Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.809
lako je pljuvati kada nije vise mod... nisam primetio da si tako imao mooda da pljujes dok je bio na funkciji...
![]()
![]()
vidi se da si radikal....![]()
a gde ti vidis tu pljuvanje? pa on je ponosan na sam sebe sto je takav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako je pljuvati kada nije vise mod... nisam primetio da si tako imao mooda da pljujes dok je bio na funkciji...
![]()
![]()
ne znam dal je madzar . Al znam da nije Srbin.

Како човек да с тобом води нормалну расправу, кад ти стално мантраш о БОТИ?
Nije Madzar. On je iz sokacko-rusinskog braka, i ima i bunjevacke krvi po majci kao i zidovske po caletu. Inace zivi u Kovacici, a rodjen je u Malom Idjosu.
BORIS TADIC JE IZDAJNIK
Sve dok se ne UHAPSI BORIS TADIC I NE ZABRANI DEMOKRATSKA STRANKA SRBIJI I SRBIMA NE MOZE BITI BOLJE
austrobugarinЧек бре па зар Бандика није Маџар?

bolje idi sveraj dok jos nije opalo svo liscepa prvi ce jomini i al bundy da ti se izjasne po nacionalnosti kao vojvodjani
sta ti u toj dvojici vidis srpsko? oni cak i mrze sve sto je autenticno srpsko. izrodi.
pa ovo nema veze sa federalizacijom ,ko god se i malo razume u ustavno pravo ili je bacio pogled na te dokumente , cak i laicki to moze da vidiМа чему аутономија уопште, да би паре ишле у НС, а не у Бгд, и да би паразитски бирократски апарат сад био на другом месту?
Регионализација, децентрализација - апсолутно ДА, федерализација - категорички НЕ!
nemoj tako junacina je to , jedino sto nije smeo da skenira vojnu knjizicu onomadlako je pljuvati kada nije vise mod... nisam primetio da si tako imao mooda da pljujes dok je bio na funkciji...
![]()
![]()

Allah s' tobom efendija , sve si pogodioNije Madzar. On je iz sokacko-rusinskog braka, i ima i bunjevacke krvi po majci kao i zidovske po caletu. Inace zivi u Kovacici, a rodjen je u Malom Idjosu.

![]()
![]()
Ма чему аутономија уопште, да би паре ишле у НС, а не у Бгд, и да би паразитски бирократски апарат сад био на другом месту?
Регионализација, децентрализација - апсолутно ДА, федерализација - категорички НЕ!
pa nije ni SPS nikad bio bas naprotiv i glasali ljudi za njih , kad ono ...Posle ovih godina blamaze, nema sanse da glasam za ikoga ko je u koaliciji
a) sa Dinkicem
b) sa Tadicem

e da i mali Vulin on mi deluje da nece izdati 
Dobro iako je Tihi dezurni pljuvac Tadickje na krsti, ipak mu se ne moze zameriti cinjenica sto ga ovde pominje, zato sto je on upravo snosi veliki deo odgovornosti za ovaj cirkus sa statutom.
translate :
jes' .... 'oće Srbi iz Vojvodine da se odvoje u svoju APV od Srba iz Beograda !
i ne nasedaj nacionalradikalskoj propagandi !
.
ja bi glasao za bilo koga i ako nisam 5-6 godina,za adolfa,kastra,franka ma i crnog djavola samo da sam siguran da nece posle izbora u koaliciju s botom
ali to je na nashoj politichkoj sceni prilichno neizvesno
translate :
jes' .... 'oće Srbi iz Vojvodine da se odvoje u svoju APV od Srba iz Beograda !
i ne nasedaj nacionalradikalskoj propagandi !
.
Posle ovih godina blamaze, nema sanse da glasam za ikoga ko je u koaliciji
a) sa Dinkicem
b) sa Tadicem

Kad se mora - nije teško.pa prvi ce jomini i al bundy da ti se izjasne po nacionalnosti kao vojvodjani
sta ti u toj dvojici vidis srpsko? oni cak i mrze sve sto je autenticno srpsko. izrodi.

Kad se mora - nije teško.
A ako me nije bio blam (ako sam već morao) da kažem da sam Srbin, neće biti problem ni sa onim što sledi.
Znaš ti da jomini ne zarezuje ni nacionalnost ni veru. Obe stvari su mutljavina i samo razlog za probleme. A Jomini voli i želi miran život, bez stresa. Voli da ide po morima, voli da ode da vidi neka druga mesta bez da mora dati po litre krvi zbog papira. I da niko ne pokazuje na njega jer je Srbin ili Nemac, da niko ne pokazuje na njega jer je pravoslavac ili budista.
Samo mirno, samo šala, zezanje, uživanje. Ako je ikako moguće.![]()

Па који ....рац онда хоће! Против београдизације је 99% посто Србије и 95% Београђана. Ово са Војводином није ништа друго него новосадизација, а код неких (свих не српских странака, ЛСВ) отворен сецесионизам!
Radje i za Cedu
To je makar jasan glas protesta
Па који ....рац онда хоће! Против београдизације је 99% посто Србије и 95% Београђана. Ово са Војводином није ништа друго него новосадизација, а код неких (свих не српских странака, ЛСВ) отворен сецесионизам!
Kad se mora - nije teško.
A ako me nije bio blam (ako sam već morao) da kažem da sam Srbin, neće biti problem ni sa onim što sledi.
Znaš ti da jomini ne zarezuje ni nacionalnost ni veru. Obe stvari su mutljavina i samo razlog za probleme. A Jomini voli i želi miran život, bez stresa. Voli da ide po morima, voli da ode da vidi neka druga mesta bez da mora dati po litre krvi zbog papira. I da niko ne pokazuje na njega jer je Srbin ili Nemac, da niko ne pokazuje na njega jer je pravoslavac ili budista.
Samo mirno, samo šala, zezanje, uživanje. Ako je ikako moguće.![]()