti glavni za raskrinkavanje visoke korupcije i lopovluka sve sam blizi uverenju da ce najmanje polovina sadasnjih funkcionera DS-a nakon toga zavrsiti na TESKOJ ROBIJI jer ce vlast policiji odresiti potpuno ruke da istraze i uhapse sve odgovorne iz bivseg rezima za pljacke malverzacije muljacine i ostala kriminalna dela :super:

Izgleda da ce uskoro zutaci u corku da idu ko do sad u kafanu sto su isli :super:

link: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=23&nav_category=11&nav_id=628937

Vucic je obecao javno pred skupstinom da ce nadlezni drzavni organi dobiti POTPUNO ODRESENE RUKE da raskrinkaju i uhapse odgovorne u slucajevima IZBORNE KRADJE, malverzacija u vezi kupovine Politike i Novosti od strane Demokratske Stranke kao i mnogim zloupotrebama i malverzacijama u raznoraznim drzavnim ministarstvima i ostalim sluzbama :super:

ROKAJ VULLEEEEE :super:

Ko je pratio skupstinu danas mogao je da vidi da je doslo do izuzetno zestoke svadje i rasprave izmedju SNS-ovaca i DS-ovaca prvenstveno Vucica na jednoj i Micunovica i Stefanovica na drugoj.

Samim tim , posto ce Vucic u novoj vladi biti glavni za raskrinkavanje visoke korupcije i lopovluka sve sam blizi uverenju da ce najmanje polovina sadasnjih funkcionera DS-a nakon toga zavrsiti na TESKOJ ROBIJI jer ce vlast policiji odresiti potpuno ruke da istraze i uhapse sve odgovorne iz bivseg rezima za pljacke malverzacije muljacine i ostala kriminalna dela :super:

Izgleda da ce uskoro zutaci u corku da idu ko do sad u kafanu sto su isli :super:

link: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=23&nav_category=11&nav_id=628937
Наиван си. Све је то представа за лаковерни народ.

I ja isto,već im je spremio robijaška odela . :super:
vuidinki1.jpg

Varas se, da li si slusao izjavu Rasima Ljajica ako neko pokusa da menja Djilasa u Beogradu
izlazi iz vlade.Ucene su pocele da vlada nije ni sastavljena
.Dacic je gospodar situacije i vlade
od njega sve zavisi a lopov na lopova nece da udari.

Rasim je totalno nebitan u Vladi i koaliciji, moze u Vladu ako hoce, ako nece ne mora, ima ko da ga zameni.

Varas se, da li si slusao izjavu Rasima Ljajica ako neko pokusa da menja Djilasa u Beogradu
izlazi iz vlade.Ucene su pocele da vlada nije ni sastavljena.Dacic je gospodar situacije i vlade
od njega sve zavisi a lopov na lopova nece da udari.

pa nece vucic da dira djilasa ali zato nek se spreme tadic , sutanovac, buljavi petrovic borko stefanovic

cak mislim da su vucic i djilas napravili pakleni plan da skinu tadica i da djilas preuzme DS

a to ce da urade najlakse tako sto ce ostali iz vrha DS-a da popiju krivicne prijave za kriminal :super:

DOLAZI VREME CORKE

A Vucic je vlast.

I oni mesto da se pokriju usima i da cute , posto svi znamo koliko imaju putera na glavi, oni laju ko bre da su posteni ko Voja Kostunica? :eek:

I to bas vidi se izuzetno nervira vucica :)

Bice zaebano za DS lopuze :super:
Pa to je zato što znaju kakva je Silikonac jajara ,kao i zato što znaju sa kim su sve u dilu on i Toma od kada su uništili SRS ,zato se i ponašaju bezbrižno i bahato ,a pokrali su Boga oca .
Inače ma šta vam pričao Silikonac preko medija, ministar odbrane ne može da hapsi nikoga ,čak ni vojna lica koja su počinila krivična dela pošto su vojni sudovi ukinuti još 2005 . , a kamoli nekog drugog .

pa nece vucic da dira djilasa ali zato nek se spreme tadic , sutanovac, buljavi petrovic borko stefanovic

cak mislim da su vucic i djilas napravili pakleni plan da skinu tadica i da djilas preuzme DS

a to ce da urade najlakse tako sto ce ostali iz vrha DS-a da popiju krivicne prijave za kriminal :super:

Moguce je ocekivati da Vucic i Djilas naprave plan i eliminisu Tadica kao konkurenciju ali hapsenja nece biti.

Ovde će pre da kazne one koji ne validiraju mesećne karte u busu nego što će da robija neko ko je maznuo velike pare.

Pa to je zato što znaju kakva je Silikonac jajara ,kao i zato što znaju sa kim su sve u dilu on i Toma od kada su uništili SRS ,zato se i ponašaju bezbrižno i bahato ,a pokrali su Boga oca .
Inače ma šta vam pričao Silikonac preko medija, ministar odbrane ne može da hapsi nikoga ,čak ni vojna lica koja su počinila krivična dela pošto su vojni sudovi ukinuti još 2005 . , a kamoli nekog drugog .

pa naravno da ne moze, al nemoj da si smesan, u srbiji se velike zverke hapse samo kad stigne odobrenje "odozgo"

a ja ti to pricam da to odobrenje "odozgo" upravo daje vucic. jer on ce da kontrolise izgleda i BIA i VOA i bice zaduzen u vladi za visoku korupciju. a hapsice zandarmerija ko i obicno

hahaha Vučić vlast..
on samo moze da bude nečiji potrčko a trenutno je Tomin a pre je bio Vojin
ko zna ko će mu sledeći biti tata:bljak:

SNS-ovci su maestralno odradili celu sahovsku partiju

Ko da im je Alisa Maric vukla poteze

Toma SNS predsednik

Ovaj decko iz SNS predsednik skupstine

Vucic glavni baja u vladi za BIA i VOA SNS

GLavne ispusotine i gubitnici kadrovi Demokratske Stranke

ne samo da su izgubili vlast - nego su totalno izgubili i koalicioni kapacitet i niko vise nece sa njima u koalicije osim par kombi stranaka kao sto su LDP LSV SPO DHSS

Back